MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
LwieSerce, dzięki za kciuki & I wszystkiego najlepszego dla Córci
patuniek, super, że wizyta udana i mogłaś podejrzeć i posłuchać Dzieciątka
U mnie jak nie urok, to... przemarsz wojska. Ledwo wyszłam ze szpitala, a tu kolejne skierowanie. Pani doktor mnie zbadała i o ile macica miękka i nic się nie dzieje, to podejrzewa problem z szyjką - niewydolnośćZ maluchem wszystko ok, bo podejrzała na USG. Mąż wraca dopiero jutro w nocy, więc najwcześniej w piątek się zgłoszę do szpitala. Teraz leżę i odpoczywam i taki plan mam też na jutro, ale Młodej niezbyt się to podoba
iNso, fajnie się prezentuje ten wózekI będzie pasował i dla chłopca i dla dziewczynki
Ps. U mnie na wadze +3,5 kgiNso87 lubi tę wiadomość
-
patuniek śliczny masz brzuszek, a facet w windzie się nie zna, dlatego tak powiedział, albo chciał jakoś zagadać....
serena ja mam córcie Oliwię i imię pasuje do niej idealnie....przed narodzinami była jeszcze opcja Liliana, Wiktora,ale jak ja zobaczyliśmy to okroglutka buźka i została Oliwka
Pikcia uważaj na siebie, dużo odpoczywaj, z szyjka.nie ma żartów. Wiem,że ciężko odpocząć poleżeć przy małym dziecku,ale niestety nie ma wyjścia. Trzymam kciuki, aby wszystko wróciło do normy.Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Witam się po wizycie Nasz Skarbus wazy już 350 g..i już na 100% będzie chłopczyk
Ksiazka1, Smile, Katia89, Anet85, Parsleyek, Makowe Szczęście, Zimowaa, patuniek86, Pikcia, Ankakaranka87, Reniferra, iNso87, Kasia_94, klamka, Kleopatra, Salsefia, Izziee, bbeczka91, Butterfly 83, kehlana_miyu, Ulv15 lubią tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
Gratulacje. W domku masz córcie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:35
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Tak. To super bedzie parka... Tak jak u nas, ale czekam do piątku, aby zobaczyć na USG
patkaaxx90 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Dziewczyny gratuluję wizyt!
Lwieserce wszystkiego najlepszego dla Córeczki
Patuniek śliczny brzuszek
Co do wód płodowych to Lekarz mi nie powiedział ile mam tylko że poziom jest ok.
My się zastanawiamy nad drugim imieniem, na początku Mąż cały czas chciał dwa a teraz mówi, że może jedno - to mi się odmieniło i zastanawiam się nad drugimpatuniek86 lubi tę wiadomość
. -
Zimowaa wrote:Gratuluje udanych wizyt!
Dziewczyny u których to kolejne dzieciątko korzystałyście z niedrapek rękawiczek bo opinie są podzielone. Jakie wasze doświadczenia ?
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Gratulacje dziewczyny udanych wizyt !
A ja czuję juz ruchy maluszka, śmieszne uczucie i powiem Wam że spodziewałam się czegoś zupełnie innego. Ale aż się buzia sama cieszy, tylko mąż niepocieszony bo on musi jeszcze chwilę poczekać żeby poczuć przez skórę.
Już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty i może się w końcu potwierdzi płeća za tydzień połówkowe, jak to szybko leci.
Co do wózków i innych rzeczy to ja się jeszcze wstrzymuje, ale jak wszystko będzie w porządku na badaniach, to wpadnę w szał zakupowy.
Co do niedrapek to już się od nich odchodzi raczej i ja również nie zamierzam używać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 17:09
Makowe Szczęście, patuniek86, Ksiazka1, Ulv15 lubią tę wiadomość
-
Aaaa dwa dni nadrabiałam wpisy po 5tym października
ale się rozpisałyście. Cieszę się, że wszystko dobrze u Was.
Podczas tygodnia w Polsce udało nam się zrobić trochę zakupów, oczywiście nie ominęłam biedronki i lidlachoć do lidla dotarłam popołudniu i ubranka były przebrane udało mi sie cos odebrać. Zamówiliśmy też foteliki maxi cozi, chodź widzę ze patuniek upolował lepszą ofertę
Dzisiaj miałam kontrole u gina i Bruno ma już 226 gram a Klara 219. Od poczatku przytyłam 3,5 kg ale mam wrażenie ze conajmniej 10Makowe Szczęście, Katia89, Kleopatra, lkc, Kasia_94, Parsleyek, patuniek86, Ksiazka1, bbeczka91, Butterfly 83, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Dziękuje za życzenia:*
Salsefia ładne imiona mają Twoje dzieci i pasują do siebie:) Super, że wszystko dobrze!
Zimowa ja miałam niedrapki kupione ale ani razu nie założyłam córce, więc teraz nie zamierzam kupować.
Makowe Szczęście ja mam dwa imiona, mąż ma dwa i córka też dwa. Synek też będzie chyba miał dwa, ale póki co z pierwszym jest wielki problem:P Słyszałam opinię, że to kłopotliwe mieć dwa imiona, ale ja jakoś nigdy nie odczułam tego "ciężaru".
patkaaxx90 gratuluję syna:) Macie już imię?
Pikcia - najważniejsze że lekarz czujny i dał skierowanie. Wiem, że ciężko w szpitalu, ale jeszcze trochę i będzie dla Waszej rodzinki nagroda za to:) Uważaj na siebie do tego piątku. A nie masz nikogo kto przyszedł by do Ciebie i pomógł dziećmi?
Butterfly współczuję tej zgagi. Nie znam się kompletnie, może ten lekarz coś poradzi, oby!
Patuniek brzuszek masz zgrabny:)
Inso fajna bryka będzie
patuniek86, Salsefia, Makowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
nick nieaktualnyZimowaa wrote:Gratuluje udanych wizyt!
Dziewczyny u których to kolejne dzieciątko korzystałyście z niedrapek rękawiczek bo opinie są podzielone. Jakie wasze doświadczenia ? -
A tak prezentują się moje dwa łobuzy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f836e573cf90.jpgpatuniek86, Alexis_87, Kleopatra, 83xxx, Makowe Szczęście, Marza89, Ksiazka1, bbeczka91, Pikcia, Katia89, lkc, Ankakaranka87, Parsleyek, Kasia_94, Reniferra, Macy, iNso87, kehlana_miyu, Ulv15, Anet85, Malutka_27 lubią tę wiadomość