MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:Oj tak....każda ciąża inna. W pierwszej z synem nie miałam absolutnie żadnych objawów. Teraz piersi większe i wrażliwe, śniadanie jem na siłe, w ciągu dnia 5 razy coś mi siedzi na żołądku ale wymiotów brak, w nocy sie obudziłam, zaczęło mi się odbijać...Jeszcze w sobote mam impreze urodzinową syna a ja jestem jakby mnie ktoś w łeb walnął...ehh Ciążą!
-
Ja dlatego też do ginekologa zapisałam się najpóźniej jak się da, żeby nie panikować że coś jest nie tak. A jak do tego czasu nic się nie wydarzy to będę miała okazję posłuchać już bicia serduszka. Wizytę mam 30.07.2018 więc będzie to już prawie 9 tydzień ciąży.
P.S. iNso87 jak już tak skrupulatnie prowadzisz wykaz wizyt wo możesz mnie wpisać na 30.07 godz. 16.40iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Mayka,Smile to jesteście dla mnie nadzieja na syna;d bo narazie czuje sie świetnie;d a z corami to zygalam jak kot;)
Niezwykla moze byc za wcześnie ale trzeba brać to pod uwagę idac na wizytę i nie denerwowac sie jak na usg nic nie będzie. Ja w piatek idą z ta świadomością,ze moze zobacze tylko pęcherzyk ale i to moze nie. Na resztę nawet nie liczę
zycze Ci tego z calego serduchaiNso87 lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Dziewczyny chyba bede pierwsza z wynikami:)
Beta 22dpo - 2895 mIU/ml
Progesteron - 25,38ng
Liczyłam na chociaż 2tys. A tu ciut więcej;)
No a prog mógłby byc większy ale nie jest zle.Niezwykła, Anet85, Marza89, Bonda, ksiazka, an1315, Izziee, M@linka, smeg lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Paula wizyty wpisuje te w atualnym tygodniu. W soboty bede aktualizowac na następny tydzień
Takze spoko wpisze napewno jak przyjdzie tydzień z 30tym:))
Aaaa, to okStrasznie mi się będzie dłużył teraz ten czas do 30.07. Ale już zdecydowanie wolę żeby się dłużył i żeby było nudno, niż jakieś nieprzewidziane komplikacje i przeboje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 10:56
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Dziewczyny chyba bede pierwsza z wynikami:)
Beta 22dpo - 2895 mIU/ml
Progesteron - 25,38ng
No a prog mógłby byc większy ale nie jest zle.
Jej szybko Masz wynik a ja musze czekac do 14/
Gratuluje :*iNso87 lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualny
-
Beta 22dpo - 2895 mIU/ml
Progesteron - 25,38ng
Ja z suwaczkiem jeszcze chyba poczekam :*iNso87 lubi tę wiadomość
-
Beta 22dpo - 2895 mIU/ml
Progesteron - 25,38ng
No a prog mógłby byc większy ale nie jest zle.beta śliczna, na pewno będzie już widać maleństwo
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Beta 22dpo - 2895 mIU/ml
Progesteron - 25,38ng
Piękna beta i to ekspresowo. Ja mam nadzieję że będzie mój wynik koło 16.
Ja z suwaczkiem się jeszcze wstrzymam. Trochę mi się wydaje jeszcze za wcześnie.iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso bete masz sliczną, ja zaczełam jakieś wyliczanki matematyczne czynić ;p z tą betą - wychodzi mi , że dzisiaj powinnam mieć ok 1000 , ale u Ciebie jest taka cudna więć może i u mnie powinno byc więcej skoro w pon. był widoczny zarobek. Pogubiłam się , muszę czekać do 14.
Z ustawieniem suwaczka poczekam , tym bardziej , że zaczęłam znowu plamić , lutek dołączył do działania, dobrze, że wzięłam dzisiaj urlop....iNso87 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny