MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulv15 wrote:To moja wersja sesji brzuszkowej
Chociaz troche wciaz go slabo widac...
Jakos myslalam zawsze ze na tym etapie bedzie ze dwa razy taki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/851fc5415d13.jpg
mam chyba taki sam!dlatego mam nadzieję, że w grudniu będę miała duuuużo większy
haha
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Mi dzisiaj w metrze Panowie ustępowali miejsca, jak tylko mnie zobaczyli
W obie strony
Chyba jednak jestem już gruba
Do tego było tak ciepło, że byłam wyłącznie w krótkim rękawku, bez swetry i kurtki, które brzuszek zasłaniają
Ulv-śliczny brzunioMarza89, Izziee, lkc, Ulv15, Makowe Szczęście, msmarmify, Kleopatra lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Marza89 juz tak szybko sie zapisalas na sesje? A to nie za wczesnie koniec grudnia? Ja bym chciala w lutym ale ja mam termin na 23 marca wiec licze na to ze do konca lutego nie urodze. Myslicie ze juz trzeba na taka sesje brzuszkowa sie zapisywac?
-
Elcia89 wrote:Marza89 juz tak szybko sie zapisalas na sesje? A to nie za wczesnie koniec grudnia? Ja bym chciala w lutym ale ja mam termin na 23 marca wiec licze na to ze do konca lutego nie urodze. Myslicie ze juz trzeba na taka sesje brzuszkowa sie zapisywac?
Znajomy fotograf zaleca sesję w 7 miesiącu
Brzuszek już mocno widać, a mama jeszcze nie opuchnięta i zmęczona
A do lepszych fotografów to nawet miejsc nie maMarza89, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ikc, Delvila super, że wizyty udane i są kolejne dziewczynki<3
Ulv15 ja kiedyś pracowałam w trybie zmianowym więc wiem jak to jest, a teraz to jest dwa razy ciężej także podziwiam.
Brzuszek mam podobnej wielkości
U mnie od 2 dni mały kryzys w pracy, więc nawet nie miałam czasu robić sobie tych przepisowych przerw co godzinę (praca przy komputerze). Wykończona jestem po tych 8 godzin pracy i myślę nad tym żeby pod koniec miesiąca wziąć L4. Wtedy bym sobie odpoczęła i zaczęła więcej się ruszać bo teraz brak sil.Marza89, lkc, Ulv15 lubią tę wiadomość
Laura
-
Do tej fotograf do której chce są kolejki 3 miesiące przed dlatego już się dopytywalam a koleżanka w zeszłym roku miała termin na 5 marca, urodziła 28 lutego a sesje brzuszkową robiła koło 18 grudnia bo miała piękny brzuszek, który jak mówi wyskoczył z dnia na dzień
Wiadomo nie mam określonego dnia sesji ale koniec grudnia - styczeń w chodzi w grę w zależności od mojego brzuszkaja mam termin na 13 marca więc jeśli zrobię na koniec grudnia czy na początku stycznia to akurat 7-8 miesiąc, nie chcę w 9 miesiącu bo chce trochę bardziej na chodzie być haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 23:41
-
Hej!
Gratuluje wizyt!ale mamy dziewczynek! Zapowiadam,ze nastepny tydzien to musi byc wysyp chlopcow :pp
Ja wlasnie leze i bawie sie z Dzieciemod pol godziny sprzedaje mi takie mile kopniaki!
przykladam reke i deliktnie naciskam i czuje te ruchy juz pod reka:D to juz prawdziwe ruchy!
Przykladam Malza reke ale On jeszcze nie czujelkc, Parsleyek, Makowe Szczęście, msmarmify, Marza89, kehlana_miyu, patuniek86, Kleopatra, Sana, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Ulv jaki maly brzuszek
Ja to juz walen rzucony na brzeg.. :p
Matko zostal mi tydzien i jeden dzien do polowkowych..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 05:53
lkc, Ulv15, Makowe Szczęście, Marza89, patuniek86, Salsefia lubią tę wiadomość
-
Elcia89 wrote:Ulv15 jaki ladny brzuszek. Cos w ogole przytylas od poczatku ciazy???
i czuje ze jest wiecej od tamtej pory ale wagi niestety tutaj nie mam takze naprawde czekam na te polowkowe to przynajmniej sie zwaze!
