MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Klamka super, że znalazłaś takiego Lekarza spokój po wizycie to coś nieocenionego. Będziesz miała jeszcze połówkowe?
Zimowa, nie wiem czy jest w gazetce, ale właśnie mi kupił Kolega taką, która rzuca na ścianę motylki zielone
iNso87, klamka lubią tę wiadomość
. -
Kleopatra wrote:Marza ja wróciłam po 5.i rano dzieci do szkoły i do pracy. Teraz się zwolniła żeby się zdrzemnac bo potem z 3 nie da rady ;]
-
iNso87 wrote:Dziewczyny co sadzicie o tych kokonach dla niemowlaka? Chcialam sie skusic na niego. Na poczatek do lozeczka wsadzic i w tym klasc do spania Mala.
iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:Klamka super, że znalazłaś takiego Lekarza spokój po wizycie to coś nieocenionego. Będziesz miała jeszcze połówkowe?
Zimowa, nie wiem czy jest w gazetce, ale właśnie mi kupił Kolega taką, która rzuca na ścianę motylki zieloneWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 17:54
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
A uzywalyscie/uzywacie poduszki motylka? Widocznej w tym kokonie. Bo to chyba dla niemowlaka to nie bardzo. Tym bardziej,ze ja zawsze Mala kladlam raz na jeden bok raz na drugi. To wychodzi na to,ze ma ona zastosowanie jakos pozniej?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 17:58
-
Makowe jaka swietna lampka:D
Patuniek ja nawet nie chce wiedziec ile mam hemoglobiny..za msc sie dowiem dopiero! Mialam isc prywatnie zobaczyc ale..jak widac sie wybieram
Edit.
Poczynilam zakup maly na aledrogo. Kupilam zestaw gwiazdek naklejek na scianie. Mietowe,rozowe i biale. Do tego filcowa naklejke pod kontakt w gwiazdki szara i na hol dwa bezowe bo tez kupuje miesiacami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 18:53
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Też kupiłam zestaw naklejek na ścianie taki serduszkowe konfetti różowe i złote
W listopadzie jeszcze raz musimy podjechać do Ikea, chciałabym kupić jeszcze półeczki białe na ścianę. I z meblowych rzeczy będzie wszystko
iNso87 lubi tę wiadomość
. -
Klamka super, że po wizycie wszystko dobrze i jesteś zadowolona z lekarza.
Inso ja kupiłam kokon i poduszkę motylka. Czytałam o obu rzeczach dobre opinie, ten motylek to poduszka antywstrząsowa do wózka, tak żeby maleństwu nie latała główka. Okaże się później co się sprawdzi
Dziś dostałam przesyłkę z aliexpress z Effikami i jestem bardzo zadowolona, są świetne! Marza, dzięki za linka bo z tego co pamiętam to Ty wrzucałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 19:28
iNso87, klamka lubią tę wiadomość
Laura
-
Ja mam dwie koleżanki, które używały bebetto i są bardzo zadowolone... Sama czaje się na bebetto Tito premium classic
jednak nie podjęliśmy jeszcze decyzji czy faktycznie go kupimy
-
Alexis_87 wrote:A Ja już nie wiem, jaki wózek polować
. Czytałam dużo o bebetto i niestety ma kiepskie opinie. Spacerówki bardzo małe i ciężkie. Adamex podobno tak samo
. Kurczę mam mega mentlik w głowie i już nic nie wiem
.
Edit.
Oo a przynajmniej jedzcie do sklepu zobaczyc go na zywo, spacerowke oczywiscie;) czy Wam bedzie odpowiadac a jeszcze jak pol roczne dziecko od kogos pozyczycie to juz wogole rarytas je tam dopasowacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 20:25
klamka lubi tę wiadomość
-
No to widze,ze jest sens zakupu w razie kompletu z kokonem tej podusi. Wloze do wozka podczas spaceru tak jak sugerujecie. W domu nie bede uzywala, z racji tego kladzenia na boczki.
Jeju jak mi niedobrze:/umieram mimo,ze duzo nie jadlam przez dzien. No i wykrakalam sobie tez zgage.. ledwo tez zyje juz z nia.. -
Patka, ja oprócz worka ciuszków od siostry nie mam prawie nic
. Dzisiaj przyszedł pierwszy kocyk i te otulaczki z motherhood. Wózka nie oglądaliśmy jednak dzisiaj, bo jednak źle się jeszcze czułam więc odpuściliśmy.