MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Witam ponownie:D jak zwykle po roboczym ranku, teraz leze na sofie a Lena bawi sie lalkami barbi.
Musialam przemalowac jeszcze jedna sciane w holu:p bo juz patrzec na nia nie moglam. Ale juz finito remontow. Juz wynioslam rzeczy z Lenka do piwnicy. Skrecanie szafy i komody zostawiam dla Malza jak przyjda meble.Zjadlam wlasnie kaki i Dusia skacze jak oszalala w brzuchu:D
Przyszla mi dzis tapicerka do gondolkiodrazu zaczepilam na rame i czekam dalej na stelaz
Foto
Powodzenia Dziewczyny na wizytach w tym tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 19:44
kehlana_miyu, bbeczka91, Reniferra, Makowe Szczęście, Zimowaa, patuniek86, Madziakk, Katia89, Marza89, Sana lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wizytujące dziewczyny! U mnie połówkowe dopiero 12 listopada, jak ja tyle wytrzymam??? Ale już prawie codziennie, choć wciąż nieregularnie czuję ruchy mojego malucha, więc jestem znacznie spokojniejsza pomiędzy wizytami niż w pierwszym trymestrze
iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Dziewczyny co sadzicie o tych kokonach dla niemowlaka? Chcialam sie skusic na niego. Na poczatek do lozeczka wsadzic i w tym klasc do spania
FotoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 19:45
Butterfly 83, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Ufff nadrobiłam. A obiecałam sobie że już tak nie zaniedbam ale mimo że na L4 to jakoś czasu mi brakuje. w piątek zrobiłam Krzywą cukrową choć wyczytałam że to ok 28 tyg a mi już dał w 18 hehe. Coś za szybko mu idzie to zlecanie badań a w piątek usg połówkowe. na 8:30.
Wczoraj byłam u kuzynki i dostaliśmy masę ubranek przy 250 przestałam liczyć w rozm 58-68, pościel , wyparzacz, podgrzewacz prawie nieużywane łóżeczko kołyskę i fotelik maxi cosi tylko bazę musimy dokupić. Już mi powiedziała że w innych rozmiarach też będą czekać. Fajnie gdyby była dziewczynka bo dużo w różach ale sporo też uniwersalnych.
Kupiliśmy też autko jednak wygrał seat altea. Teraz u mechanika bo jest kilka rzeczy do zrobienia więc jestem ograniczona. I od piątku starałam się dużo nadrobić aby wykorzystać jeszcze zastepcze. Dziś niestety już musimy oddać.
Od rana walczę z szafą i porządkami i niestety mi nie idzie.... Więc zaparzę kawę i kontynuuje nadrabianie.
Inso ja myślałam raczej aby taki kokonik zakupić https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c7ccbbbd6015.jpg
Ale czy to za bardzo nie ogranicza )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 15:16
patuniek86, iNso87, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Inso dziękuję za wpisanie mnie na listę
wózek jest naprawdę śliczny!
Chciałabym Wam się pochwalić, że wczoraj wieczorem mój Mąż po raz pierwszy poczuł ruchyA dziś rano miał powtórkę, mi łzy poleciały ze szczęścia
Niesamowite
Zimowaa, Madziakk, patuniek86, iNso87, Butterfly 83, Marza89, Pikcia, Ulv15, kehlana_miyu, Sana lubią tę wiadomość
. -
Makowe Szczęście wrote:Inso dziękuję za wpisanie mnie na listę
wózek jest naprawdę śliczny!
Chciałabym Wam się pochwalić, że wczoraj wieczorem mój Mąż po raz pierwszy poczuł ruchyA dziś rano miał powtórkę, mi łzy poleciały ze szczęścia
Niesamowite
Zazdroszczę też bym już chciała. Ale ponieważ u mnie fałdki to raczej muszę poczekać
Nasza wypawka:) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1554cc6b1aca.jpg
A mieliśmy czekać do nowego rokuMakowe Szczęście, Madziakk, Reniferra, Katia89, patuniek86, iNso87, Marza89, kehlana_miyu, Anet85, Malutka_27, Sana lubią tę wiadomość
-
Makowe Szczęście wrote:Zimowa jaka duża wyprawka, aż mi się oczka zaświeciły!
