MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Kombinacja naprawde, stelaz okej przyjdzie. Ale teraz sie denerwuje z gondola uzywana. Patrze,ze deficyt jest na olxie .. oj ciezko bedzie. Pocieszam sie,ze mam 2 msc na to zeby kupic. Jak do konca grudnia nikt nie bedzie sprzedawal uzywanej tapicerki to nie mam wyjscia-musze nowa kupic na stronie za ok. 770zl:/ i druga sprawa,ze musze zamowic w grudniu bo nie wiem czy 2 msc czekac nie bede :p. Oj modle sie o jakakolwiek juz na olxie za pol ceny w obojetnie jakim kolorze
A to wszystko wina męża, bo nie zgodził się na zakup miętowej tapicerki...iNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
Haha niezła jesteś z tym wózkiem:) napisz czy się udało! Ja swój nabytek wywiozłam do rodziców bo razem ze spacerówka, fotelikiem i baza zajmuje sporo miejsca. Ale przeglądam strony w necie i nadal go podziwiam:)
iNso87 lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
Słuchajcie ja siedzę i chce mi się po prostu płakać. Zgage mam 24h na dobę, no kurwa, nie jem nic ciezkostrawnego, nic smazonego itp itd A mnie wali zgaga NON STOP. Żadne leki takie stosowane doraźnie nie pomagają. Nic nie ma ulgi dopóki nie zwymiotuje i pójdzie sam kwas. No ale jak Teraz jestem nadal bez śniadania i głodna bo się boję po prostu jeść. Już nie wiem co robić, dziś w nocy wyjechaliśmy do męża rodziny,więc nie mam dostępu do mojego lekarza. Napisalam na whatsapp wiadomość do niego bo normalnie jestem zdesperowana. Tylko siedzieć i płakać. ;-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 11:30
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly, a może spróbuj to "przegwałcić"? Czyli właśnie zrób na odwrót jak polecają - zjedz coś ciężkostrawnego. Może brakuje ci tłuszczy i organizm wariuje. Może jak żołądek dostanie takiego kopa do przetrawienia to w końcu się unormuje, bo kwasy będą miały co robić. I zamiast tylko produkować się "na pusto" (lekkostrawne posiłki), to w końcu będą miały z czym działać.
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
LwieSerce wszystkiego najlepszego dla córeczki, samych radosnych pełnych wrażeń dni
Patuniek Gratuluję córeczki, ale nam się zrobił córeczkowy wątek ciązowy dużo dziewczynek, aż się boję co będzie u mnie w piątek )
Butterfly 83 kiedyś jak miałam zgage, ale taka małą to wziełam skórkę od chleba i jadłam, babciny sposób, ale chyba wtedy mi pomógł. Umęczysz się z tą zgagą, może coś z sodą spróbój. Na szklanke wody dodaj ¼ łyzeczki sody oczyszczonej – powinno zneuralizować kwas solny, a dziecku na pewno nie zaszkodzi.
iNso Podziwiam Cię za kompletowanie wózka, bardzo ciekawy pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 11:49
Butterfly 83, iNso87, patuniek86, Lenonki lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
patuniek86 wrote:A to wszystko wina męża, bo nie zgodził się na zakup miętowej tapicerki...
-
Kochane, ja już próbowałam wszystkich domowych/babcinych sposobów, sody też, nie pomaga kuźwa nic. Rennie-sreni też nie,maloox też nie.
Delvila Ale jeszcze spróbuję tak jak Ty mówisz, nie chce mi się wgl mięsa ani nic konkretnego ,ale się zmusze i zobaczę. Daj Boże żeby pomogło. A jak nie to już kurwa tylko hibernacja do marca,żeby czas zleciał A ja żebym nie męczyła się.
Przed ciąża nigdy nie miałam ani zgagi, ani problemów z żołądkiem A teraz za wszystkie czasy...
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zajrzałam do karty ciąży Młodej
Ogólnie nieźle Łożysko było wtedy na przedniej ścianie, a wyraźnie czułam jej ruchy (byłam przekonana, że na tylnej)
Pierwszy kontrolny wpis w wadze miałam w styczniu, w 24 tc-wtedy było już 12 kg do przodu, ale i tak ważyłam 61 kg
Obrzęki pojawiły się dopiero około 27 tc. A totalna anemia w 31 tc
Dzisiaj lekarz przepisał mi żelazo, bo hemoglobina i hematokryt ciut poniżej normy, a będzie jeszcze spadać. Na szczęście nie hemofer-po nim byłam, jak naćpana-zawroty i bóle głowy, wymioty. Przepisał sorbifer, a po nim zawsze czułam się dobrze
Znalazłam też zapis z izby przyjęć 4 dni przed porodem Miałam kontrolne ktg
Szyjka 1 cm i zamknięta, główka przyparta do wchodu
3 dni później już że skurczami mnie zostawili i 4 dni potem urodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:16
Pola Róża
-
I przy okazji, skoro miałam na sobie "wyjściowe" ubranie, wrzucę mojego bebzola Dzisiaj jakiś gościu w windzie na mnie popatrzył i stwierdził, że za chwilę chyba rodzę A ja mu, że to jeszcze połowy nie ma Nie chciało mi się tłumaczyć, że brzuch duży, a tylko 2 kilo do przodu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4be49ace8c3.jpgiNso87, Katia89, Anet85, Kleopatra lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Ja mam jutro normalną wizyte, ale mam nadzieję, ze podejrzenia córeczki sie potwierdza.
U nas bój imienny toczy sie między Pola a Natalia
Serena u mnie lekarz tylko powiedzial "duzo wod, to dobrze " ale nie znam zadnych liczbpatuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość