Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem z Warszawy:) i mam dziś dobry dzień oprócz bardzo obolałych piersi nie mam żadnych objawów zaczęłam nawet normalnie jeść ilości mniejsze No jednak jak przesadzę to jest zle :p także mniej a częściej to dobra zasada:)
Trzymajcie się dziewczyny!Ela27 -
Madżka89 wrote:Ja z Jarocina
Ja z Piły i też mam wizytę 10.08 tzn. najbliższą mam 31.07 ale zapisałam się już do innego lekarza i u niego pierwsza wizyta będzie właśnie 10.08, teraz jest na urlopie i bym nie wytrzymała tyle czekać więc poszłam wcześniej ;p -
dandelion wrote:ja też jutro wizyta, na którą idziesz? myślmy pozytywnie! ja mam wizytę na 10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 21:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane marcowki
Dwa dni temu bolał mnie brzuch i minimalnie plamilam brązowo wystraszyłam się i wczoraj byłam u gina był to mój 5t+4dni na usg był widoczny tylko pęcherzyk czy mogło być za wcześnie na zarodek? Następna wizyta za tydzień tak się boję pustego jaja
Dostałam jeszcze duphaston 3xdziennie do następnej wizyty
Teraz już nie brudzeDawidek 6/7 TC (*)08.2017
Wojtuś 9 TC 10.2019
Synuś 28.01.2010 nasz Skarbek
4 lata starań walczymy dalej....
1 IVF Punkcja 04.01.2019 jeden zarodek zero śnieżynek
Transfer 07.01.2018 niestety klapa;( -
Alayna wrote:Hej kochane marcowki
Dwa dni temu bolał mnie brzuch i minimalnie plamilam brązowo wystraszyłam się i wczoraj byłam u gina był to mój 5t+4dni na usg był widoczny tylko pęcherzyk czy mogło być za wcześnie na zarodek? Następna wizyta za tydzień tak się boję pustego jaja
Dostałam jeszcze duphaston 3xdziennie do następnej wizyty
Teraz już nie brudze
U mnie byla dokladnie identyczna sytuacja. 9 dni pozniej slyszalam juz piekne serduchoZgredek 12, Ryjek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaMarysiaaa wrote:Nie bolą mnie już w ogóle piersi coś jest nie tak nic mnie nie boli
nie denerwuj się, u mnie z początkiem 7 tygodnia też ustąpiły wszelkie objawy i w zasadzie wróciły tylko mdłości i senność. Masz dziś wizytę, wszystko będzie super. na moją wizytę w 6t1d szłam pewna, że nie będzie zarodka, w poczekalni z mężem już planowałam jak ogarniemy ze starszym dzieckiem jak będę musiała iść na zabieg do szpitala bo wszystkie objawy ustąpiły. zarodek był, serduszko też. nie denerwuj się, często też stres powoduje u nas zanik objawów. lekarz powiedział mi, że sporo kobiet odczuwa objawy skokowo, wraz z wyrzutem hormonów, więc kiedy poziom się stabilizuje przez jakiś czas nie czują nic i później znowu.KasiaMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
Mi chyba po dupku nasiliły się mdłości rzygać jeszcze nie rzygalam ani razu na szczęście ale piersi jak chodzę bolaDawidek 6/7 TC (*)08.2017
Wojtuś 9 TC 10.2019
Synuś 28.01.2010 nasz Skarbek
4 lata starań walczymy dalej....
1 IVF Punkcja 04.01.2019 jeden zarodek zero śnieżynek
Transfer 07.01.2018 niestety klapa;(