MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly 83 wrote:Dziewczyny,
Jak sądzicie, w piątek zaczynam 11 tydzień. Czy w piątek lub w sobotę mogę już zrobić usg prenatalne? Czy to za szybko? Chciałabym mieć to już za sobą przyznam szczerze. W najbliższych dniach lecę do Polski i bym chciała mieć spokojną głowę i cieszyć się pobytem z rodziną. I im oficjalnie powiedzieć, bo z obaw i strachu mało kto wie,że jestem W ciąży.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Ja też po usg genetycznym z maluszkiem na dZień dzisiejszy wszystko w porzadku ma prawie 6 cm już i dalej ciaza o 5 dni starsza a jak fikal na usg mogła bym tak patrzeć i patrząc na to ☺...eh następna wizyta za 4 tygodnie... data porodu jednak z om zostaje czyli 9 marzec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 19:38
Izziee, Reniferra, bbeczka91, Ankakaranka87, Kleopatra, patuniek86, Anet85, kehlana_miyu, ksiazka, iNso87 lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Reniferra wrote:Wg mnie możesz próbować. Tak naprawdę to będzie skończony 11. Z tego co pamiętam małe musi mieć 4cm. U mnie w 11+3 miało 4,85, więc sądzę, że Twój maluch będzie wystarczająco duży.
No tak też zrobię, pojadę rano w sobotę na 10:00 i zobaczę co lekarz powie.
Boję się bardzo.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ostatecznie i tak skończymy na FB. Podobno wszystkie grupy tak kończą. Z mojej październikowej też pod koniec ciąży przeniosłysmy się, bo tam mamy tajna, zamknięta grupę i możemy sobie wrzucać zdjęcia i filmiki bobasów i nikt oprócz nas tego nie widzi, a tutaj niestety jest to publiczne i każdy mógłby zobaczyć.
klamka, lkc, Reniferra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie z poprzednich ciąż tez przyniosłyśmy się na fejsa i o ile z dziewczynami z którymi poznałam się podczas ciąży ze starszym synkiem trzymamy się cały czas to już 5 lat to grupa przy młodszym zupełnie mi nie podpasowala i się wypisałam. Po porodach okazało się ze rozmijamy się w większości tematów i jeszcze układ grupy był średni i ciężko było znaleźć jakies informacje.
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
To ja też się pochwalę "super" snem bo chyba jeszcze tego tutaj nie robiłam. Otóż śniło mi się, że mój mąż bzykał się przy mnie z moją koleżanką z pracy, a ja leżałam obok Skończyli, a ja do niego:
- Użyłeś gumki?
- Taa, na pewno.
- Przecież ja w ciąży jestem i możesz mnie czymś zarazić! Podatna jestem.
I afera Obudziłam się i zaczęłam mu wyrzuty robić nie o seks, ale o brak zabezpieczenia! Paranoja! Biedny mnie zaczął przepraszać, że mnie w śnie zdradziłklamka, lkc, Reniferra lubią tę wiadomość
-
U mnie wszystko ok, wyniki ok procz za wysokiego cukru-95 diete mam trzymać. Mloda ma 3.5 cm tp zmienił sie na 17.03. Następna wizyte mam 19.09
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a02dce24381.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 21:17
Makowe Szczęście, Reniferra, Izziee, patuniek86, Kleopatra, bbeczka91, iNso87, kehlana_miyu, ksiazka, Alisssa, kasiuleek lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dziewczyny, grupa to fajna sprawa, ale ja chyba jakby co dołączę do niej za jakiś czas, bo na ten moment odpowiada mi bycie anonimową.
-
Tak już moze będzie nam sie układało
Na korytarzu w poczekalni tez spotykam te same twarze, na następnej wizycie tez, piwoli beda sie wykruszac.. to straszne, bo wtedy ja bede na końcówce z wielkim brzuchem i porod będzie sie zbliżał wielkimi krokami...
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Hej!
No to ja mam całkiem odmienne zdanie co do fb bo nawet fb nie mam. Jak wyszłam za mąż Malz nie uznawał nk i fb to usunelam. Szkoda, że chcecie grupę założyć, bo wiem jak to się potem skończy. skończy się wątek bo większość pójdzie tam albo zostanie garstka osob i albo umrze śmiercią naturalną wątek na belly albo mam nadzieję, że będzie tak jak u mnie na Grudniowkach to wtedy chociaż może garstka osób będzie tu pisala. No ale życie.
Rub bardzo mi przykro:(((
U nas wszystko po prenatalnych ok. Dzidzia ma niecałe 6cm. Starsza o 3dni. Nosek jest, NT 1,8. Przepływy i wszystkie narządy sa:)
Jedynie łożysko na tylnej ścianie ale póki co określił, że nisko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2018, 06:20
Reniferra, Makowe Szczęście, teverde, lkc, Anet85, bbeczka91, Kleopatra, kehlana_miyu, ksiazka lubią tę wiadomość