MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny ❤️
LwieSerce wszystko będzie dobrze! ❤️
Teverde śliczny brzusio!
A to mój, też pierwsza ciąża
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa0f8344c88c.jpgReniferra, Kleopatra, Katia89, Ksiazka1, patuniek86, teverde, iNso87, Sana, Ankakaranka87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakie śliczne brzuszki! Jak wrócimy do domu to też wstawię mój
Muszę się z Wami czymś podzielić, bo nie wytrzymam! Dziś byliśmy na kolacji w restauracji. Na przeciwko usiadła para, kobieta na oko spokojnie 6 miesiąc ciąży. Mówię do Męża w końcu nie będę osamotniona w nie piciu wina (muszę się przyznać, że naprawdę lubię w wakacje usiąść w restauracji na zewnątrz i delektować się kieliszkiem wina) I patrzę, a ona zamawia też wino dla siebie! Tak mnie to przerazilo... Drapie się po brzuchu i pije wino... Nie wiem czy ja jestem przewrazliwiona czy jak ale nie mogłam na to spokojnie patrzeć. -
JEST ABSOLUTNY ZAKAZ PICIA ALKOHOLU W CIĄŻY!!! Nie ma czegoś takiego jak bezpieczna dawka alkoholu. Każda kropla może przyczynić się do FAS(zespół poalkoholowy). Aktualnie jest prowadzona kampania "Kocham nie pije"
http://kochamniepije.pl
Niedouczonym ginekologom zalecajacym picie "lampki wina na krew" na pohybel...Makowe Szczęście, kehlana_miyu, iNso87, msmarmify, Sana, klamka lubią tę wiadomość
-
No ja bym podeszla i cos powiedziala takiej kobiecie ale nie jestem pewna czy bym byla na tyle odwazna.
Pamietam jak w ierwszej ciazy lezalam na patologii ciazyi uslyszalam rozmowe dwoch ciezatnych mlodych dziewczyn okolo 22 lata i jedna do drugiej : piwko od czasu do czadu sobie piję a ta druga ja tak samo i rozmawoaly o tym jak to w ciazy wcale nie trzrba rezygnowac z alkoholu.Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Moja ciocia adoptowała dziecko z FAS. Jak pomyślę, że gdyby matka-debilka nie sięgała po alkohol w ciąży to R była by w pełni zdrową dziewczynką, to mi się ciśnienie podnosi. Jest mnóstwo chorób dzieci na które nie mamy wpływu, więc tym bardziej powinniśmy minimalizować ryzyko chorób na które możemy mieć wpływ.
Makowe Szczęście, Sana lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę dziś o kciuki, właśnie zbieram się na wizytę - prenatalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 07:55
enka90, kehlana_miyu, Katia89, Makowe Szczęście, Marza89, bbeczka91, iNso87, msmarmify, Sana, Ankakaranka87, Reniferra, india, klamka, Kleopatra, Hetmanka lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Dostałam wyniki Pappa-A, ryzyko wad niskie
Katia89, Parsleyek, Makowe Szczęście, patuniek86, bbeczka91, iNso87, msmarmify, Sana, Ankakaranka87, Reniferra, india, klamka, Butterfly 83, Kleopatra, teverde lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Najbardziej przerazilo mnie to, że to nie była młoda dziewczyna z browarem. Tylko kobieta około 35 lat bardzo elegancka w dobrej restauracji. To takie robienie czegoś złego w białych rękawiczkach. Jeśli chodzi o narkotyki, tytoń i alkohol bez dyskusyjnie jestem na nie.
Parsleyek trzymam kciuki! Czekam na info po wizycie!
kehlana_miyu suuuuuuuper! Gratuluje!Parsleyek lubi tę wiadomość
.