MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Reniferra, jeśli czytasz czasami, daj znać co u Was! Mam nadzieję, że wszystko dobrze
Reniferra lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Mimoza, wysłałam zaproszenie
Madziakk, to była końcówka mojego mleka 😂
Muszę znowu zacząć odciąganie. A powiem Ci, że nawet takie 30 ml ratuje. 4 dni i masz 120 ml U mnie na raz schodzi 60ml i takie porcje mrożęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 15:22
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lwie jesteś kochana ❤❤❤
Właśnie ciocia wzięła Zosie na spacer to ja mogę poleżeć chociażby.
Macy, śliczna Laurka 🤩
U mnie Zosia nie obraca się na brzuch. Na boczki i owszem, do tego bardzo interesuje się stopkami. Ciągle unosi nogi i łapie się za stopy.
Co do slinienia i wkładania wszystkiego do ust nie musi być związane z ząbkowaniem. Zosia tak ma już dość długi czas i dwóch fizjo mi powiedziało, że to jest jeden z etapów rozwojowych dziecka, i nie ma to absolutnie żadnego związku z ząbkowaniem. Po prostu od 3 msc zaczynają swoją pracę śliniaki. No i w naszym przypadku tak jest, bo Zosia nie zabkuje jeszcze i nie widać jak na razie by coś miało się zacząć.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Patuniek86, a wiesz, że byłyśmy razem na czerwcowych szczęściach 2018!? 😳 tylko ja byłam na innym nicku BettyCatriona
Edit: zajrzałam do nich na forum. Spora część z nich jest już w kolejnej ciąży. 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 15:59
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Śliczne księżniczki dziewczyny 😁
Mimiza zaproszenie poszło 😉
My dzisiaj na szczepieniu, ostatnie w tym roku 😂 mamy za sobą 3x 6w1, 2x pneumokoki i 2x rot, teraz zastanawiam się czy jeszcze przed 13 miesiącem na meningokoki typu B nie zaszczepić 🤔
Dziewczyny na prawdę współczuję Wam tych chorób maluszków, Laura odpukać jakoś się uchwała i jeszcze ani kataru ani gorączki czy choroby nie miała 🙏
Waży 7 kg i ma 65 cm, zastanawiam się tylko bo nadal ma ob. główki 40 cm a kl.piersiowej 42 cm jak miedfuac temu 🤔 -
Butterfly, no zobacz, jak to się układa. Ja sobie ostatnio uświadomiłam, że termin miałam na 30/06-01/07/2018-wiadomo, nie wyszło. Ale to był termin, kiedy mniej-więcej zaczęła "powstawać" Pola, jej pierwsze komórki
Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
A tak przy okazji.
Chyba mam przepuklinę pępkową po ciąży/porodzie
Została mi taka kulka-niewidoczna, niebolesna, ale wyczuwalna przy pępku Byłam dzisiaj u lekarza i on też to podejrzewa, ale dla pewności dał skierowanie nie usg. Mówił, że pod naciskiem czuć "trzaski", a to może oznaczać, że coś tam jednak jest
Po usg 25 lipca będę wiedzieć, czy mam iść do chirurgaPola Róża
-
nick nieaktualny
-
Sami nosi 68/74 w zależności od marki. 30.97. mamy mieć szczepienie, mam nadzieję, że dowiem się ile waży - na pewno sporo 😂 Na długość powoli wyrasta mi z gondoli, myślę, że we wrześniu będziemy się musieli przesiąść na spacerowkę. Oglądałam Valco Ultra Trend dzisiaj i stwierdziłam, że jednak kupię zwykłego Valco Snap 4, ten Ultra w internecie bardzo mi się podobał, ale na żywo nie było miłości.
Sami dzisiaj ćwiczył obroty z brzuszka na plecy Z pleców na brzuszek wyszło mu dotąd parę razy, ale tylko na łóżku, więc nie wiem, czy to nie przez przypadek. Ale te dzisiejsze były absolutnie celowe, widziałam jak się na nich koncentrował i tak fajnie się uśmiechał jak mu wyszło😍
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Hej!
Ja pomalu nadrabiam. Malz na urlopie jest takze slabo wchodze na watek. Jutro jedziemy na wies na tydzien to tez pewnie "wsiakne"
Ikc ja nie mam fb takze dlatego,nie mam mozliwosci Dziewczyny jesli Wam wygodnie to zalozcie sobie fb ale choc czasem dajcie znac tu o sobie no przeciez nikt nie bedzie zabranial Wiem, poprostu,ze jak zaczniecie sie przenosic pomalu to tu watke umrze smiercia naturalna.
Dziewczynki sa cudne!
Butterfly Jeju Wycierpicie sie tu we dwie Mam nadzieje,ze szybko choroby sie skonczaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2019, 21:33
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:INso chyba Dusia próbowała się podciągnąć z pleców do siadania? Cornelka zaczęła... Jak u Was sytuacja z tym?
Pisalam,ze umie na brzuszek sie przewracac a teraz ma to gleboko i lezy na plecach z grzechotkami w buzi,badz trzyma sie stopek. Co najwyzej na boczki znowu tylko sie kreci no coz..
-
Teraz sobie uswiadomilam,ze jak wroce za tydzien ze wsi to zajrze tu na watek a tu puchy beda :p
Ja jestem zadowolona ze spacerowki, dzis mi przyszla super wkladka z poduszka, kokardka na daszek, i na palak zamowilam jeszcze obszycie. No super material i wogole slicznie wyglada wozek ))czego teraz nie wymysla -
nick nieaktualnyKehlana_miyu moja mała jak przewróciła się pierwsze dwa razy na łóżku to było przez przypadek ale po tygodniu już na macie zaczęła się przewracac. Teraz przewraca się dosłownie w dwie sekundy po tym jak ja położę nie mogę kłaść jej na mate po jedzeniu bo od razu ulewa. A z brzuszka na plecy to umie ale właśnie nie chce wracać na plecy więc twardo siedzi leży na brzuszku
Inso czekam na zdjęcie spacerówki