MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie mam jako tako objawów, ale apetyt faktycznie mam większy haha i mecze się szybko, najlepsze, że mieszkam na 4 piętrze bez windy więc mam wchodzenia a wchodzenia haha
-
iNso87 wrote:Marza też się szybko mecze. Wczoraj wyszłam z Mala na hulajnoge to myślałam, że nogi mi odpadna. Pomyślałam, że ostatnio mało się ruszam, to może dlatego:p
-
Ja się zawsze szybko męczyłam Na razie nie zauważyłam żeby było jeszcze gorzej, ale to sam początek. Na pewno bardziej jestem zmęczona po pracy.
Swoją drogą zastanawiam się jak to będzie, niby kobiety w ciąży powinny maks 4h pracować przy komputerze, a ja pracuję tylko przy komputerze Ale nie chcę też szybko iść na L4.
Edit. Doczytałam że to się zmieniło w 2017 roku i teraz można pracować 8h tylko z przerwą 15 min w każdej godzinie. Jeszcze więcej przerw!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 08:24
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Ja od ponad roku, bo od maja byłam na "swojej diecie" czyli głodówka, woda suchy chleb hehehe he i jeździłam codziennie w domu na rowerku stacjonarnym po 1-2h. Do tego spacery jeszcze wtedy wozkiem z Mala po parę km. Po Nowym Roku jakoś już mniej tego ruchu było. Bo i schudłam 20kg:d to i odrazu wlaczyl się tryb-mogę sobie pofolgowac:p i tak od 3msc leżę i się bycze hahha :d a rowerek w piwnicy i dietę szlak wzial:p
-
Mi w maju jak były upały to nie przeszkadzały, wręcz siedziałam na piaskownicy i się opalalam a teraz to odwrót o 180 stopni i chce słońca ale takiego za chmurka i ok. 22C. Ta ciąża to zmienia człowieka :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 08:26
-
Witam nowe dziewczyny
U mnie też dziś słoneczko i już jest ciepło więc od razu lepszy humor.
Ja też pracuję 8h przed komputerem, planuję powiedzieć pod koniec lipca jak mój manager wróci z urlopu.
Inso co do tej tarczycy, to ja przed zajściem w ciążę to uregulowałam i kompletenie sie nie spodziewałam,że aż tak może skoczyć mimo leków. Endokrynolog mnie uspokoiła, powiedziała, że przez ciążę tak skoczyło.
Ja uznaję 6tydz2dz jako 7 tydzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 08:43
Laura
-
iNso87 wrote:Dziewczyny liczycie tygodnie ciazy którym sposobem? Tj. Przykładowo 6tydz2dz to dla Was 6 tydzień czy 7 tydzień?
Powiem Ci że też nie wiem jak to jest i nie wiem jak mój ginekolog to będzie liczył.
Bo jedni właśnie liczą skończonymi tygodniami.
Ja przykładowo mam dziś 3tydz4dz, czyli 4 tydzień. Sama nie wiem -
Hej!
Ja już po.Pęcherzyk ciążowy wewnątrz macici,echa jeszcze nie widać,bo za wcześnie.23 lipca umówiona jestem na
Duphaston profilaktycznie.
Zdjęcia mi nie wydrukowala poki co.
No.to 2 tygodnie czekania znowuiNso87, NatiS, Marza89, Izziee, Acilya, bbeczka91, M@linka, Anet85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam nowe dziewczyny i gratuluje
no ja licze skonczone tygodnie. jak mam 5+3 to mam 5 tydzień. Na ktg pod koniec ciązy nauczyli mnie, ze mam mowić skończone tygodnie, bo dla nich to istotne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marza89 wrote:Acilya kiedy miałaś @ bo widzę, że my tak samo rośniemy
Edit. Ale ty pewnie miałaś wcześniej owu, bo ja w 18 dc dopiero Więc dziś 12 dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:21
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2