MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochane, jestem spokojniejsza i już sobie zbyt nisko położonego dziecka nie wkręcam:*
Ksiazka1, Reniferra, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Patuniek to teraz to zaszalalas na zakupach
wozek i fotelik
niezle.
Dziewczyny czy komus plec badz juz wybrane Imie wpisac/zmenic na pierwszej stronie?
Mayka ja czekam na Twoje wiesci z wizyty:d pisz jaka plec!:dpatuniek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Patuniek to teraz to zaszalalas na zakupach
wozek i fotelik
niezle.
Mam do wyboru-poczekać jeszcze i zaryzykować, że cena wzrośnie. Albo zostanie na standardowym poziomie, czyli 1499/1999 zł za wózek i 499 zł za fotelik. Najtańsze foteliki widziałam na razie w cenie około 450 zł...
Stwierdziłam, że skoro wiem, co chcę-to czekać nie będę
Mężowi już wcześniej pokazałam ceny używanych wózków-stwierdził, że bez sensu kupować używany
I jak mu powiedziałam, że wózek z fotelikiem najtaniej wychodzi 2050 (gdzieś w promocji czarny), albo 2500... No cóż, sam powiedział, że w weekend zrobi w piwnicy porządek
Zaczął mnie ogarniać cudowny spokójPrzygotowania ruszyły
Najdroższe zakupy za mną
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
No hej jakoś tak się lekarz chyba spieszy powiedział że z dzieckiem wszystko ok. Pytał czy rozmawialiśmy o płci powiedziałam że chyba nie chce widzieć to odpowiedział , że nie bylo tematu.
Więc płeć nieznanaKleopatra, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
mayka wrote:No hej jakoś tak się lekarz chyba spieszy powiedział że z dzieckiem wszystko ok. Pytał czy rozmawialiśmy o płci powiedziałam że chyba nie chce widzieć to odpowiedział , że nie bylo tematu.
Więc płeć nieznana
Ja chce wiedziec,bo chce wiedziec co mam kupic, w jakich kolorach i pod jakie motywy robic pokoiklkc, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,a powiedzcie jeszcze co myslicie. Jutro musze zrobic morfologie i badanie moczu na sobotnią wizytę. A na noc biore globulke, która przy siusianiu rano na pewno trochę wyleci. Jak wloze na chwile tampona to chyba nie zaszkodzi?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
LwieSerce wrote:Dziewczyny,a powiedzcie jeszcze co myslicie. Jutro musze zrobic morfologie i badanie moczu na sobotnią wizytę. A na noc biore globulke, która przy siusianiu rano na pewno trochę wyleci. Jak wloze na chwile tampona to chyba nie zaszkodzi?
Nie zaszkodzi. Możesz użyć wacika i go przytrzymać, albo tampona. Ważne, aby mocz nie ściekał po sznurku
Porada poparta zaleceniem z segregotora "jestem w ciąży" od mamaginekologWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 21:01
Pola Róża
-
lkc wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/806aa6095450.jpg
O rany, faktycznie tak jest!
Już zapomniałam
Chociaż jak Młoda już latała nie miała czasu na zmianę pieluchy, potrafiłam to zrobić szybko, kiedy stała
Ale faktycznie, kiedy zaczęła raczkować wszystko było ciekawsze, niż leżeniePola Róża
-
nick nieaktualny
-
patuniek86 wrote:O rany, faktycznie tak jest!
Już zapomniałam
Chociaż jak Młoda już latała nie miała czasu na zmianę pieluchy, potrafiłam to zrobić szybko, kiedy stała
Ale faktycznie, kiedy zaczęła raczkować wszystko było ciekawsze, niż leżenie
Makowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
india wrote:Marza ryzyko wpadki jest, gdy znajdzie sie jakis zyczliwy donosiciel
No właśnie... Dziś poznałam moja komisje, to 3 dziewczyny w tym jedna na macierzyńskim i dwóch starszych panów, więc może się uda, najlepsze, że dzwoniłam do zusu do Warszawy i tam Pani stwierdziła, że jeśli to nie wpływa na moje zdrowie na które mam L4 to nie widzi przeszkód haha paranoja
Ponoć nie ma składek od tej diety i do zusu nic nie idzie więc tak jak mówisz byle nikt nie doniósł na złośćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 21:38
-
O kurcze to ja malego czuje juz wyżej, teraz to ja sie przerazilam czy wszystko dobrze... haha u mnie wczesniej nie czulam nic zupelnie a teraz takie konkretne uderzenia od srodka w jednym miejscu mniej wiecej kilka razy i cisza, a dzisiaj nawet czulam pod reka! Ale juz prawie na wysokosci pepka, moze fika znowu... na ostatnim usg wywalal nogi strasznie do gory
Patuniek ekstra!! Ale zazdroszczelkc lubi tę wiadomość