MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypatuniek86 wrote:A właśnie, dopiero zajrzałam na pierwszą stronę
Klamka, mocne kciuki!!! Będzie bardzo dobrze :-*
Również nie dziękujępatuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Cześć po weekendzie:)
Klamka, powodzenia dziś, czekamy na dobre wieści:*
Butterfly - myślę że u Ciebie wszystko dobrze z łożyskiem, ja miałam przy szyjce bieżnie, a na ostatniej wizycie już chyba 2 cm, a doktorka powiedziała, że pożądane jest by było 2,5.
Butterfly 83, klamka lubią tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
LwieSerce wrote:Cześć po weekendzie:)
Klamka, powodzenia dziś, czekamy na dobre wieści:*
Butterfly - myślę że u Ciebie wszystko dobrze z łożyskiem, ja miałam przy szyjce bieżnie, a na ostatniej wizycie już chyba 2 cm, a doktorka powiedziała, że pożądane jest by było 2,5.
Oj Lwie,dzięki za to info, uspokoiłaś mnie. Mam nadzieję,że też.będzie u mnie szło do góry.
Poprawiłaś mi humor:-)
Niedługo jadę na zakupy i biorę się za pranie, bo po wyjeździe do rodziny męża, jak zawsze mam tonę prania.
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Wizyta u dentysty w trakcie ciąży jest niezbędna, ważne, by mieć zęby wyleczone. Ogólnie mówi się, że można brać znieczulenie. Jeżeli jednak dajesz rady bez, ja bym próbowała bez znieczulenia. Ale to jestem ja z 3 płytkimi plombami na krzyż, nigdy nie miałam większych problemów z zębami, więc sama nie wiem jak zareagowałabym na bardziej inwazyjne leczenie.
Dodatkowo np. w moim przypadku - mutacji MTHFR - wiem, że nie powinnam brać znieczulenia w postaci gazu rozweselającegoMagdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Jest znieczulenie dla kobiet w ciąży, nie przenika przez łożysko i nie obkurcza naczyń krwionośnych. Jest bezpieczniejsze, niż adrenalina i inne hormony stresu, które mają wpływ na dziecko. Zaznacz tylko, że jesteś w ciąży
Edit: miałam leczenie kanałowe we wrześniu-1 trymestr. Panicznie boję się dentystów i wszystkiego, co związane jest z borowaniem -nie bolałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 10:50
lkc lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja teraz bylam u dentysty bo pierwszy raz w zyciu poczułam co to jest bol zęba. Pierwsze leczenie kanałowe, ze znieczuleniem, dentystka tylko zapytala który to tydzień. Mysle ze jak na prawde nie ma przeciwskazan do znieczulenia to nie warto się męczyć bez.Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
nick nieaktualny
-
Klamka, czekamy na wieści
.
My dzisiaj będziemy oglądać wózki na żywo! Co prawda jeszcze nie do końca mi się wyzdrowiało, ale i tak musimy jechać kupić prezent teściowi na urodziny. Tak więc przy okazji będę mogła sobie popróbować/ poprzymierzać sięMarza89, patuniek86, lkc, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Cześć kobietki, ja standardowo w weekend się nie udzielam, spróbuję Was trochę później nadrobić
trzymam kciuki za wizyty!
Ja dzisiaj poczyniłam pierwsze zakupy dla mojej małej kobietki:) Kurcze, rzeczywiście to daje jakiegoś takiego kopa:)kupiłam 2 pak body 50/56 i półśpioszki :)ale to słodkie!Marza89, patuniek86, Reniferra, lkc, iNso87, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
Klamka wracaj ze świetnymi wieściami!
Ja dziś o 3.30 wróciłam do domu po tym przeklętym liczenia głosów! Inaczej sobie to wyobrażałam... Pierwszy i ostatni raz poszłam haha
Dobrze, że mogłam pospać do 12teraz chodzę jak zombi
haha
Ja też byłam w tamtym tyg u dentysty i na razie mam spokój, na szczęście nigdy nie miałam kanałowo leczone bryyy
Miłego dnia Mamuśki ❤️