MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Niezwykla, wiem, ze nie ma nic gorszego niż czekanie, ale musisz uzbroić sie w cierpliwość- powtórz jeszcze bete za 2 dni, a może uda Ci się jeszcze dostać dzisiaj do ginekologa. Czekanie jest najgorsze, to jak czekanie na wyrok - wiem doskonale jak to jest czekać- jestem myślami z Toba.
Gdyby okazało się,że pozamaciczna to trzeba działać jak najszybciej, aby zlokalizować gdzie jest,aby można było ocalić jajowód.
Staraj się jeszcze myśleć pozytywnie, koniecznie trzeba pójść na usg.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
dziewczyny dla mnie to dziwne okres 2czerwiec ......
Beta niska wskazuje na pozamaciczna no tak a skad u mnie taka wysoka nie wiem
Myslicie ze mam isc do pierwszego lepszego lekarza By to zdiagnozowac? czy lepiej na szpital ? Bo mi kazal na szpital jechac a szpital mi sie nie widzi***musi być dobrze.*
__________ -
bbeczka91 wrote:Niezwykła, ciąża pozamaciczna charakteryzuje się niskimi wartościami bety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 15:27
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Niezwykła wrote:dziewczyny dla mnie to dziwne okres 2czerwiec ......
Myslicie ze mam isc do pierwszego lepszego lekarza By to zdiagnozowac? czy lepiej na szpital ? Bo mi kazal na szpital jechac a szpital mi sie nie widzi
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Niezwykła wrote:dziewczyny dla mnie to dziwne okres 2czerwiec ......
Myslicie ze mam isc do pierwszego lepszego lekarza By to zdiagnozowac? czy lepiej na szpital ? Bo mi kazal na szpital jechac a szpital mi sie nie widzi -
M@alinka w 5t5d będzie widoczny pęcherzyk ciążowy być może z pęcherzykiem żółtkowym. czyli dowiedziałabyś się, że ciąża jest w macicy i się rozwija. Jeśli Cię to uspokoi to zrób 2 bety w odstępie 2 dni.
M@linka lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualnyPaula0706 wrote:Dołączam do was. Też nie planuję bety, a wizyta na koniec lipca. Zaraz bym się stresowała ta beta
Dlatego też M@linka nic innego Ci nie doradze. U mnie tylko ta różnica, że ja żadnych leków nie biorę. Tylko kwas i witaminki.M@linka lubi tę wiadomość
-
W sumie racja... Można uzbroić się w cierpliwośc i poczekać... Tylko tak sobie myślę że jakby coś miało być nie tak... To kurde nie wiem czy nie lepiej wcześniej się dowiedzieć... Niż np nosić nierozwijajaca się ciążę jeszcze przez 3 tygodnie... O szaleje!
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:W sumie racja... Można uzbroić się w cierpliwośc i poczekać... Tylko tak sobie myślę że jakby coś miało być nie tak... To kurde nie wiem czy nie lepiej wcześniej się dowiedzieć... Niż np nosić nierozwijajaca się ciążę jeszcze przez 3 tygodnie... O szaleje!
No ja właśnie zadzwoniłam do mojego lekarza i moje plany się nie zrealizują kazał raz zrobić bete i zadzwonić do niego z wynikiem i przyjść już 10go na wizyte takze ten...
A to będzie 6+1 czyli pewnie tylko pęcherzyk. Ale jak tak powiedział to tak zrobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 18:06
M@linka lubi tę wiadomość
-
Ksiazaka - nie marudź dowiesz sie choć odrobinkę informacji małym lokatorze .Pewnie będzie widoczny zarodek
Ja w poprzedniej ciązy gdy poroniłam zrobiłam tylko raz betę, później robiłam gdy było już źle i spadała. W tej zrobię ostatnią w piątek plus wizyta, a kolejna po urlopie 20 .07.czyli w 7 tyg i 2 dni. Od 2-3 dni mam taką senność, masakra, teraz też usnęłam na godzinkę)- córcią też byłam taka senna na początku. Dobrze, ze miałam taką możliwość, bo córci i męza nie ma w domu.
Niezwykła wiadomo co u Cibie? byłaś w szpitalu ?Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
nick nieaktualny
-
Ja też czekam na info od lekarza, kiedy pierwsza wizyta Dziś beta 83.99. Z poniedziałku 16, więc rośnie
Pójdę jeszcze w piątek na krew, muszę zrobić TSH, więc betę też dorobię.
Niezwykła, czekam na informacje od Ciebie :*Mamusia_Ksawusia, iNso87, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Bbeczka jak beta??
Niezwykła ja biegunkę miałam cala ciąże.. Tj. Szybka przemianę materii. Jak coś zjem to zaraz leciałam.
Polis beta jest ok jak na dzień spodziewanej @. Skąd pomysł, że jest pozamaciczna? Progesteron tego nie pokazuje.. Idź do gina i niech Tobie da luteine.
Izziee beta super. A z TSH lecisz do endo jak najszybciej i dawkę Tobie niech zwiększy.
Anet super beta ))
AN Tobie również gratuluję bety:))
Niezwykła idź gdzieś indziej do Gina i sprawdź.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 20:19