MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
india wrote:Ja mam jutro normalną wizyte, ale mam nadzieję, ze podejrzenia córeczki sie potwierdza.
U nas bój imienny toczy sie między Pola a Natalia
Serena u mnie lekarz tylko powiedzial "duzo wod, to dobrze " ale nie znam zadnych liczbindia, patuniek86, Zimowaa, NatiS lubią tę wiadomość
-
india wrote:Fajny!
Ja nawet nje wiedzialam, ze wózek można na części kupowactaka jestem zorientowana :p
Dopoki ok.2msc temu sie nie zorientowalam. Potem sprzedaje tapicerke do gondoli i kupuje do spacerowki i dalej jezdze hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:27
-
india wrote:Ja mam jutro normalną wizyte, ale mam nadzieję, ze podejrzenia córeczki sie potwierdza.
U nas bój imienny toczy sie między Pola a Natalia
Serena u mnie lekarz tylko powiedzial "duzo wod, to dobrze " ale nie znam zadnych liczb
Natalię mam już w domuChyba by nie przeszło w usc mieć 2 córki o identycznych imionach
india, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Lwie Serce, wszystkiego co najlepsze dla córki!
Inso super wózek! Bardzo mi się podoba
Patuniek śliczny brzuszek
Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj
Od wczoraj tyle napisalyscie że mogłam coś ominąć
Od dwóch dni miałam swedzaca wysypke na brzuchu, tak z boku, smaruje się Oliwka ale zauważyłam że skóra po niej jest coraz bardziej sucha. Zmieniłam na gesty tłusty krem, jest trochę lepiej, już tak nie swędzi skóra, wysypka trochę mniejsza.. Strasznie się wystraszylam że coś jest nie tak ale to chyba przez przesuszona skórę tak się stało.iNso87 lubi tę wiadomość
-
U mnie 2,5 kg do przodu. Brzuszek wyskoczył, ale mam wrazenie, ze spdnie na tyłku robia sie ciasniejsze
niestety problem z zatrzymywaniem sie wody mam od zawsze, teraz tez to widze. Tradycyjnie przednia czesc uda robi sie taka miekka i galaretowata
-
patuniek86 wrote:Natalię mam już w domu
Chyba by nie przeszło w usc mieć 2 córki o identycznych imionach
patuniek86, 83xxx, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Mi imię też wybierała Babcia, a jestem Milena:)Babcia wiedziała jak mi dać na imię bo je bardzo lubię
Mi się czasami wydaje że mam zgage ale zaraz mi mija więc nie wiem czy to na pewno to. Z jedzenia najlepiej wchodzą mi naleśniki, wczoraj i dzisiaj smażyłam. Mam ochotę na jakąś zupę ale jakby mi ktoś ugotowałjak sama zrobię to mi tak średnio wchodzą...
iNso87 podziwiam że przy 3 dziecku masz taki zapał do kompletowania rzeczy i urządzania pokoiku. Dla mnie to jeszcze jakiś taki odległy temat:Ppatuniek86, iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Zimowaa wrote:Na zgagę nie pomogę bo jem raczej wszystko i mnie nie dotyczy.
Za to ostatnio mam chęć tylko na banany i jak tu sobie z tym radzić
Jeść banany
Banan zawiera wszystkie najważniejsze witaminy - A, C, E, K oraz te z grupy B. Nie brakuje w nich także błonnika oraz składników mineralnych - magnezu, fosforu i wapnia. Jednak najwięcej mają potasu.
Właśnie skopiowalam powyższe z jakiejś strony
Więc jedz banany i na zdrowieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:43
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Doberek dziewczyny ❤️
LwieSerce ja również dokładam się do życzeń dla córeczki!
iNso świetny wózek! ❤️
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Halo ja zaczynam 21 tc
W piątek polowkowe przeprowadzka nadal i będzie trwać do niedzieli. Dobrze że mąż ma wolne
2.5lg do przodu ale i tak muszę się pilnować bo zaczynałam z nadwagą...
Brzuszysko mi twraz wybiło az w szoku jestem.patuniek86, iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Patuniek jak tam piszesz to zjem jeszcze jednego
Ja miałam być Maria ale babcia powiedziała że żadnej Maryśki w domu nie będzie i została KingaSwoją drogą w roczniku 91 mało popularne miałam jedną koleżankę o tym imieniu a za to był wysyp Patrycji i Katarzyn.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
A ja jestem Katarzyna Aleksandra, mialam byc Aleksandra Katarzyna ale matce mojego taty nie podobalo sie Aleksandra, stary miękka dupa wiec zmienil kolejność.
Za to moja córka to Aleksandra Joanna i trochę żałujemy Joanny, ze Jej daliśmy bo to dwa imiona ktore nam sie najbardziej podobały. Teraz chyba bedzie Zuzanna albo Joanna - tylko nie wiemy jeszcze jakie będzie drugie imie.Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dziewczyny! Chyba poczułam ruchy maluszka! Takie delikatne smyranie, jak skrzydełka motyla
to na pewno musi być to! Jakie cudowne uczucie, takie delikatne ale chwyciło za serce... Coś pięknego i niesamowitego, piękna chwila, aż się wzruszyłam
iNso87, lkc, Ulv15, 83xxx, Parsleyek, Makowe Szczęście, patuniek86, Macy, india, Ankakaranka87, Marza89, Kleopatra, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Czekam spokojnie do wizyty.
Tydzień temu miałam połówkowe, mała waży 258g, 4x potwierdzona dziewczynka i chyba będzie Oliwka
A co do wagi, to ja na razie 3 kg na plusie, zobaczymy co będzie dalej bo w ciąży z synkiem przytyłam 18 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 14:33
83xxx, Makowe Szczęście, patuniek86, Butterfly 83, kehlana_miyu lubią tę wiadomość