Marcowe dzieci 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaBS wrote:Dziewczyny a może jest tu ktoś z Podlasia?
2009- Synek Kacper
18 luty 2016 - Aniołek* Oliwia (12 tydz)
29 Sierpień 2016 -Aniołek* Puste jajo (9tydz)
8 Maj 2017 -Aniołek* c.biochemiczna (6tydz)
(Ana 1 Ana2 1:160 )(wysoka homocysteina)
-
Hej. Ja już po wizycie. Pęcherzyk wielkości 6.7mm w macicy. Jeszcze nie było widać nic więcej, ale podobno w normie jak na ten dzień (5t2d). Kolejna wizyta za półtora tygodnia - wtedy liczymy już na zarodek z serduszkiem.
Patu, Marietta lubią tę wiadomość
Droga po pierwszego Potwora;):
2 poronienia
1 cb
3 inseminacje
Pół ciąży w szpitalu
Efekt: Zdrowa córka!!! ))
Droga po drugiego Potwora:
6 inseminacji
I ICSI - 5 zapłodnionych komórek,1 transfer (bardzo słabego zarodka), pozostałe nie przetrwały 3 doby
2 ICSI - 6 zapłodnionych komórek, wszystkie przestały się rozwijać w 3 dobie
3 ICSI - 18 zapłodnionych komórek. Mamy 4 blastocysty -
Lekarz byl za zebym dalej cwiczyla bo twierdzi ze nie ma nic lepszego jak sport dla kobiety ciężarnej tym bardziej ze jestem barrdzo wysportowana kobieta od lat i nie wyobrazam sobie poki co przynjmniej nie cwiczyc. No oczywiście ćwiczenia bezpieczne..
-
Hejka ja mam dziś słaby dzień. Rano na papierze brunatny śluz zaczęłam brać duphaston i mam nadzieję że będzie dobrze. Do wizyty jeszcze tydzień a lekarz na urlopie. Do tej pory czysto więc mam nadzieję że to jednorazowy incydent.
-
ja mam dziś taką niemoc! moj synek został w domu bo się przeziebil, na codzień chodzi do żłobka, ja juz nie pamietam jak to jest mieć dziecko w domu od rana, to jest wulkan energii. zasnelismy razem na prawie 3h a miałam sprzątać :p
macie rację z tymi pomiarami, mogą być też niedokładne.
ja mam jutro wizytę, zaledwie po tygodniu, ale sprawdzającą po poprzednich plamieniach. znów się stresuję, bo w nocy miałam dziwne bóle. dobrze, że to już jutro rano.
mam już taką ochotę pokupowac jakieś pierwsze rzeczy hihihihi -
Ja czekam do serduszka i zaczynam kupować po troszeczku żeby nie wszystko na raz bo się nie wypłacę oczywiście jak będą jakieś promocje na coś konkretnego. A że zaraz wyprzedaże... jak się dowiem płeć to zaczną się prawdziwe zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 15:37
Marietta lubi tę wiadomość
-
Arga, IskiereczkiTrzy bardzo Wam współczuje... Mam nadzieję, że jesteście pod fachową opieką i dojdziecie do siebie jak najszybciej. Niestety chociaż z ciałem jest już wszystko w porządku, to najdłużej uspokaja się psychika.
Dziewczyny, w mojej pierwszej ciąży zmagałam się z nudnościami i sennością od pierwszych tygodni, teraz prawie nic nie czuje... Troszkę mnie to niepokoi, bo zmniejszenie objawów poprzednio było niestety oznaką poronienia... Dzisiaj 5+0 a ja ustaliłam wizytę dopiero na przyszły czwartek. Denerwuje się, ale nie chcę robić kolejnej bety bo to niepotrzebne nakręcanie się...
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
Black&White wrote:Melisandra ja też wizyta na przyszły czwartek, pierwsza dodam to będzie 7t3d i 4 tygodnie od owulacji liczę na serce
Black&White, jest między nami pond tydzień różnicy, ale powiem szczerze, że ja też liczę już na serduszko w czwartek ! Trzymam za Ciebie kciuki! Na która masz wizytę?
Tymuś (*) - 26 stycznia 2017, 10 tc
Bliźniaki (*) - 30 sierpnia 2017, 11 tc
Ciąża biochemiczna - wrzesień 2019
Talita(*) - 31 października 2019, 9 tc
Maluch(*) - 20 lipca 2021, 6 tc
Zdrowy Synek Ur. 8 sierpnia 2022 -
Cześć Dziewczyny ! ja wczoraj byłam na wizycie- wyszedł mi 6t1d pęcherzyk 7cm i zarodek 0,39cm
termin mam na 19.03
co do objawów to do wczoraj byłam senna i bolały mnie piersi od 1,5tygodnia, ale wczoraj jak ręką odjął, troszkę się już martwiłam, a na wizycie wieczornej wszystko OK, więc nie ma co się nakręcać
Każda z Nas jest inna- WYJĄTKOWA
Patu lubi tę wiadomość
-
lostdestionation wrote:Cześć Dziewczyny ! ja wczoraj byłam na wizycie- wyszedł mi 6t1d pęcherzyk 7cm i zarodek 0,39cm
termin mam na 19.03
co do objawów to do wczoraj byłam senna i bolały mnie piersi od 1,5tygodnia, ale wczoraj jak ręką odjął, troszkę się już martwiłam, a na wizycie wieczornej wszystko OK, więc nie ma co się nakręcać
Każda z Nas jest inna- WYJĄTKOWA
ja jestem tego najlepszym przykładem, u mnie objawy piersiowe ustąpiły rowno w 6t0d teraz jestem 9t1d i wczoraj znow trochę się powiekszyly a dziś znów nic. ja mam w ogóle strasznie trudną relację z moim biustem :p malo kobieca sie przez niego czuję, takie małe A, w ciąży bez zmian, na tabletkach anty bez zmian, w ogóle nie chcą być fajne do tego miałam koszmarne problemy i bóle przy próbach karmienia z synkiem, w końcu oboje się poddalismy. chyba tym razem w ogóle odpuszczę temat karmienia bo mam jakąś blokadę psychicznąemi87 lubi tę wiadomość
-
Black&White wrote:Melisandra ja też wizyta na przyszły czwartek, pierwsza dodam to będzie 7t3d i 4 tygodnie od owulacji liczę na serce
No to będziemy mieć dobry tydzień Też się wybieram w poniedziałek na wizytę. Póki co beta ok, tylko pdw mpv l-lcr mi wyszły za wysokie Ale może to normalne w ciąży...
Gratulacje lostdestionation !!! Pewnie świetne uczucie
Kiedy bierzecie swoich facetów na usg?