MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Smile wrote:Ja wyjeżdżam za tydzień i sama nie wiem co ja tam będę robiła:)jedziemy nad jezioro więc innych atrakcji będzie raczej brak, a wszyscy lubia wodować więc pewnie będą przesiadywać nad wodą. Nie wiem jak tam sytuacja z cieniem....9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
patkaaxx90 wrote:dzisiaj mam 18 dni po a bet juz 4 robiłam tylko zaczynałam od małych wartości, ostatania była 16 dpi wynosiła 1050 więc chce jutro już ostatnia zrobić żeby sprawdzić przyrost prz większych wartościach. Też jestem panikara i dopoki serduszka nie usłyszę to będę panikować. Taki to mój głupi charakter..9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
iNso87 wrote:Ja standardowo czekam aż Mala pójdzie spać i o 11 mój rytuał kawowy:d choć już głowa mnie boli:/
Je też pije kawę z ekspresu cappucino sobie robię lekkie ale i tak dopić nie mogę bo coś mi nie smakuje za bardzo od dwóch dni..bez kawy bym nie dała rady... z reszta jedna lekka kawa nikomu nie szkodzi ja przynajmniej muszę parę łyczków wziąć.. hehMiłosz
Honoratka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane, nic nie pisłałam bo dużo pracy i też chyba ciągle nie dociera do mnie, że jestem w ciązy:) Chciałam umówić wizytę na jutro, ale lekarz mi doradził aby zaczekać jeszcze tydzień i wtedy będziemy mieć większą pewność że mamy zarodek. I jak tu wytrzymać tydzień
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcilya wrote:Ja opalać się i tak nie opalam, pływanie jest chyba wręcz wskazane My jedziemy na wakacje dopiero we wrzesniu, będę już w 2 trymestrze, więc akurat. Ale głównie zamierzamy jeździć i trochę chodzić, zobaczymy jak będę się czuła
Co do zmęczenia, to pijecie kawę? Wypiłabym jedną, ale nie wiem czy można.
Ja pije jedną kawę z ekspresu i dolewam trochę wrzątku żeby była słabsza, więc taka lura:)
Objawów zero, gdyby nie brak @ i rosnąca beta nawet bym nie pomyślała, że jestem w ciąży:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:08
-
Acilya wrote:No to pewnie twoja dzidzia trochę starsza Ale patrz, nawet betę miałyśmy podobnie i wizytę masz dzień przede mną
W dodatku kojarzę Cię z wątku Nowe Staraczki 2018 -
inspeMama wrote:Objawów zero, gdyby nie brak @ i rosnąca beta nawet bym nie pomyślała, że jestem w ciąży:)9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Ucielo mi 3/4 posta... A pisałam, że polecam bloga mamaginekolog, tam jest dużo artykułów dotyczących ciąży, co można czego nie. I jak tylko zobaczę akcje serca, to chyba kupię sobie jej segregator ciążowy, żeby w końcu mieć porządek w dokumentach
Marza89, Acilya, smeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
NatiS wrote:Ucielo mi 3/4 posta... A pisałam, że polecam bloga mamaginekolog, tam jest dużo artykułów dotyczących ciąży, co można czego nie. I jak tylko zobaczę akcje serca, to chyba kupię sobie jej segregator ciążowy, żeby w końcu mieć porządek w dokumentach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:20
-
patkaaxx90 wrote:Je też pije kawę z ekspresu cappucino sobie robię lekkie ale i tak dopić nie mogę bo coś mi nie smakuje za bardzo od dwóch dni..bez kawy bym nie dała rady... z reszta jedna lekka kawa nikomu nie szkodzi ja przynajmniej muszę parę łyczków wziąć.. heh
tez uwielbiam taka Kawe smacznej Kawusi Ci zycze kochana:)
A jak Ty wogole sadzisz o mojej becie i mym przypadku ?***musi być dobrze.*
__________ -
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Obserwuje ją na insta, też myślałam o jej segregatorach
To wszystkie będziemy chodzić z jej segregatorami:) Aktualnie niedostępne, ale mają być w lipcu
Na jej blogu jest bardzo fajny post o usg we wczesnej ciąży:
https://mamaginekolog.pl/usg-wczesnej-ciazy-jak-interpretowac/comment-page-5/#comments
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:26
Niezwykła, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Niezwykła wrote:tez uwielbiam taka Kawe smacznej Kawusi Ci zycze kochana:)
A jak Ty wogole sadzisz o mojej becie i mym przypadku ?
Niezwykła sama nie wiem ale szczerze panikowałabym bardzo.??? a który masz dzień po ovu??? na pewno bym poszła do innego ginekologa jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 10:29
Niezwykła lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
patkaaxx90 wrote:Niezwykła sama nie wiem ale szczerze panikowałabym bardzo.??? a który masz dzień po ovu??? na pewno bym poszła do innego ginekologa jeszcze...
Wiesz okres 2.06 Ow byla 14.05 ..
ale ta beta wysoka wydaje mi sie za wysoka i boje sie pozamacicznej:(***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykła wrote:Wiesz okres 2.06 Ow byla 14.05 ..
ale ta beta wysoka wydaje mi sie za wysoka i boje sie pozamacicznej:(
hym... a może bliźniaki będą i beta wysoka.. a że wczesna ciąża to nie widać.. no sama nie wiem...Niezwykła lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka