MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny,
dawno mnie tu nie było bo maż miał urlop i nie lubi kiedy siedzę non stop z tel w ręku.
Ale myślę, że będę już z Wami częściej
Dzisiaj mam wizytę na 16.30, liczę, że dostanę l4 więc będę miała dużo wolnego czasu
Hetmanka wrote:Dziewczyny no ja nie wiem czy ze mną jest coś nie tak czy jak ale u mnie do tej pory ani razu nie było ani mdłości, ani nudności, ani nic - zaczynam się zastanawiać czy wszystko jest w porządku. Wizytę mam dopiero 4 września.
Spokojnie, to moja druga ciąża i w obu miałam tak samo. Zero jakichkolwiek objawów poza bardziej wrażliwymi piersiami. Ani razu nie wymiotowałam ani nie miałam mdłości. Nic.
sunshine03 wrote:Dziewczyny, a u któreś z Was brzuch jest płaski? Zaczynam się trochę martwić, jak czytam, że Wam brzuszek rośnie, a spodnie cisną, bo u mnie nic właściwie nie widać, spodnie noszę te same bez problemu. Chociaż miałam wrażenie jakiś tydzień, dwa temu, że coś zaczyna rosnąć, ale to były chyba tylko wzdęcia :p mąż mówi, że jego zdaniem ani wtedy ani teraz nic nie widać.
A to Twoja pierwsza ciąża? Ja w pierwszej do 5 miesiąca chodziłam w swoich spodniach. Serio. Teraz w drugiej to załamana jestem , w takim tempie to idzie
lkc, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
iNso87 ja mam wizytę jutro na 15.00
Na tel. mam 3 apki ciążowe, w jednej nawet męża doczepilam i co tydz czyta, jak zmienia się dziecko i jak zmieniam się jaiNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabela tak, to moja pierwsza ciąża więc wiem, że tak szybko może nie być nic widać. Z drugiej strony ponoć u szczupłych osób (waga przed ciążą 50.5kg) powinno być szybciej widać a tu prawie nic
Inso87 Wizytę mam w środę o 10.15 nie mogę się już doczekać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 10:13
iNso87 lubi tę wiadomość
-
To ja się melduję po.. uff.. kamien z serca, rosniemy zdrowo, wyniki dobre wszystkie, 6.13 cm, serducho 161 mielismy wzrostem dwa dni różnicy w tył a teraz sie wyrównało wszystkie rozciagania i klucia w brzuchu w normie uff trzymam kciuki za Was :*
patuniek86, kehlana_miyu, Reniferra, Sabela, enka90, Ankakaranka87, Butterfly 83, lkc, Izziee, klamka, iNso87, Makowe Szczęście, Ulv15, Kleopatra, Marza89, teverde lubią tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Cześć dziewczyny ❤️
iNso87 ja mam wizytę jutro na 15.00
Na tel. mam 3 apki ciążowe, w jednej nawet męża doczepilam i co tydz czyta, jak zmienia się dziecko i jak zmieniam się ja
Marza A co to za appki masz? Podziel się info
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Mam prenatalne 12.09., ale jednak spanikowałam i umówiłam dodatkową wizytę z USG na 6.09. Ta końcówka pierwszego trymestru wykończy mnie nerwowo. W tym tygodniu powinien przyjść detektor tętna, to będzie skończony 10tc, powinnam być już w stanie go używać.
14.09. jedziemy na wesele i później tygodniowy urlop w górach. Jeżeli prenatalne pójdą dobrze, powiemy wtedy o ciąży dalszej rodzinie Mam tylko nadzieję, ze nie zwariuję z nerwów do tego czasu.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dziewczyny, po echo udało mi się skoczyć do sklepu Nawet kupiłam spodnie i bluzkę
Zrobiłam też zdjęcie brzuchola-w swoich jeszcze ubraniach (niech żyją przymierzalnie )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/02e185fee265.jpgReniferra, iNso87, teverde lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
msmarmify wrote:Wgl to usg juz przez brzuch bylam w szoku! Wymeczyl go konkretnie na wszystkie strony :p a my tu tak chuchamy dmuchamy haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 14:36
-
nick nieaktualnyWiecie co, mój brzuch jest po jednej stronie większy i twardszy, z tego co wydedukowalam to tam jest mój ludek. Trochę tak dziwnie. Chciałabym już czuć jakieś ruchy, wtedy może jest choć trochę spokoju. Bo teraz to kurcze nic nie czuć i się tak czeka od usg do usg. A najgorsze są te historie, kiedy kobieta myśli że wszystko ok, a tu nie ma bicia serca. Booosz co za masakra. Oby do środy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2018, 14:50
-
Ja mam prenatalne w przyszły piątek. Więc nieważne, że to prawie dwa tygodnie - mówię sobie, że są za tydzień Jakoś tak łatwiej mi z tą myślą
Niestety dopiero o 17.20. Chciałabym wcześniej, ale mój mąż też chce uczestniczyć, a wolnego nie weźmie Więc cały piątek będę siedzieć, jak na szpilkachPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm