MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
patuniek86 wrote:Ja mam prenatalne w przyszły piątek. Więc nieważne, że to prawie dwa tygodnie - mówię sobie, że są za tydzień Jakoś tak łatwiej mi z tą myślą
Niestety dopiero o 17.20. Chciałabym wcześniej, ale mój mąż też chce uczestniczyć, a wolnego nie weźmie Więc cały piątek będę siedzieć, jak na szpilkach. -
Dzidzia okolo 3,5 cm co odpowiada wieku z om. Serce bije 160 /min. Przestrzen dalej sie utrzymuje i ma okolo 1,5 cm na 1 cm. Mam zaczac brac luteine. Jest wszystko ok. Nastepna wizyta za miesiac.
Mam przeczucie ze to dziewczynka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/911aaa84bdf3.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 20:36
lkc, Reniferra, msmarmify, klamka, Makowe Szczęście, Alisssa, patuniek86, iNso87, teverde, Izziee, bbeczka91, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Butterfly 83 wrote:Marza A co to za appki masz? Podziel się info
A to moje
Dodatkowo trup ciąży we flo i OvuViewWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 19:20
-
nick nieaktualny
-
U mnie wszystko ok. Dzidzia 5,5 cm. Serduszko 174.nt 1,4.kosc nosowa, rączki, nóżki obecne pobrali krew do badań i 11.09 mam spotkanie z genetykiem. Tak się cieszę że wszystko ok
patuniek86, iNso87, teverde, Izziee, Hetmanka, jenny88, Makowe Szczęście, bbeczka91, lkc, msmarmify, Reniferra, kehlana_miyu, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
A'propos testów-zapewne pisałaś o podwójnym pappa.
Dziewczyny, kiedy pobieracie krew? Ginekolog, który dał mi skierowanie (ten w Gdyni, twierdzący, że jeśli w 6 tc było serce, to w 9 też jest i nie ma sensu robić usg. Oraz że badanie na toxo itp robi się po 12 tygodniu) powiedział, żeby krew pobrać w dniu usg. Tymczasem w kilku artykułach (również u mamaginekolog) piszą, żeby z wynikami pójść do lekarza robiącego usg. I zgłupiałam. Usg będzie mi robić lekarz z certyfikatem fmf, ale nie wiem, kiedy iść na pobranieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 20:41
teverde lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Tylko ja nie mam genetyka w medicover. Mam za to usg u lekarza z certyfikatem fmf...
I wiem, że te wszystkie badania-toxo, hcv itp robi się w I trymestrze-chciałam tylko powiedzieć i podkreślić, na jakiego lekarza trafiłamPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm