MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na mobile obcina mi posty.
My wizyta 20.09 usg prenatalne Mąż wziął wolne taka niespodzianka wiec będę miała wsparcie.
21 wizyta u gin.
Co do alkoholu u mnie tylko wino bezalkoholowe i to bardzo symbolicznie, nie wyobrażam sobie inaczej.
Trzymam kciuki za pomyślne wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 09:19
-
Powiem Wam, że mnie nic nie zdziwi. U nas w Hiszpanii norma jest dziewczyna/kobieta w zaawansowanej ciazy z papierosem. Osobiście tego nie pochwalam i chodź czasem zdarzyło mi się popalać w ciąży absolutnie już nie. Ale pamietam jak widywałam się z koleżanką z miejscowości gdy była w zaawansowanej ciazy i też paliła, tłumaczyła się że przecież dwa można a jak dwa to czemu nie trzy. Na nic tłumaczenia i prośby
-
Ja również widziałam nie raz jak kobieta w zaawansowanej ciąży pije wino... Nie raz także słyszałam jak dziewczyny opowiadają jak piją sobie czasami piwo - normalne z alkoholem! Bo one muszą, bo się zdenerwowaly czy coś... Masakra! To człowiek chucha i dmucha, martwi się każda drobnostka żeby tylko czymś nie zaszkodzić a tu puste dziewczyny niczym się nie przejmują.... Brak słów...
-
Dziewczyny spojrzcie na pierwsza strone i napiszcie jak kogos nie ma na liscie wizyt godziny,czy prenatalne czy nie.
Klamka ja dobrze pamietam,ze w sobote Ty masz juz Polowkowe?? nie prenatalne I trymestru,tylko polowkowe II trymestru?klamka lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dziewczyny spojrzcie na pierwsza strone i napiszcie jak kogos nie ma na liscie wizyt godziny,czy prenatalne czy nie.
Klamka ja dobrze pamietam,ze w sobote Ty masz juz Polowkowe?? nie prenatalne I trymestru,tylko polowkowe II trymestru?
USG prenatalne godz 11.20 20.09
Wizyta godz 11.40 21.09iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dziewczyny spojrzcie na pierwsza strone i napiszcie jak kogos nie ma na liscie wizyt godziny,czy prenatalne czy nie.
Klamka ja dobrze pamietam,ze w sobote Ty masz juz Polowkowe?? nie prenatalne I trymestru,tylko polowkowe II trymestru?
Prenatalne badania już miałam 12.09
Wizyta 08.10iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry po weekendzie
Ładna pogoda dziś u nas. Ja delektuję się herbatką, oglądam Chirurgów, a zaraz biorę się za robienie obiadu później po córkę do przedszkola
Parsleyek trzymam kciuki!
Zimowaa, to mamy prenatalne tego samego dnia choć ja dopiero o 21
iNso87, możesz wpisać na listęParsleyek, iNso87 lubią tę wiadomość
Julia 07.2015 -
Sana wrote:Dzień dobry po weekendzie
Ładna pogoda dziś u nas. Ja delektuję się herbatką, oglądam Chirurgów, a zaraz biorę się za robienie obiadu później po córkę do przedszkola
Parsleyek trzymam kciuki!
Zimowaa, to mamy prenatalne tego samego dnia choć ja dopiero o 21
iNso87, możesz wpisać na listę
Super odrazu raźniej! Ja już odliczam i nie mogę się doczekać.
-
Wygląda na to że wszystko dobrze!! Lekarz był strasznie małomówny, ale nie widział nic niepokojącego. Cały opis + wynik pappa w przyszłym tygodniu.
Ależ to szczęście machamy do Was
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ca57e746402.jpg
I dziękujemy za wsparcie i wszystkie kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 12:12
Salsefia, patuniek86, Reniferra, india, Makowe Szczęście, bbeczka91, lkc, Ankakaranka87, NatiS, Katia89, enka90, Kleopatra, Sana, msmarmify, Butterfly 83, Ulv15, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
A ja miałam wczoraj bardzo ciężką noc. W pokoju obok towarzystwo głośno rozmawiało i kręciło się non stop. Zasnęli o 6.15, a ja z nimi. Tylko o 8 pobudka i pakowanie, żeby dojechać do domu.
Nie potrafię spać w samochodzie, pociągu, więc nocy nie odespałam. Wróciliśmy do domu o 20.30. Jak się kładłam spać już czułam zawroty głowy.
A od rana ledwo się ruszam-tak mi się w głowie kręci To u mnie taki standard przy zmęczeniu, niestety 2-3 dni muszę odsypiać
A chciałam dzisiaj pierogi zrobićPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Hej, tak się cieszyłam, ze mdlosci mnie opuscily.. kij ze gotuje a potem nie mogę czegoś zjeść bo mi smierdzi i niedobrze mi sie robi.. to malo istotne.
Wkurzylam sie, bo wczoraj wieczorem przypaletalo mi sie zapalenie pecherza, w domu mialam tylko dwie cytryny i dwa grejpfruty, zrobilam z nich sok wypilam z woda, w nocy bylo ok. Niestety nie mialam pojemnika do badania moczu. Kupilam dzisiaj zurawine w tabletkach i furagine, jutro rano zrobie badanie moczu, w srode o 16.20 mam wizyte. Mam nadzieje, ze sie poprawi do tego czasu bo inaczej oszaleje. Sikam jak glupia max co godzinę, nawet z Mloda nie mam za bardzo jak wyjsc z domu.
Gratuluje udanych wizytAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:Wkurzylam sie, bo wczoraj wieczorem przypaletalo mi sie zapalenie pecherza, w domu mialam tylko dwie cytryny i dwa grejpfruty, zrobilam z nich sok wypilam z woda, w nocy bylo ok. Niestety nie mialam pojemnika do badania moczu. Kupilam dzisiaj zurawine w tabletkach i furagine, jutro rano zrobie badanie moczu, w srode o 16.20 mam wizyte. Mam nadzieje, ze sie poprawi do tego czasu bo inaczej oszaleje. Sikam jak glupia max co godzinę, nawet z Mloda nie mam za bardzo jak wyjsc z domu.
Gratuluje udanych wizyt
Jak chcesz robić badanie moczu/posiew to wstrzymaj się lepiej z furagina i żurawina żeby nie wyszedł zafałszowany wynik -
nick nieaktualny