MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja słuchałam dwa razy po 15 sekund i schowalam do pudełka pewnie w niedzielę albo w poniedziałek znowu posłucham z 15 sekund
... jakos tak strasznie mnie nie ciągnie ... wystarczy tyle co słuchałamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 14:42
Miłosz
Honoratka
-
My Szumisia nie mieliśmy, ale córka uwielbiała zasypiać przy dźwięku suszarki z apki wystarczyło przy buzi położyć tetrę, włączyć szum i od razu zasypiała
Teraz jeszcze nie wiem czy będziemy Szumisia kupować.Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Hej dziewczyny, ja dziś byłam na nieplanowanej wcześniej wizycie. Dziś zdecydowałam że muszę iść sprawdzić czy wszystko ok.
Wiek ciąży z om idealnie pokrywa się z USG i słyszałam to wspaniałe bicie serduszkaReniferra, Makowe Szczęście, kehlana_miyu, iNso87, Ulv15, bbeczka91, Kleopatra, Izziee, teverde, msmarmify, Sana, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Hej dziewczynki
Super wieści dziś
U nas tez dzis wizyta i wszystko w porządku Dzidzia rośnie rusza rączkami i nóżkami cudowny widok Pani doktor pooglądała i powiedziała że coś "dynda" i wygląda na chłopaka ale nie jest pewna na 100% bo to może być pępowina
We wtorek prenatalne może zobaczymy więcejReniferra, Anet85, Makowe Szczęście, Parsleyek, Marza89, iNso87, Ulv15, Ankakaranka87, bbeczka91, Kleopatra, Izziee, teverde, msmarmify, Sana, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek, Chasia, gratulacje!
My pojutrze na usg. Już mnie nosi, bo ostatnie było prawie 3 tygodnie temu a oglądanie filmików z niego na telefonie już mnie nie zadowala .
Kupiłam dziś spodenki na 60cm. Pomarańczowe i takie trochę różowawe. 2 pary w lidlu były za 7zł przecenione. Nie mogłam się powstrzymać . Czujemy, że to dziewczynka... ale cóż, chłopcu też założę. Mam nadzieję, że w niedzielę będziemy mieć już pewność co do płci.
Czekam na dalsze wieści z wizytParsleyek, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Parsleyek, Chasia super wieści:)
Reniferra ciekawe czy rzeczywiście dziewuszka:) Ja chyba też się na coś skuszę niedługo:)Parsleyek lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Oby, oby Reniferra!
patuniek86, odświeżam i odświeżam stronę i nie ma nic od Ciebie. Czekamy!Reniferra lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dopiero weszłam do domu-na zakupy zabrakło jednak sił, w komunikacji miejskiej za dużo zapachów ludzi się unosiło-prawie zwymiotowałam (3 razy).
Wszystko dobrze
Lekarz 4 razy mierzył i 2 razy wyszło mu 12t6d, raz 13t0d i ostatni 12t4d - więc stwierdził, że ta długość jest ok. I tak ciąża starsza o 3 dni
Więc według ostatniego pomiaru - 62 milimetry Serduszko 163/minutę.
NT 3 razy wyszło mu 1.6 mm, raz 1.7 mm - i tę wielkość wpisał
Teraz pappa, do 5 dni roboczych
No zobaczymy, ale jestem o niebo spokojniejsza
No i jedno - Człowiek w ogóle nie chciał współpracować Ciągle odwracał się tyłem (zupełnie, jak mój mąż)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 18:55
Makowe Szczęście, kehlana_miyu, Reniferra, iNso87, Ulv15, bbeczka91, Kleopatra, Izziee, teverde, msmarmify, Sana, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
LwieSerce, mi lekarka powiedziała żeby pic na noc ale nie powiedziała dokładnie jaką, wiec pewnie kupiłabym w aptece taka witaminę rozpuszczalna jak plusz natomiast ja od ostatnich badań moczu jem dużo więcej warzyw i owoców i zobaczę jak wyniki się zmienią po zmianie nawyków żywieniowych
Cieszę się z tych pozytywnych wizyt i nawet nie wiecie jak mi się serce raduje jak te zdjęcia oglądam! ja Wam wrzucę z prenatalnych może już przez komputer bo ciagle się tu tylko loguje przez telefon :p
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99a1472c6fcc.jpg
A tu zdjęcie Małego Człowieka vel Kosmitykehlana_miyu, Reniferra, Marza89, iNso87, Makowe Szczęście, Ankakaranka87, bbeczka91, Kleopatra, teverde, msmarmify, Sana, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek86 super, że wizyta przebiegła pomyślnie. Gratulacje
patuniek86 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
LwieSerce wrote:Marza, jakbyś miała badać różyczkę to za dwie klasy w szpitalu zapłaciłam 40 zł. W medice w cenniku jest 64 zł w synevo pewnie podobnie.
Na L4 wybieram się od października no chyba że na prawdę nie wytrzymam już wymiotówWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 20:15
-
Dziewczyny chyba znalazłam sposób na moją suchą skórę szczególnie na brzuchu i piersiach.....W pierwszej ciąży używałam kremu Fissan i może z 2 opakowania Mustella - ale Fissanu już nie ma. Teraz zaczęłam używać masła z Palmersa i na początek było w miarę ok., później znowu się zaczęły problemy z suchą skóra, zmieniłam mydło na zwykłe szare, ale to też niewiele pomogło. Zaczęłam stosować maść z witaminą A i krem cholesterolowy a A+E, ale efekt średni. Od 3 dni stosuję nierafinowany olej kokosowy i jest super !! Może komuś przyda się ta informacja - trzeba też oczywiście pić sporo wody, ale przy oleju kokosowym w końcu jak ściągam ubranie to nie sypie się ze mnie naskórek - to była masakra.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Tak sie ciesze ze u wszystkich tak fajnie i gratuluje!
Z innej beczki, czy u was tez nadal tak tragicznie z seksem? ;( Ja juz normalnie nie moge i sie niedlugo zalamie ;( Dzisiaj mielismy podejscie chyba po 2 tyg ( bo ostatnio tak wlasnie nasze zycie intymne wyglada niestety) to chyba przez ten cholerny progesteron bo juz nie wiem. Jestem sucha jak sachara, przepraszam za takie szczegoly ale juz nie moge! ;( Tak bardzo chcialam zeby wszystko bylo dobrze ze jestem juz tak poobcierana ze szkoda gadac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 20:49