MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
patkaaxx90 wrote:Niezwykła ja też miałam @ 2 czerwca i rozmawiałam z Panią ginekolog ze dopiero coś widać na usg przy becie 1500 może masz mniej ja wczoraj miałam 1050 gdzie z córką w ciąży w tym dnia miałam 255 także różnie z bywa zrób bete i zobaczysz będzie dobrze.
Bardzo dziekuje za odpowiedz praktycznie nie spalam cala noc strasznie mnie to meczy Dzis z rana robilam test 3ci pozytywny Wczesniejsze testy robilam okolo 17 wiec nie rano i tez pozytywne lecz Martwi mnie jedynie to ze nic nie bylo
iNso87 - Takze Myslisz kochana ze tak naprawde za wczesnie?
Bylam juz na BEta dzis okolo 15 mam miec wynik trzymajcie kciukiiNso87 lubi tę wiadomość
***musi być dobrze.*
__________ -
Izziee wrote:Witam nowe dziewczyny
Ja też oczekuję z niecierpliwością wizyty. Jutro mam zamiar zrobić betę i progesteron, mam nadzieję że trochę mnie to uspokoi bo jakoś mnie martwi, że oprócz wrażliwych piersi i zmęczenia nie mam innych objawów. -
Śniadanie w ciąży jak przeszczep, coś czuję że się nie przyjmie. Kogoś jeszcze tak morduje? A mówią, że każda ciąża inna, a ja mam powtórkę z rozrywki... Z Wojcieszkiem przez pierwsze 4 miesiące schudłam 6 kg przez te wymioty i jadłam tylko jajka na twardo
Może cola uratuje sytuację.. Dobrze, że jest bajubaju.tv choć nie pochwalalam oglądania bajek ale ratują mi tylek. -
Umówiłam wizytę na potwierdzenie ciąży 11 lipca
Trzymajcie kciuki
Mam nadzieję, że będzie już widać Fasolkę ❤️Bonda, an1315, iNso87, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Wichura wrote:Śniadanie w ciąży jak przeszczep, coś czuję że się nie przyjmie. Kogoś jeszcze tak morduje? A mówią, że każda ciąża inna, a ja mam powtórkę z rozrywki... Z Wojcieszkiem przez pierwsze 4 miesiące schudłam 6 kg przez te wymioty i jadłam tylko jajka na twardo
Może cola uratuje sytuację.. Dobrze, że jest bajubaju.tv choć nie pochwalalam oglądania bajek ale ratują mi tylek.
Przeraża mnie to, że ja nie mam żadnych objawów ciąży:/ W poprzedniej też ciągle wymiotowałam, a teraz cisza..... -
nick nieaktualnyDziewczyny ja już wcześniej pisałam i powtórzę wam jeszcze raz żebyście sie nie przejmowały ja jestem w 4 ciąży a w trzech wcześniejszych wymioty miałam od samego.początku dzień w dzień ! Rano po 3 razyy i wieczorem i tak do 6 miesiąca potem zaczynałam znowu w 8 miesiącu i to samo rano wieczór na porodowce non stop aż do urodzenia dziecka a teraz nic 0 jak młody Bóg tylko zapachy mnie.męczą i wtedy jak coś nietakiego.to.mnie trochę.mdli... nawet nie przypuszczalam ze jakąś ciążę.przejdę bez.mam nadzieje ze tak.Będzie
Marza89 lubi tę wiadomość
-
Oj tak....każda ciąża inna. W pierwszej z synem nie miałam absolutnie żadnych objawów. Teraz piersi większe i wrażliwe, śniadanie jem na siłe, w ciągu dnia 5 razy coś mi siedzi na żołądku ale wymiotów brak, w nocy sie obudziłam, zaczęło mi się odbijać...Jeszcze w sobote mam impreze urodzinową syna a ja jestem jakby mnie ktoś w łeb walnął...ehh Ciążą!
Marza89, Niezwykła lubią tę wiadomość
-
Mayka,Smile to jesteście dla mnie nadzieja na syna;d bo narazie czuje sie świetnie;d a z corami to zygalam jak kot;)
Niezwykla moze byc za wcześnie ale trzeba brać to pod uwagę idac na wizytę i nie denerwowac sie jak na usg nic nie będzie. Ja w piatek idą z ta świadomością,ze moze zobacze tylko pęcherzyk ale i to moze nie. Na resztę nawet nie liczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 10:04
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
Ojej, trochę nas tu doszło! Witam wszystkie nowe dziewczyny
Nie wiem, czy już pisałam, ale jeśli nie macie takiej potrzeby - serio polecam iść do gina najwcześniej w 7 tygodniu ciąży. Inaczej będziecie (tak jak ja w poprzednich ciążach) stresować się, że jeszcze nic nie widać. A tak będzie i zarodek i serduszko i bez stresu
Ja się bardziej stresuję tym, że mam wizytę już w piątek, niż tym, że miałabym jeszcze ze 2 tygodnie na nią poczekać. Ale muszę iść, bo lekarz będzie mi dołączał nowe leki. Obstawiam, że w piątek beta będzie coś ok. 1000, tak więc pewnie właśnie nic nie będzie Właśnie ta beta 1000 to jest minimum, żeby cokolwiek (pęcherzyk ciążowy) zobaczyć na usg.
Mnie za to dziś dopadł katar i ból gardła... Bardzo się boję, żeby się nie rozłożyć całkiem
-
patkaaxx90 wrote:To się ciesz nie każda ciąża to wymioty itd.. ja z córką miałam może z tydzień mdłości A tak to luz tylko wzdęcia towarzyszyły mi bardzo często az mnie brzuch pobolewal... także luzz reszta na objawy jeszcze i tak wcześnie...
Wiem o tym, ale tego luzu mi teraz trochę brakuje
ja już też po pobraniu, byłam na 8 i zero kolejki.iNso87 lubi tę wiadomość
Laura
-
nick nieaktualnyO witam nowe dziewczyny Gratuluję
Patka widzisz nie potrzebnie się denerwowałaś, super beta
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety, bo trochę ich jest.
Serena ja właśnie chce iść w 7 tygodniu, bo chce już zobaczyć serduszko A jeszcze się nie umówiłam nawet.
O to u mnie chyba znowu syn, bo nie mam żadnych objawów, poza bólem w podbrzuszu, ale tak miałam z pierwszym I o dziwo nie mam ochoty na kawę, a ja taki kawosz... patrze na ekspres i mam wyrzuty, że go nie używam toż to mój przyjaciel
O miło, że na wątku jest dużo doświadczonych mamusiek, można w razie co zasięgnąć porady
Niezwykła lubi tę wiadomość