MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
LwieSerce wrote:Powiem Ci szczerze, ale ja jestem panikara i trzeba wziąć poprawkę pojechałabym na Twoim miejscu jutro na izbę przyjęć do szpitala. Nic nie stracisz, a być może zaoszczędzisz sobie nerwów. Do piątku jednak jeszcze trochę zostało. Twój lekarz nie przyjmuje w szpitalu?
wiesz nie chcialabym isc znow do innego konowała by mnie nastraszyl ogolnie nic mnie nie boli tylko meczy dlaczego nie znalazl pecherzyka przy becie 3770 dziwne***musi być dobrze.*
__________ -
ksiazka wrote:Inso ze ile Ty chudłaś?! podziwiam !! ja 4 kg nie umiem zrzucic a co dopiero tyle :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:15
-
Acilya wrote:6 czerwca a ty?
Edit. Ale ty pewnie miałaś wcześniej owu, bo ja w 18 dc dopiero Więc dziś 12 dpo. -
Hej u nas gorąco dziś a ja się w dżinsy do pracy ubrałam i całe buty coś czuje że będzie mi ciepło...z objawów to też nic oprócz pełnych piersi... jutro postanowiłam zrobić sobie ostatnią betę. i napisać do lekarza co by może mnie wcześniej przyjął żeby sprawdzić czy wszystko jest na swoim miejscu. życzę miłego dniaMiłosz
Honoratka
-
iNso87 wrote:Hej Książka!
To kto jeszcze jak liczy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:42
-
Marza89 wrote:Ja też 6 czerwca ❤️ ale ovu miałam 14 dc dziś 16 dpo
Marza89 lubi tę wiadomość
9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
1cs z Hashimoto, aTPO, ANA2 -
Smile wrote:A teraz z innej beczki, większość z Was wyjeżdza niedługo na urlopy itd. Jak planujecie je spędzać? opalanie wchodzi w grę?kąpanie się w jeziorze bądź innym zbiorniku? nie miałam takich dylematów w poprzedniej ciąży bo rodziłam na początku lipca:)
Co do zmęczenia, to pijecie kawę? Wypiłabym jedną, ale nie wiem czy można.9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Smile wrote:A teraz z innej beczki, większość z Was wyjeżdza niedługo na urlopy itd. Jak planujecie je spędzać? opalanie wchodzi w grę?kąpanie się w jeziorze bądź innym zbiorniku? nie miałam takich dylematów w poprzedniej ciąży bo rodziłam na początku lipca:)
Smele- dobre pytanie ...właśnie sama się zastanawiam jak to z urlopem w ciąży mamy zaplanowany wyjazd nad morze na początku września i nie wiem co z nim będziemy robić bo czekała by mnie trasa samochodem ok 7-8 h muszę się lekarza zapytać czy wolno mi tak podróżować. też w pierwszej ciąży nie było dylematu bo rodziłam w maju. Może jest ktoś tu bardziej doświadczony w tym temacie ???Miłosz
Honoratka
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:53
-
patkaaxx90 wrote:Hej u nas gorąco dziś a ja się w dżinsy do pracy ubrałam i całe buty coś czuje że będzie mi ciepło...z objawów to też nic oprócz pełnych piersi... jutro postanowiłam zrobić sobie ostatnią betę. i napisać do lekarza co by może mnie wcześniej przyjął żeby sprawdzić czy wszystko jest na swoim miejscu. życzę miłego dnia9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Acilya wrote:Ja opalać się i tak nie opalam, pływanie jest chyba wręcz wskazane My jedziemy na wakacje dopiero we wrzesniu, będę już w 2 trymestrze, więc akurat. Ale głównie zamierzamy jeździć i trochę chodzić, zobaczymy jak będę się czuła
Co do zmęczenia, to pijecie kawę? Wypiłabym jedną, ale nie wiem czy można. -
To też może sobie małą strzelę Niby też pewnie niewiele pomoże, ale po prostu tęsknię za kawą, nie piłam w tym tygodniu w ogóle a mi w pracy pachnie9 dpo - bHCG 19,82 mIU/ml | 11 dpo - 69,63 mIU/ml | 13 dpo - 170,8 mIU/ml
Acilya wrote:Który masz dpo? Ile bet już robiłaś? Ja robiłam w 9 i 11 dpo, ale pewnie jutro jeszcze zrobię i dla pewności w przyszłym tygodniu Szalona jestem, ale mam ogromne skłonności do zamartwiania się.
dzisiaj mam 18 dni po a bet juz 4 robiłam tylko zaczynałam od małych wartości, ostatania była 16 dpi wynosiła 1050 więc chce jutro już ostatnia zrobić żeby sprawdzić przyrost prz większych wartościach. Też jestem panikara i dopoki serduszka nie usłyszę to będę panikować. Taki to mój głupi charakter..Miłosz
Honoratka
-
Smile wrote:Ja wyjeżdżam za tydzień i sama nie wiem co ja tam będę robiła:)jedziemy nad jezioro więc innych atrakcji będzie raczej brak, a wszyscy lubia wodować więc pewnie będą przesiadywać nad wodą. Nie wiem jak tam sytuacja z cieniem....
-
Acilya wrote:To też może sobie małą strzelę Niby też pewnie niewiele pomoże, ale po prostu tęsknię za kawą, nie piłam w tym tygodniu w ogóle a mi w pracy pachnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 09:58
-
iNso87 wrote:Zabierz ze sobą parasol albo są fajne takie parawany/namioty nie wiem jak to się fachowo nazywa:p Ja nad morzem też cienia nie mialam i ratowalam się parasolem.