MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Inso, muszę sprawdzić na stronie Ikei, bo na razie mam je w wersji pojedynczej, drugi materac i stelaż planuję kupić za jakiś rok jka będę przenosić Samiego do pokoju Adasia. Kojarzy mi się, że chyba wysokość całego łóżka to 130cm. Na pewno na dolnym łóżku jest bardzo nisko.
Twoje łóżko jest fantastyczne! Nie ukrywam, że ja Kurę wybrałam też z wygody, bo do Ikei mam blisko i nie robiłam dużych poszukiwań. Może szkoda, bo to Twoje jest naprawdę super! Choć zaletą Kury jest jeszcze to, że kosztuje 500 zł, więc stwierdziłam, że jak trzeba będzie wymienić na większe, to nie będzie mi szkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 21:33
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Beatrix_ wrote:A jaka łyżeczkę do karmienia kupujecie? 🙂
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy, bo nie mam pojęcia co robić, moja Laura nie chce jeść! Ostatni posiłek zjadła o 11, od tego czasu sporo ulała, a każda próba podania mleka kończy się płaczem, wypila 10 ml jakiś czas temu i ciągle śpi, nie ma temperatury.
Dodatkowo dzisiaj rano zauważyłam taka zmianę na ustach, co to moze być?
Nie wiem czy mam jechać do szpitala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 14:55
-
nick nieaktualny
-
Katia daj znać co z wami!
Inso to już chyba kwestia tego który tobie się bardziej podoba/pasuje do mieszkania
Moja mała też coś zaczyna robić sobie coraz dłuższe przerwy między karmieniami, dziś w dzień jadła co 3,5-4 godz... każda wcześniejsza próba podania cyca, nawet w odpowiedzi na jej marudzenie, kończyła się wielkim wrzaskiem... niby wiem, że może sobie robić takie przerwy, ale jakoś mi dziwnie, synek nie dość że jadł co 1,5-2 godz to jeszcze w międzyczasie cyc był najlepszym lekiem na zło tego świata A ta proszę, tylko do jedzenia i byle nie za często 🤔 co ile kp teraz wasze dzieci?
-
Mamakropka. Moja czesto... jak jestem caly dzien w domu to mam wrazenie,ze cycki caly dzien mam na wierzchu.. niewazne czy 5 min czy 20min ..nie pogardzi,nawet minute sobie posmokta,popatrzy,zlapie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 20:05
-
Beatrix_ wrote:A jaka łyżeczkę do karmienia kupujecie? 🙂
Tak jak Butterfly pisała synek głównie jadł sam rączkami, do karmienia kaszką/zupkami używałam po prostu naszych małych łyżeczek A jak zaczął jeść sam sztućcami kupiłam mu zestaw ze Skip Hop, teraz je albo nimi, albo wymienia się z nami na "dorosłe" sztućce 😂Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Mamakropka. Moja czesto... jak jestem caly dzien w domu to mam wrazenie,ze cycki caly dzien mam na wierzchu.. niewazne czy 5 min czy 20min ..nie pogardzi,nawet minute sobie posmokta,popatrzy,zlapie..
U mnie to samo, jedynie w nocy robi ładne przerwy od cycka 😉
Katia mam nadzieję że wszystko u Was dobrze ❤️
Julia 07.2015 -
Hej, niedawno wróciłam i tak się zastanawiam czy niektórzy lekarze nie mineli się z powołaniem... Musiałam najpierw pojechać po mamę do innej miejscowości żeby mi pomogła i pilnowała małej z tyłu, do szpitala też mam kawałek drogi. Pojechałam na sor, tam popatrzyli na mnie jak na wariatke... Ale przyjęli, czekałam chyba z 40 minut na lekarza a mała dalej nie chciała jeść, w tym czasie mama ja trzymała a ja próbowałam łyżeczka podać jej choć trochę wody żeby się nie odwodninila. Za chwilę przyszedł lekarz, wysłuchał mnie, popatrzył na dziecko i stwierdził że " widocznie ma taki śpiący dzień"!!! A na ustach powiedział, że pewnie coś ja ugryzlo...po czym z kwitkiem nas odprawił i powiedział że jak zacznie się z dzieckiem dziać coś złego to wtedy mam przyjechać 🤷♀️ po powrocie na szczęście zjadła, niedużo bo 60 ml i właśnie poszła spać już chyba na dobre. Może jestem przewrazliwiona ale wydaje mi się ze inaczej ta wizyta powinna się potoczyc, myślę że przerwałam doktorkowi wieczorne pogaduszki czy coś podobnego.. No nic, będę obserwować mała w nocy i postaram się ją obudzić za jakiś czas i spróbuję podać jej coś nawet łyżeczka.