MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mogłam sie powstrzymac i dlatego wrzucam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f438854f5a0.jpgpatuniek86, iNso87, Makowe Szczęście, Izziee, Ulv15, Ksiazka1, Marza89 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
lkc wrote:Nie mogłam sie powstrzymac i dlatego wrzucam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f438854f5a0.jpg
O matko, skąd ja to znam!
Młoda raz po uszy i włosy była w takiej kupie
A najlepsze jest to, że taka kupa nie śmierdziMa lekko słodkawy zapaszek
W końcu co ma śmierdzieć po cycku
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ulv ja widze oczy i nos:D takze ten
OooojaaaaaNiezly kupulak! Na szczescie moje dzieci zalatwialy sie jak damy hahaha i nie mialam przyjemnosci:p za to w nocy mnie zawsze skrecalo jak spac mi sie chcialo po karmieniu a tu leci.... i zmiana pieluchy jeju;p
Ulv15 lubi tę wiadomość
-
Patuniek ja wczoraj też piekłam drożdżowe. Nigdy tyle drożdżowego nie piekłam co będąc teraz w ciąż. Tylko wczoraj jak sobie tak podjadałam to wieczorem okropnie rozbolał mnie żołądek i brzuch, i wzdęcia, jednym słowem pokarało mnie za obżarstwo
INso mam podobnie i nie lubię bezczynnie siedzieć i czasem cieżko nic nie robić, musimy się jednak oszczędzać
A Sophie piękne imię, mamy już jedną w rodzinie. Nie przejmuj się szwagierką, masz najwiecej do powiedzeniaMakowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa czczo miałam przed ciąża 84, potem w 2mcu 74, a ostatnio 68. Pytałam lekarki czy to nie cukrzyca, bo nisko rano. Ale nie kazała nic robić. W listopadzie będę robiła krzywą. Podejrzenie miałam, że na czczo wyszedł niski, bo ja koło 18-19 jem ostatni posiłek, a badalam koło 8.00. Teraz poszlam po bułki na kolację. Najgorsze, że nie czuje wogole głodu, jedynie wtedy kiedy jest czas posiłku. A mało też nie jem, normalne porcje.
-
Butterfly 83 przepraszam polubiłam wszystkie twoje wpisy, a nie chciałam przez tą szwagierkę. Nie wiem jak może jedna kobieta drugiej mówić takie rzeczy i jeszcze w dodatku jak ma dzieci.
Czekamy na wieści z wizyty
Inso jestem w szoku ile Ty robisz!
lkc świetny obrazek, uśmialiśmy się
klamka właśnie nie masz przypadkiem cukrzycy ciążowej? Dobrze, że znaleźli się ludzie, którzy Ci pomogli.
My dziś byliśmy w Ikea, kupiliśmy biblioteczkę białą żeby paskowała do salonu (Mąż jest zachwycony miejscem, które wybrałam. Powiedział, że niesamowicie mu się podoba i zapytał czy nie chcę jeszcze jednej, bo prawie kończą mi się półki) Kupiliśmy komodę i półeczki na małe książeczki dla Panienki Cornelki
Narobiłyście mi smaka tymi wypiekami, postanowiłam jutro upiekę ciasto marchewkowepatuniek86, iNso87, Salsefia, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
. -
Klamka, też miałam ostatnio cukier na czczo 68, a takich akcji nie mam. Czuję głód, normalnie jem, nie co 2 godziny-czasami rzadziej. I nie mam takich akcji. Ja Cię proszę, może poproś zwykłego internistę o skierowanie na obciążenie glukozą? Skoro gin Ci nie chce dac?
klamka lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Makowe, ja z ikea mam całe mieszkanie
A biblioteczka billy z drzwiami do mój ulubiony mebel, obok szafy pax
Ale moja miłość do tych produktów, to trochę skrzywienie zawodoweMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
W ramach pędu w zagniataniu ciasta, zrobiłam od razu ciasto na pizze
Tylko będzie rosnąć w lodówce przez noc
Jutro wpada siostra z dzieciakami, będzie spokój z jedzeniem-chyba Jeszce skroję warzywa i zetrę ser
Kocham mojego robotaklamka, Makowe Szczęście, iNso87, Alisssa lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
nick nieaktualnyPatuniek, w poniedziałek idę na połówkowe do lekarza, którego będę pytała czy mnie poprowadzi w 3 trymestrze aż do porodu. Zapytam go, powiem co się stało i zobaczę, co on uważa. Jest dobrym specjalistą, więc zobaczymy.
patuniek86, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Moje doświadczenie z dobrymi lekarzami mówi, że kiedy zwracasz uwagę, że coś niedobrego Twoim zdaniem się dzieje, on tego nie bagatelizuje. Zawsze zbada "na wszelki wypadek" (nawet jeśli tylko po to, by mieć czystą kartę-w końcu zrobił wszystko, co mógł).
Jeśli lekarz jednak ignoruje sygnały, pora poszukać innego.
Dobrze, że masz wizytę w poniedziałek-trzymam kciukiklamka lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
nick nieaktualnyWcześniej takich akcji nie miałam, cukier w sumie ok, więc nic mojej ginki nie niepokoilo. Ja tak niskiego nigdy nie miałam, wiele wiele lat walczylam, żeby go obniżyć z prawie 100. Udało się, i teraz mam zazwyczaj ładny koło 80-85. No ale jak zaszła to jak na mnie jest dużo niższy. Więc to mnie dziwi. No nic, w poniedziałek pogadam z lekarzem żeby krzywą zrobić wcześniej. Też mnie to zastanawiało i zaniepokoilo.
-
Jesteśmy po I w drodze. belly mi nie działało, nawet jak się przelogowałam.
Więc ciociunie kochane na 100% jestem Zosia, cała I zdrowa,waże 339 gram, wszystko wygląda w jak najlepszym porządku.
Oto ja:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c75be56d851.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/082d1eb34983.jpgpatuniek86, lkc, klamka, Parsleyek, Reniferra, Ksiazka1, bbeczka91, Kleopatra, iNso87, india, Sana, Makowe Szczęście, Mada_85, Katia89, Alisssa, Pikcia, Salsefia, Ankakaranka87, Marza89, Bribrami, kehlana_miyu, Zimowaa, Anet85 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *