MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny co ja dzis przezywam to koszmar
Dzwonilam do mojego lekarza bo ma urlop wiec bylam wczoraj i nieznanego pierwszego lepszego
Moj lekarz stwierdzil ze Beta jest prawidlowa i ze moze byc nie widoczny pecherzyk bo jest niska ciąża gdzies 4tydzien dlatego jej nie widać
Owszem mam tyło zgiecie bo lekarz mnie o tym powiadomił ale nic nie widzial
Kazal przyjsc w piatek rano na szpital i zrobi USg i ponowna beta i mowi ze przy Pozamacicznej bym miala silne bole i plamienai ktorych wogole nie mam ani plammiec ani boli czuje sie swietnie ale psychicznie -okropnie
Pada mi juz psycha
A jak Wy sadzicie mialabym bole jesli by to byla pozamaciczna i plamienia ktorych nie mam***musi być dobrze.*
__________ -
Niezwykla wszystko jest w porządku i nie denerwuj się. Tak mocno by Ciebie bolalo napewno w pozamacicznej. Dawaj lepiej termin z OM bo chce Ciebie wpisać na naszą listę. Z taką beta to bez dwóch zdan;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:24
Niezwykła lubi tę wiadomość
-
Byłam u endokrynolog, dostałam dawkę 75 a miałam 25. Trochę mnie uspokoiła, ale i tak teraz będę się stresować czy wszystko będzie ok, bo naczytałam się, że przy wysokim tsh można poronić przy okazji kazała mi odstawić norprolac, który brałam na prolaktynę.Laura
-
Marza89 wrote:Dzisiejsza beta 420 ❤️
Chyba jest dobrze
Jest bardzo dobrze!
Niezwykła, zaufaj lekarzowi. Myślę, że on jest najbardziej wiarygodnym źródłem informacji. I postaraj się trochę uspokoić, stres nie służy maluszkowi :*Marza89, Niezwykła lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niezwykla- sama widzisz różne są spojrzenia ginekologów - dlatego nie nakręcaj się. Postaraj się czymś zająć, znajdź odskocznię, aby nie myśleć o piątkowej wizycie. To prawda przy pozamacicznej są bóle brzucha, kręgosłupa, plamienie- u Ciebie nie ma Tych objawów, na siłę ich nie szukaj. Daj sobie spokój z czytaniem internetu bo zgłupieć można i osiwieć do reszty.
Dziewczyny gratuluję ładnych wyników bety ), aby tak dalej.Niezwykła lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Hej! Inso, co do bronho-vaxom to u nas wplynal i na częstotliwość i natężenie. Generalnie skonczyly się 3tygodniowe L4 z córka, teraz sa miesiace ze cale chodzi do przedszkola. Moewa katar, kaszel ale nie rozwija sie to dalej. A jak poszla do zlobka to pierwsze miesiace wiecznie chora, nawet zapalenie pluc:(.
Bonda, jak po wizycie? Jak pisalas i nie doczytalam to sorry:)iNso87 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Niezwykla, trzymam kciuki za dobre wieści w piatek. Dobrze rozumiem ze poki co badal Cie tylko jeden lekarz?
Niezwykła lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dziewczyny, dardzcie. Ciążę chcę prwadzic prywanie, ale zastanawiam sie nad rownoleglym lekarzem nfz w celu refundacji badań. Tylko mam problem, czy lekarz nfz zgodzi sie na prowadzenie wiedzac ze chodze do innego prywatnie? Wiem, moge nie mówić, ale sladow po zasyrzykach w brzuch nie ukryję (te zaleca lek. pryw.) a ten na NFZ moze uznac ze nie ma do nich wskazań. Jest jakies sensowne wyjscie?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
LwieSerce wrote:Niezwykla, trzymam kciuki za dobre wieści w piatek. Dobrze rozumiem ze poki co badal Cie tylko jeden lekarz?
tak badal mnie wczoraj lekarz 1 nie bylo nic widac
Czytajac Was Macie wiekszy tydzien a mniejsza bete nie wiem co myslec***musi być dobrze.*
__________ -
Ayleen mamy identyczną bete z dzisiaj Super, że dołączyłaś do naszego gronaCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Niezwykła wrote:tak badal mnie wczoraj lekarz 1 nie bylo nic widac
Czytajac Was Macie wiekszy tydzien a mniejsza bete nie wiem co myslec
Powiem Ci szczerze, ale ja jestem panikara i trzeba wziąć poprawkę pojechałabym na Twoim miejscu jutro na izbę przyjęć do szpitala. Nic nie stracisz, a być może zaoszczędzisz sobie nerwów. Do piątku jednak jeszcze trochę zostało. Twój lekarz nie przyjmuje w szpitalu?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
-
Ayleen wrote:Witam Was!
Dołączam i ja z terminem na 8 marca. Będzie to drugi dzidziuś, udało się w 3cs po wkładce wewnątrzmacicznej. Beta z poniedziałku 1780, dziś 4194 wizyta dopiero 24 lipca.
To wizyta tak jak moja. Wytrzymamy? Na którą masz? Ja na 11:30
-
nick nieaktualnyLwieserce ja w 3 ciąży poszłam na 1 wizyte prywatnie a potem przenioslam sie na NFZ z tym że prowadził mnie dalej ten sam lekarz ale dalej chodziłam do.niego priv na usg bo.miał o wiele lepszy sprzęt niż ten na NFZ a z 2 strony każda z nas wie jak traktuje sie pacjenta "tu" a "tu" więc myślę że spokojnie możesz chodzić tu i tu a jak lekarz na NFZ będzie coś sapal to.powiedz.mu że i tak.już tyle.wydalas i dalej wydajesz że chociaż ta morfologia i mocz ci się należą za darmo w końcu składki odprowadzacie !
-
LwieSerce wrote:Powiem Ci szczerze, ale ja jestem panikara i trzeba wziąć poprawkę pojechałabym na Twoim miejscu jutro na izbę przyjęć do szpitala. Nic nie stracisz, a być może zaoszczędzisz sobie nerwów. Do piątku jednak jeszcze trochę zostało. Twój lekarz nie przyjmuje w szpitalu?
przyjmuje w Szpitalu ale go niestety jutro nie ma bedzie w piatek rano***musi być dobrze.*