-
Ulv brzuszek bardzo zgrabny, ja miałam większy przed ciążą
Tak to już mam, że w ciąży mam dużo na plusie, ale później na szczęście szybko spada. Ostatnio - jak już przeszły mi mdłości, to waga mocno poszła w górę.
Ja mam pojutrze połówkowe. Wczoraj podjechałam po receptę na globulki, bo znowu mam infekcję.
Dziewczyny, ja Was podziwiam że Wy jeszcze pracujecie. Naprawdę.
Cieszę się bardzo z udanych wizyt
Ulv15 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Matko! jak ten czas zapitala dopiero każda z nas nie mogła się doczekać prenatalnych a tu już blisko do połówkowych w moim przypadku jakieś 4 tyg ale tak mi ten czas ucieka.
Ulv15 Brzuszek piękny ja ze swoim bębenkiem to się chowam
Czy wy też tak biegacie na siusiu... po prostu godzina bez i czuje że wybuchnę
Niestety na moim zadupiu wczoraj w Biedronie z rana tylko maty zostały mam nadzieję że do marca będzie jeszcze jakaś akcja BOBAS. Pani powiedziała że dostali raptem 3 poduszki więc moim zdaniem nie przewidzieli zainteresowania.Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:Tzn. ona powiedziała to na podstawie obniżonego białka? Łożysko było ok?
Hej Makowe Szczescie, tak na podstawie bialka, mialam wynik 0,3(norma powyzej 0,4). Ale taka interpretacja tez przyszla ze szpitala po genetycznych. Wyglada tez na to ze taki wynik nie jest zbyt czesto, u nas grupie nie widzialam zeby ktos mial taki. -
Zimowaa wrote:Czy wy też tak biegacie na siusiu... po prostu godzina bez i czuje że wybuchnę
O tak. Non stop w toalecie. Wczoraj u kosmetyczki w ciągu 2,5h 3 razy. Ale ja też dużo piję, żeby wód było więcej. Ciekawa jestem czy to w ogóle coś daje. Mam w głowie cały czas myśl, że będzie problem z wodami:(Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Coś mnie z rana podkusilo i stanęłam na wagę- 69. Czyli 9,5kg do przodu. Masakra. Daje sobie 3 tyg, jeśli waga nadal będzie tak szybko rosnąć, idę do dietetyka.
-
Ikc, Delvila Gratuluję Córeczek
Ulv15 jaki piękny brzuszek!!!
Macy też miałam 0,4665 i mnie skierowali na test harmony. Wyszło, że Mała jest zdrowa, i Lekarz od razu zasugerował łożysko. Dał mi aspirynę cardio, na polepszenie przepływu krwi. Tylko ja później miałam plamienia (odstukać ich teraz nie mam) ale powiedział, że mam przodujące łożysko, ciągle z nim coś. Musimy je kontrolować.
Dzięki Dziewczyny, że poruszyłyście temat sesji, bo mi do głowy nie przyszło, że trzeba wcześniej ją zamówić!Mój brzuch już jest na tyle widoczny, że spokojnie mogę robić w grudniu
Marza89, Ulv15, lkc lubią tę wiadomość
. -
Mi brzuch wyskoczył znacznie do przodu, ale to nie dziecko, tylko rosnąca macica wypchnęła mi do góry oponkę po pierwszej ciąży
Na razie przytyłam 4,5 kg. W poprzedniej ciąży przytyłam 11 kg przez całą ciążę, a po porodzie straciłam 16 kg, tyle że figura mi się zmieniła i mimo utraty kilogramów oponka została
Zimowaa lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dobrek laseczki ❤️
Ja jeszcze leniuchuje w łóżkudziś wybieram się na szkolenie z komisji wyborczej do liczenia głosów na 21 października
Ja ważę 60.4 kg a przed ciążą prawie 62 kg ważyłam więc jeszcze mam co nadrabiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 09:52