MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
INso jakie cuda
no piękne dla dziewczynki oba genialne, sama nie wiem który bym wybrała.
Cieszę się, że po wizytach wszystko dobrzeja czekam do jutra na połówkowe, następne planowo na koniec listopada ale zapisałam się na 16go prywatnie bo też nie mogę długo wytrzymać bez podglądania Maluchów
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso śliczne oba dywaniki! Ja bym chyba wybrała ten drugi
Co do koszuli do porodu też ostatnio miałam dylemat czy kupować coś porządnego czy nie...wyszło tak, że na baby shower dostałam od dziewczyn koszulę z granatovo i muszę powiedzieć, że sprawdziła się super! Dokupilam sobie jeszcze jednąmoja po porodzie akurat nie była w złym stanie, wystarczyło pranie w pralce i jeszcze w połogu długo jej używałam. Teraz tez obie pójdą do prania i będą czekały na kolejny poród
iNso87, Ksiazka1, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Inso oba dywaniki super, ale ja bym wybrała ten drugi
Ja już po wizycie, miałam tylko sprawdzoną szyjkę i tętno malutkiej. Dostałam też zalecenia żeby brać dodatkowo żelazo, magnez i urinal na liczne bakterie w moczu, także cała masa tabletekNo i w końcu L4 także sobie odpocznę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 20:14
iNso87, Ksiazka1, Makowe Szczęście, lkc lubią tę wiadomość
Laura
-
Dzieki Dziewczyny za opinie. Zostane chyba przy tym drugim. To byl pierwszy wybor. I wybor Leny
a ten krolik przypadkiem wpadl mi w oko
A tu artykul o dziwnych Imionach nadanych w 2018r. No i ranking tych "normalnych"
https://mobile.mamadu.pl/139455,najdziwniejsze-imiona-dla-dzieci-w-2018-rokuIzziee, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso dobry wybór, tez mi się drugi bardziej podoba, bardzo ładny
A co do koszuli to nawet nie pomyślałam o swojej. Jak trafiłam na izbę to dali szpitalna, wszystko szybko się działo, a miałam swoją obok w torbie. Po porodzie dali mi czysta szpitalna i jak tylko byłam w stanie to ubralam moja koszule. Te szpitalne w ogóle nie oddychające ale są duże i tak myślę że ktg pod moją by się nie zmieściło, a byłam podłączona cały porod to musiałabym dużo większą koszule kupić, ale po co mi taka.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Dziewczyny kiedy się zaczyna 6 miesiąc?
Od 23 tygodnia, ale ja dalej nie wiem jak liczyć tygodnie.. Belly pokazuje mi, że już jestem w 6 miesiącu.
Teverde tu masz chyba taki sam turkusowy:
https://allegro.pl/dywan-forkids-3d-120x170-w-gwiazdy-gwiazdki-turkus-i7368765400.html?fromVariant=7588507779
Widziałam też podobne miętowe.iNso87, teverde lubią tę wiadomość
Laura
-
Inso87 przepraszam że Cię tak wystraszyłam
pisałam od razu po wizycie na gorąco
Odnośnie koszul do porodu to ja akurat dostałam nowe od siostry ciotecznejogólnie przywiozła mi ostatnio bardzo dużo rzeczy po swoim rocznym synku więc siedziałam i z uśmiechem na twarzy patrzyłam jakie to wszystko jest maleńkie i śliczne;-)
iNso87 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
teverde wrote:Ja też bym wybrała drugi, jest taki delikatniutki, cudo! Są w innych kolorach? Możesz zapodać stronkę?
Ten mi sie tez podoba dla chlopca
https://allegro.pl/dywan-diamond-3d-80x150-zwierzatka-granat-szary-i7264828077.html?fromVariant=7564038754
Teverde u tego sprzedawcy popatrz tamte. -
Kleopatra wrote:Dziewczyny kiedy się zaczyna 6 miesiąc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 06:46
-
Izziee wrote:Od 23 tygodnia, ale ja dalej nie wiem jak liczyć tygodnie.. Belly pokazuje mi, że już jestem w 6 miesiącu.
Teverde tu masz chyba taki sam turkusowy:
https://allegro.pl/dywan-forkids-3d-120x170-w-gwiazdy-gwiazdki-turkus-i7368765400.html?fromVariant=7588507779
Widziałam też podobne miętowe.
Tego samego sprzedawce podalas hehe
Tam tez sa fajne okragle,kucyk z rozowym mi sie podoba ale dywan okragly nie bedzie mi pasowal tylko prostokatny.. -
Malutka_27 wrote:Inso87 przepraszam że Cię tak wystraszyłam
pisałam od razu po wizycie na gorąco
Odnośnie koszul do porodu to ja akurat dostałam nowe od siostry ciotecznejogólnie przywiozła mi ostatnio bardzo dużo rzeczy po swoim rocznym synku więc siedziałam i z uśmiechem na twarzy patrzyłam jakie to wszystko jest maleńkie i śliczne;-)
poprostu mialam juz jakis czarny scenariusz w glowie..wrrr.. dobrze,ze jest wszystko w porzadku
Ja mialam trzy koszule. Na poczatku bylam w swojej(wzielam od Mamy dwie Jej nowe, w ktorych nie spala). Jak przyszlo sie do cc to zalozyli mi szpitalna. Potem jak poszlam sie umyc po cc to nalozylam swoja, ktora mialam rozpinana do karmienia..a potem w dzien nakladalam normalnie dresy i bluze. Siedzialam tam 7 dni to zaczelam normalnie sie ubierac. Tylko na noc koszula.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 06:53
-
Dzień dobry, dziewczyny, jakie badania zalecane są w 2 trymestrze ciąży,ok 21 tyg? Na pewno standardowo morfologia i mocz? U mnie na pewno sprawdzenia tsh Ale czy coś jeszcze?
Jakie badania Wam zlecono?
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Jak już środa tooooooo, tylko do Lidla, do Lidla, bo kurteczki tam! Parking ram, pam, pam, pam!
Ta reklama zryła mi mózgAle dzisiaj odzież ciążowa
Dzień dobry
Ja się jadę do Lidla, po pieczywo i się pakuję, bo o 14.30 pociąg do Gdańska!
Ogólnie jest mnie mniej na forum od wczoraj, będzie jeszcze mniej przez długi weekend
Gratuluję wizyt, Inso-oczywiście piękne dywany
I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Buziaki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 08:48
Parsleyek, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja już po łupach lidlowych!
Sobie kupiłam dwie pary spodni ciążowych, legginsy i bluzkę natomiast maleństwu.. nie mogłam się powstrzymaćto nasze pierwsze rzeczy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a96691c1b976.jpgMalutka_27, patuniek86, 83xxx, bbeczka91, iNso87, Katia89, Izziee, Makowe Szczęście, Sana, Marza89, mimoza, india, teverde lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Butterfly 83 wrote:Dzień dobry, dziewczyny, jakie badania zalecane są w 2 trymestrze ciąży,ok 21 tyg? Na pewno standardowo morfologia i mocz? U mnie na pewno sprawdzenia tsh Ale czy coś jeszcze?
Jakie badania Wam zlecono?
Chyba nic, ja przynajmniej nic innego nie miałam.Sama morfologia i mocz. Po 24 tyg trzeba zrobić test obciążenia glukozą.Butterfly 83 lubi tę wiadomość