Już w piątek będę szaleć. Nie wiem czy widziałyście w Biedronce za 25 zł są śliczne lampki nocne
Podrzucisz link bo nie widzę w gazetce nic w tej cenie -
patkaaxx90 wrote:Zimowa no powiem Ci ze dość spora ta wyprawka.. ale to dobrze będziesz teraz przeglądać
Hehe to już wybrane - ciekawe kto to będzie prasował bo to jedna z niewielu czynności których nie znoszęCały wór idzie a właściwie jedzie do piwnicy teściowej (tego już zdjęcie nie obejmuje) bo to już było przegięcie wybrałam te najsłodsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 15:42
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2019, 09:29
Zimowaa, Makowe Szczęście, Madziakk, Reniferra, Katia89, patuniek86, Izziee, iNso87, Butterfly 83, Marza89, bbeczka91, Pikcia, Ulv15, kehlana_miyu, Anet85, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No taki wynik glukozy okolo 70 na czczo w ciazy to miala moja bratowa ktora ogolnie malo je i chodzi na aerobic szesc razy w tygodniu. Do tego pracowala cala ciaze do 17 godziny i po pracy na aerobicb plus zakupy. Teraz jest w 36 tygodniu i ma juz 2 cm rozwarcia i dalej biega wszedzie bo ona nie potrafi inaczej! Przytyla w ciazy 7 kg.przynajmniej nie bedzie musiala miec indukowanego porodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 16:53
klamka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
Dzisiaj cały dzień w jeździe
Rano badania, potem endo (wszystko ok), potem pojechałam na zakupy. Kupiłam sobie dwie koszule nocne, chociaż ciężko było coś znaleźć. Italian Fashion ma dobre jakościowo rzeczy, ale strasznie... przaśne wzoryKokardki, serduszka, jarmarczne kolory... Na szczęście znalazłam jedną szarą koszulkę, jedną w kratkę-niestety różową
Kupiłam też sobie rajstopy ciążowe, a maleństwo w outlecie smyka body i pajaca po 15 zł
Wpadłam potem do pracy, bo po drodze-i 3 godziny tam spędziłam300 osób, większość znam osobiście
Z wieloma trzeba porozmawiać
Okazało się, że jedna z koleżanek ma termin na 6 marcaWszyscy przewidują mi chłopaka, bo jestem "ładna, chuda, wąska w biodrach i tylko brzuszek-piłeczka"
Nic nie mówiłam, tylko przyjmowałam komplementy
Zimowaa-ale masz wyprawkę, sama radość
Klamka-jakbyś nic nie napisała, już bardzo bym się zdenerwowałaCieszę się, że wszystko w porządku
To co z tym usg połówkowym? Będziesz je mieć?
Inso-nie odpuszczasz, jak widzęGondolka super, ale jeśli jeszcze raz zabierzesz się za farbę, to wynajmę hakera, namierzę, skąd piszesz i osobiście pojawię sie w progu Twojego mieszkania, kopiąc delikatnie w zad (nie za mocno, co by krzywdy dzieciątku nie zrobić
)
iNso87, klamka lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
INso materiał w liski w realu wyglada super, szyłam na wiosnę znajomej kocyk i poduszkę motylka i wyszło super także takie zestawienie polecam
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Patuniek hehehe tak jak napisalam juz po remontach i po farbach:) juz nie tykam. To co chcialam zrobione i jestem mega zadowolona
A gondole to co chwile dotykm, zagladam, macam haha no jak chora:p a zdaje sie to bedzie 3 dziecko
Radosc jest ta sama jak nie wieksza;)
Alexis uzywalas go wczesniej? Ja nawet nie pamietam,zeby takie byly jak wyprawke dla Leny robilam a powiem szczerze,ze do lozeczka to by byla rewelacja,bo jak sobie przypomne jak wsadzilam Lene pierwszy raz do lozeczka to zaniemowilam jakie to lozko dla takich dzieci ogromne! Wolalam klasc Ja z nami albo do wozka;)
Zimowaa chodzi Tobie o ten otulacz? Moze to woombie bo tam wyglada? Bo ogolnie widze w tym kokonie dziecko tez lezy. Ja nie chce az tak wiazac Malej. Wole chyba owonac troche w rozek. -
Salsefia wrote:INso materiał w liski w realu wyglada super, szyłam na wiosnę znajomej kocyk i poduszkę motylka i wyszło super także takie zestawienie polecam
ale ogolnie te zwierzeta lasu tez mi sie podobaja ale to chcialam jak mial byc Leon..a tak..;d