MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlexis, ja mam normalny apetyt. Gorzej z cukrem, jeśli nie jem 4h to chyba mi spada, i mimo że głodu nie czuje go muszę zjeść. Przytyłam sporo jak tak czytam ile u was waga pokazuje, bo 7-8kg.
Jedyna stała "zachcianki" to ziemniaki, najchętniej jedzony produkt. -
Cześć dziewczyny ❤️
Alexis, ja teraz siedząc w domu jem normalnie choć nadal ważę mniej niż przed ciążą. Nie mam zachcianek, słodkie dla mnie może nie istnieć haha zobaczymy czy coś się zmieni
Cześć nowe mamusie! Zdrówka dla chorujacych, ja dziś też herbatkę z miodem wciągam
Ja na połówkowe idę 2 listopada to będzie 21 tydz
Co do imienia, to z mężem jeszcze zastanawiamy się nad dwoma Lilianna lub Laura no chyba, że coś wyskoczy jeszcze pomiędzy hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 19:05
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Witam i ja, dzis Was nadgonilam, co dzien tyle piszecie ze jak doczytam do konca to juz wszystko mi sie miesza i nie pamietam o czym bylo hehe
U mnie polowkowe wypada 5.11 w dokladnie 20 tyg.
Super, ze ostatnio same dobre wiesci z wizyt mamy
Mdlosci przeszly mi jakis tydzien temu i od razu waga skoczyla, teraz mam jakies 2.5 na plusie, zachcianek raczej brak, choc nie powiem czesciej pozeram arbuzy, apetyt spory od samego poczatku, czesciej ale w mniejszych ilosciach, slodkosci nie jem, ja ogolnie malo slodyczy jem, wole slone przekaski raczej. Owocow sporo, warzyw za malo, mieso moze nie istniec.
Energii brak, w weekend odnawialismy pokoj syna i teraz musze posegregowac i poukladac jego rzeczy i na sama mysl jestem zmeczona...
W pracy musze byc, ostatnio jedna babka ze sprzedazy bardzo mnie wkurzyla, do wieczora sie nie moglam uspokoic, cisnienie na szczescie bylo ok, ale puls 90 i to po okolo 2 godzinach odpoczywania na kanapie... powiedzialam komu trzeba i miala rozmowe, zeby nie denerwowala kobiety w ciazy
Ja nic jeszcze nie mam dla dzidzi, czekam do polowkowego, dzis kolezanka mi napisala ze jak bedzie dziewczynka to ona mi odda mnostwo ciuszkow po swojej corce, takze czekam na wiesci o plci.
Po cichutku licze na dziewczynke bo ciaza zupelnie inna, ale wszystko mozliwe, w koncu 10 lat prawie minelo, wiec organizm moze inaczej reagowac.
Pozdrowionka dla Was wszystkich Marcoweczki
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
U mnie specyficznie z apetytem bo ogólnie jestem co 3 godz głodna ale jakos tak na nic nie mam ochoty. Ciężko mi coś znaleźć. Jem bo jestem Głodna ale chodzę np po sklepie i szukam co bym zjadła ;]
Zastanawiam się czy też od wizyty iść na L4. Mam 8.11Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Nadrabianie po całym dniu
W zeszłym tygodniu na wadze +2 kg, zobaczymy jutro
Ogólnie nie chodzę non stop głodna, ale jem często i w małych ilościach. Zaczyna mi brakować miejsca w żołądku, jak na początku ciążyWtedy żarłam na potęgę
Wczoraj wieczorem upiekłam sernik, dzisiaj po nocy w lodówce można go było jeść
Pierwszy sernik w życiu i wyszedł megaWięc sporo już go zjadłam
Dzisiaj upiekłam bagietkiI już kanapki pędzluję
Lubię jeść, ale tylko dobre rzeczyWszystko mi nie wchodzi
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Ja u Was praktycznie się nie odzywam (przynajmniej od ostatniego wpisu minęło sporo czasu) ale w miarę możliwości zawsze wracam na forum i podczytuję... Widziałam że iNso prowadzi fajną listę na stronie i wpadłam podzielić się z Wami moją radością dziś na usg w końcu udało sie podejrzeć płeć będzie dziewczynka. Nie spodziewałam się a radość ogromna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 20:40
lkc, Ksiazka1, klamka, Kleopatra, patuniek86, bbeczka91, Makowe Szczęście, Pikcia, Anet85, Butterfly 83, india, iNso87, Bribrami, Ulv15, Reniferra, Salsefia lubią tę wiadomość
-
Ksiazka1 wrote:Ja też jakoś zachcianek nie mama, ale w pierwszej ciąży też specjalnie nie miałam. Teraz może tylko słodyczy więcej
Makowa z waga to zależy jaka miałaś wagę wyjściowa.
Przed ciążą ważyłam równiutko 50 a teraz 52,8 kg
A jeśli chodzi o smaki, to trochę mi się zmieniło. Nigdy nie lubiłam ostrego a teraz nie żałuję na sushi wasabiKsiazka1 lubi tę wiadomość
. -
Makowe Szczęście wrote:Przed ciążą ważyłam równiutko 50 a teraz 52,8 kg
A jeśli chodzi o smaki, to trochę mi się zmieniło. Nigdy nie lubiłam ostrego a teraz nie żałuję na sushi wasabi
Ale mi smaka narobiłaś!!!
Vege sushi z sosem sojowym i wasabi... Mniam!
Chyba jutro po badaniach sobie dogodzęklamka, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Izziee wrote:Alisssa u mnie też energii brak dlatego ja planuję po następnej wizycie iść na L4.
Marza u mnie też w grę wchodzi imię Laura i jeszcze GabrielaOn bardziej jest za Laura a ja Lilianna więc zobaczymy co z tego wyjdzie ❤️
-
nick nieaktualnyMakowe Szczęście wrote:Przed ciążą ważyłam równiutko 50 a teraz 52,8 kg
A jeśli chodzi o smaki, to trochę mi się zmieniło. Nigdy nie lubiłam ostrego a teraz nie żałuję na sushi wasabijak masz obawy to lepiej zapytaj lekarza, ale ważniejsze chyba to że jednak przybierasz na wadze a nie tracisz
-
Kurcze ja tez zrobilam ciasto ale go nie jem bo nie chce przytyc. Ogolnie waga strasznie mi idzie w gore bo po dwoch tygodniach prawie 1 kg plus. Nie wiem skad bo jem zazwyczaj bulke rano potem obiad na kolacje bulla i cos jeszcze przed kolacja. W miedzyczasie pije dwie kawy inki. Staram sie nie jesc slodyczy i chodzic codziennie na 2 km spacer
-
nick nieaktualnyElcia89 wrote:Kurcze ja tez zrobilam ciasto ale go nie jem bo nie chce przytyc. Ogolnie waga strasznie mi idzie w gore bo po dwoch tygodniach prawie 1 kg plus. Nie wiem skad bo jem zazwyczaj bulke rano potem obiad na kolacje bulla i cos jeszcze przed kolacja. W miedzyczasie pije dwie kawy inki. Staram sie nie jesc slodyczy i chodzic codziennie na 2 km spacer
pól kg na tydzien to nie jest źle. Ja tak tylam poprzednia ciążę i byłam zadowolona
Dziewczyny nie przejmujcie się wagajak staracie się dobrze odżywiać i ruszać to nic więcej nie zrobicie
no wiadomo co innego jak ktoś zmaga się z otyłością albo cukrzyca ciążowa. Większość zgubicie po porodzie a kg które zostana rekompensuje uśmiech naszego skarba
później weźmiemy się za siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 22:26
-
nick nieaktualny