MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście, a nie masz przy tym bardzo niskiego ciśnienia?
Reniferra lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualny
-
Makowe, ja walczę z tym samym czasem. Rozumiem co czujesz. Nie raz wymiotuję przy bólu głowy. Słuszna uwaga Lwiego serca. Czasem warto troszkę podnieść sobie ciśnienie. U mnie najczęściej to z tego właśnie wynika i gdy w porę nie zareaguję, to już po sprawie i nic co zjem się nie przyjmie.
-
A to moj brzyszek chociaz chyba nic nie widac. Chyba musze zrobic w innym ubraniu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed043426e8f0.jpg
Ja wlasnue mam sama wpisywac cisnienie w karte ciazy przed wizyta i ostatnio ciagle miewam 90/60. Ale to nie jest za niskie po prostu przy takim mozna czuc sie slabo ale nie jest to szkodliweWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 21:27
msmarmify, bbeczka91, Reniferra, iNso87 lubią tę wiadomość
-
A ja Wam opowiem o sytuacji z dzisiaj-czeski film normalnie
W aptece kupuję nystatynę na receptę i proszę o no-spa.
Farmaceutka-a wie Pani, że są inne leki, które są znacznie tańsze (wymienia 2, których nazwy nie pomnę)
Ja-a czy można je brać w ciąży?
F-nie, żadnych leków nie można brać w ciąży bez konsultacji z lekarzem
J-lekarz zalecił mi no-spa, więc poproszę
F-ale tamte 2 leki są tańsze!
Karpik na twarzy przez chwilę mi nie schodziłteverde, Reniferra lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Makowe Szczęście wrote:Rano miałam 99/63 ale bałam się że mam za wysokie a tu było ok. Czy to jest nisko?
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:A ja Wam opowiem o sytuacji z dzisiaj-czeski film normalnie
W aptece kupuję nystatynę na receptę i proszę o no-spa.
Farmaceutka-a wie Pani, że są inne leki, które są znacznie tańsze (wymienia 2, których nazwy nie pomnę)
Ja-a czy można je brać w ciąży?
F-nie, żadnych leków nie można brać w ciąży bez konsultacji z lekarzem
J-lekarz zalecił mi no-spa, więc poproszę
F-ale tamte 2 leki są tańsze!
Karpik na twarzy przez chwilę mi nie schodził -
Dzień dobry:)
Jak zwykle ostatnio chodzę spać z kurami a budzę się z kogutem:p
Ale macie fajne brzuszki:))) aż lipa wstawiac swój już po 2 ciążach.. Wczoraj pytam się Malza czy widać, że jestem w ciąży? Stanął, popatrzył, zdziwił minę i mowi:no nie, jeszcze nie tak bardzo.. Ja mowie no tak z takim bebzonem wyglądam poprostu jak gruba.. :p Jeszcze najgorzej, ze w biodra i uda trochę już poszło. Nałożyłam wczoraj swoje dżinsy z przed ciazy, które już luźnawe były to jak się ledwo zapielam to brzuch zaczął wpływać a uda i dupa scisnieta jak nie wiem.. To wiadomo gdzie te 5kg jest.
Co do brzuchow ja z córkami miałam baaaardzo duży. Teraz mam nadzieję, że mi taki wielkolud nie urośnie. -
Choc mieć takie ciśnienie jest lepiej niż mieć nadciśnienie, to niestety wiązać się to może z osłabieniem, bólem głowy i złym samopoczuciem. Ja przy 90/60 miewam już te bóle z wymiotami. Następnym razem spróbuj zrobić sobie kawę jeśli w ciąży Cię od niej nie odrzuciło gdy będziesz miała takie, albo poćwiczyć lub chociaż wyjść na spacer.
Inso, nie przejmuj się. Po prostu ciąża uwydatnia Twe atrybuty kobiecościiNso87 lubi tę wiadomość
-
Reniferra dobre atrybuty.. Tluszczyk:d
Ja miałam na początku ciazy niskie ciśnienie i mdlalam nawet w nocy, może pamiętacie jak pisałam wcześniej. Teraz dalej mam niskie ciśnienie ale póki co jest ok. Brak bólu głowy i mdlenia ptfu ptfu. Raz miałam silny migrenowy ból głowy. Nic mi nie pomogło tylko sen! -
Hej dziewczyny! Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie? Czytam Was od samego początku ale nie miałam jakoś odwagi wcześniej dołączyć. Termin porodu mam na 5 marca, badania prenatalne już za mną, wszystko na szczęście ok, czekam jedynie na wyniki testu pappa. Płci jeszcze niestety nie było widać. Mam już jednego synka, w grudniu skończy 4 latka. Póki co pracuje jeszcze zobaczymy ile dam radę przed nami wyczekany urlop jedziemy 6 września nad morze mam nadzieję że pogoda nam dopisze Pozdrawiam Was wszystkie :*
Reniferra, Makowe Szczęście, teverde, bbeczka91, msmarmify, Macy, iNso87, Ksiazka1, Kleopatra, Alisssa, Sabela lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, śliczne brzuszki Mój to chyba jeszcze tłuszczowo-wzdęty ^^ Ja też zauważyłam niesamowitą poprawę paznokci ale co z tego jak włosy dalej lecą. Jestem tym przerażona. Położna poleciła mi magnez ale jest on w moich suplementach i nie chcę przesadzić. Sama nie wiem...
Ja to z kolei zawsze obawiam się wysokiego ciśnienia. Jak nic mam syndrom białego fartucha, zawsze tak miałam (w domu mierzę i mam dobre). Pierwszy raz ciśnienie miałam mierzone w zabiegowym bo nie było położnej i wyszło w górnej granicy. Niesamowicie się zdziwiłam jak ostatnio wyszło książkowe, położna chyba działa na mnie kojąco ^^
Cześć Madziakk
Hashimoto, Letrox