MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly, A co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Lwie, ja jestem choleryczka. Ale taka totalna, chociaż ostatnio staram się mocno hamować
Każdy mój wybuch, to nawet sekundy potem jestem spokojna i wyciszonaI mogę się przytulić. Ten mój prędzej język zje, niż wybuchnie
Ale potem trzyma w sobie i mieli te emocje...
Ale zdaje się rozumieć moja huśtawkę teraz i czekaZawsze mogę się wtulić, nawet jeśli 30 sekund wcześniej bez sensu krzyczałam
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
LwieSerce wrote:Patuniek, te moje twardnirnie takie dziwne. Bo dzidziola czuję ponizej pępka, a twardnienie i slurcz glownie powyzej o to na całej wysokosci brzucha. No nic, leniuchuję
Dzis ja mam dzien spiny z mężem. Ppodeslalam mu ostatnio artykuł, który tłumaczy wiele moich zachowan, ale oczywoscie nie przeczytal. Nie cierpię jego focha, a nasz największy problem w zwiazku jest taki, z4 on zawsze potrzebuje czasu zanim sie porozumiemy, a mi zawsze tego czasu szkoda i chcę by bylo dobrze zaraz po zwarciu. Ech.
Widzę, że Twoje podejście jest jak moje,. Uważam, że jesteśmy dorośli, ok powiedzieliśmy sobie co nam leży na wątrobie, i dzień powinien się toczyć swoim torem, a nie fochy i kłótnie już później o wszystko i o nic.
U mnie wróciło wszystko do normy, aczkolwiek w mojej głowie jeszcze nie. Zachowuje się normalnie, ale żeby to przegryźć potrzebuje więcej czasu...
Dziś całą zła energię wylałam z siebie sprzatajac całe mieszkanie. Za to brzuch mnie kłuje jakoś ,po prawej stronie. Więc teraz leżę i planuje obiad.
Patuniek86 cieszę się, że wszystko jest dobrze.
Mka gratuluję synka.
Życzę Wam wszystkim spokoju ducha na ten weekend, no i żadnych niechcianych ekscesow ciążowych i z drugimi połówkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 13:42
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
patuniek86 wrote:Butterfly, A co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Lwie, ja jestem choleryczka. Ale taka totalna, chociaż ostatnio staram się mocno hamować
Każdy mój wybuch, to nawet sekundy potem jestem spokojna i wyciszonaI mogę się przytulić. Ten mój prędzej język zje, niż wybuchnie
Ale potem trzyma w sobie i mieli te emocje...
Ale zdaje się rozumieć moja huśtawkę teraz i czekaZawsze mogę się wtulić, nawet jeśli 30 sekund wcześniej bez sensu krzyczałam
Patuniek86 złoty facet!
Odpoczywaj kochana i się niczym nie stresuj.
U mnie tak ooo... wiesz...
Przeprosił, jak tylko wrócił do domu, nk i że on się zgadza na wszystko. Ale słowa padły...
Potrzebuje czasu.
Norbi- 16.08.2003
iNso87 wrote:Tak juz pomalu moge nowa liste robic wizytowa
W przerwach przy robieniu obiadu juz ja uaktualniam.
Inso nieźle to ogarniasz :-*
A my kobietki mamy przewagę dziewczynek na pierwszej stronie. Niewielka Ale jednak. Zobaczymy jak to będzie po wszystkich polowkowyn...iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
iNso87 wrote:Butterfly staram sie
Pozniej cofne pare stron i moze wylapie wczesniej pisane daty wizyt przez Was
U mnie w brzuchu za to dziwne pieczenie? Od srodka. Nie wiem co tood wczoraj czasem zapiecze..
Może też troszkę odsapnij...?
Ja z kolei mam takie kłucie w brzuchu, głównie po prawej stronie. Wzięłam nospe, powiesze pranie i chwilę poleże.
Norbi- 16.08.2003
Witam Was moje drogie, ja również dołączam do marcowych mam
Widzę, że ciekawe tematy poruszacie.
Też ostatnio miałam problem z pobdrzuszem, bolało mnie jak na miesiączkę i się wystraszyłam, ale po zbadaniu nic złego nie było widać, szyjka 4 cm. Dr kazał brać nospę jak się powtórzy. Pytałam go o magnez czy mam brać, ale powiedział, że jak nie mam skurczu łydek to nie trzeba. Mimo wszystko biorę magne b6 2× dziennie, bole na razie przestały dokuczać i sama nie wiem czy to nie za mało. Jakie dawki magnezu wy bierzecie?
