MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ksiazka1 moja malusia też taka wiercipiętka
na prenatalnych fikała i fikała, tancereczka nam rośnie
dogada się z pewnością z starszą siostrą
Oj tak, w Lidlu to już mnóstwo świątecznych słodyczywczoraj dorwałam kulki marcepanowe i batonik marcepanowy z nugatem, mniam
klamka ja szczerze mówiąc 2-3 razy w miesiącu sięgam po piwo. Oczywiście to totalnie bez alkoholu!ale ja w pierwszej ciąży miałam problemy z nerkami, także mała filtracja im nie zaszkodzi
Ksiazka1 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Cześć dziewczyny
Nie myślcie proszę, że przepadłam, ale potrzebowałam trochę czasu dla siebie. Z ciążą jest u mnie wszystko w porządku, dziś zaczynamy 19 tydzień, a jutro już zobaczę naszą malutką bo mamy badania połówkowe
Postaram się nadrobić trochę co u Was
Przeszłyście już na fb?
Makowe Szczęście, iNso87, Ksiazka1, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lkc wrote:Czekam na wizyte. Mam nadzieję, ze poznam plec.. glupio tak nie wiedzieć co siedzi w srodku.
Mam niespodziankę- przyspieszony weekend, maz juz wraca do domubedzie kolo 21.
Corke wyslalam z moja babcia na pierwsze
zajęcia z tańca, ciekawe czy jej sie spodoba. jutro idziemy na sensoplastyke. W piątek przyjezdza do nas meza siostra, więc zapowiada sie ciekawy weekend. Nie mam tylko pomysłów czym ich karmic i jakie ciasta upiec.
Odezwę się, po wizycie.
Trzymam kciukiDaj znać jak będziesz po wizycie
Jejku za mną chodzi marchewkowejutro zrobię
lkc lubi tę wiadomość
. -
Ja z kawy to kawa mielona bezkofeinowa LAVAZZA- odpowiada mi jej smak a bardzo lubię.
Batoniki wypróbuje
A z piwa lubię Łomża 0% jest delikatne i ma smak piwa a tego mi się chce:) Choć mój mąż śmieje się że to jak siki weroniki i ostatnio testowałam Heinekena:)klamka lubi tę wiadomość
-
Ostatnio mój kupuje birell. Jest napisane alcohol free i 0%. Tylko nie dajcie się zwieść nigdy takim napisom, czytajcie tył etykiety. A tam "zawartość alkoholu do 0,5%". O mało się nie nacięłam, a też miałam ochotę.
Ikc-trzymam kciukilkc, Makowe Szczęście, klamka lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A tak nadrabiając ostatnie posty
Kawy na szczęście nie pijam w ogóle, nie lubię
Na piwo mam czasami ochotę, ale też nie aż taką, żeby kupować bezalkoholowe
Do słodyczy czasami mnie zaciąganie, jak są, to zjemAle jak nie ma, tragedii też nie ma
Zabrałam męża na oglądanie wózkówAle fajnie
W sklepie były też ubranka i musiałam wziąć 1 rzeczZwykłe, białe body kopertowe z długim rękawkiem w rozmiarze 56
Jestem zakochanaMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Hej, melduje sie juz z domu. Wszystko ok, dziecko wazy ok 240 g
wg pana doktora na 99% to dziewczyna. Ponoć tu widac
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c739867f2d6.jpgpatuniek86, Parsleyek, 83xxx, iNso87, Makowe Szczęście, Malutka_27, Macy, Sana, Izziee, Reniferra, Ksiazka1, msmarmify, kehlana_miyu, Kleopatra, bbeczka91, Butterfly 83, Pikcia, Marza89, Zimowaa, Katia89, Salsefia lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:Hej, melduje sie juz z domu. Wszystko ok, dziecko wazy ok 240 g
wg pana doktora na 99% to dziewczyna. Ponoć tu widac
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c739867f2d6.jpg
Jak widać, to widaćlkc lubi tę wiadomość
Pola Róża