Lwie serce skąd ja znam takie fochy, ja wczoraj się kłóciłam ze swoim, bo mnie wnerwił ale po kłótni chciałam się pogodzić, bo też mnie wkurza jak nie ma zaraz zgody, ale u niego był wielki foch i obraża. Bo on nie potrafi od razu się pogodzić, musi mu "przejść"Makowe Szczęście, lkc lubią tę wiadomość
-
asias wrote:Witam Was moje drogie, ja również dołączam do marcowych mam
Widzę, że ciekawe tematy poruszacie.
Też ostatnio miałam problem z pobdrzuszem, bolało mnie jak na miesiączkę i się wystraszyłam, ale po zbadaniu nic złego nie było widać, szyjka 4 cm. Dr kazał brać nospę jak się powtórzy. Pytałam go o magnez czy mam brać, ale powiedział, że jak nie mam skurczu łydek to nie trzeba. Mimo wszystko biorę magne b6 2× dziennie, bole na razie przestały dokuczać i sama nie wiem czy to nie za mało. Jakie dawki magnezu wy bierzecie?
Lwie serce skąd ja znam takie fochy, ja wczoraj się kłóciłam ze swoim, bo mnie wnerwił ale po kłótni chciałam się pogodzić, bo też mnie wkurza jak nie ma zaraz zgody, ale u niego był wielki foch i obraża. Bo on nie potrafi od razu się pogodzić, musi mu "przejść"
No witaj. U nas dzieje się dużo, oj tak. Na dziewczyny możesz liczyć w każdej kwestii, czy to poradzić się, czy wyzalic,czy trzymać kciukasy za udaną wizytę. Są kochane.
Inso pięknie ogarnia nam całą stronkę pierwszą, na której zaraz się pewnie pojawisz.
Coś nam powiesz więcej o sobie? W sensie na kiedy tp, czy znasz płeć, czy masz już dzieciatka itp? Ale tylko jeśli nasz ochotę nam powiedziećasias, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Butterfly 83 wrote:No witaj. U nas dzieje się dużo, oj tak. Na dziewczyny możesz liczyć w każdej kwestii, czy to poradzić się, czy wyzalic,czy trzymać kciukasy za udaną wizytę. Są kochane.
Inso pięknie ogarnia nam całą stronkę pierwszą, na której zaraz się pewnie pojawisz.
Coś nam powiesz więcej o sobie? W sensie na kiedy tp, czy znasz płeć, czy masz już dzieciatka itp? Ale tylko jeśli nasz ochotę nam powiedzieć, nasza kruszynka to dziewczynka Anielka, to nasze pierwsze dzieciątko
, wcześniej były 2 poronienia na wczesnym etapie.
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Butterfly 83 wrote:Może też troszkę odsapnij...?
Ja z kolei mam takie kłucie w brzuchu, głównie po prawej stronie. Wzięłam nospe, powiesze pranie i chwilę poleże. -
Inso, a to na wysokości blizny Cię piecze? Mi możesz wpisać wizytę połówkową na 13.10 (sobota).
cześć asiasto mamy mężów z podobnym temperamentem;)
iNso87, asias, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Tak sobie myślę, że dobrze że mnie wybór wózka, fotelika itp, bo zawsze tracę na to mnóstwo czasu. Porównuję, czytam, sprawdzam, szukam gdzie najkorzystniej itp. Teraz na przykład dumam nad nową kołdrą dla córki i pościelą z krainy lody i się nie mogę na nic zdecydować. A niby prosty zakup, a ja trzeci dzień w necie siedzę.Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
LwieSerce, zawsze szukam w sieci informacji, czytam opinie itp.
Pościel bawełniana-ale np. Inny splotI już, jaki lepszy itp
Asias-fajnie, że dołączasz
Inso, Kobieto-może i dwójka, ale trzecie w drodzeasias lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Dziewczyny z Warszawy-rodzimy po 1 kwietnia
Czytałyście i wyprawce warszawskiego malucha? Podobno każde dziecko urodzone w Warszawie po 1 kwietnia 2019 dostanie wyprawkę o wartości 550 zł...
Ja tam tyle szczęścia nie mam, a wolałabym urodzić w 38tc, niż w 41Pola Róża
-
Dziewczyny patuniek86, Butterfly 83, iNso87, LwieSerce odpoczywajcie, koniecznie
Dziś byliśmy na jarmarku jesiennymsuper. Spotkaliśmy się ze znajomymi Męża i powiedzieliśmy dobrą nowinę. Koleżanka ma dwójkę maluchów i poradziła mi, żeby kupić srebrne nakładki na brodawki, pierwszy raz o tym słyszałam. Może któraś z Was używała?
Byliśmy w chicco i patrzyliśmy na wózek ten activ, Mąż powiedział nieeeeemi też się nie podoba, ale musimy zacząć oglądać. Za to łóżeczko zdecydowanie nam się bardzo podoba
patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
.