MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Marza, Mada, Zimowaa czekamy na wiesci z wizyt.
Ja zaraz za nowa liste moze sie zabiore
Edit.
Lista prawie gotowa;) kto ma jeszcze wizyte w nastepnym tygodniu i jaka polowkowa czy zwykla? 5-10.11?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 09:46
Marza89, Mada_85 lubią tę wiadomość
-
Witajcie! Ja właśnie czekam u ortopedy bo mam nosić pas ciążowy. Brzuch mam przeogromny wszyscy pytają czy już będę rodzić... ciężko mi już bardzo z nim a tu jeszcze tyle tygodni przed nami. Ostatnio się mierzylam w pasie i mam 120 cm... skóra na brzuchu wygląda już jak taka siateczka nie dość że mam rozstępy po poprzedniej ciąży to dochodzą mi już nowe mimo że smaruje brzuszek regularnie dwa razy dziennie. Ale niestety to sprawa genów moja mama i babcia też maja mega rozstępy.
Pomału zaczynam przeglądać rzeczy dla maluszka mąż zniósł ostatnio kartony z rzeczami po starszym synku 8 stwierdzam że niewiele mam do kupienia, choć już nie mogłam się powstrzymać i kupiłam parę słodkich ciuszkow:). Czeka mnie pranie prasowanie tych pięknych malutkich ubranek, pasuje też wyprać tapicerkę od wózka i fotelika. Czas szybko zleci niedługo święta a potem to już nawet się nie obejrzymy jak będziemy tulić nasze maleństwa! -
Katia89 wrote:Witam się z rana
Inso, ja mam jeszcze jedną wizytę u swojej ginekolog 5.11, raczej polowkowe znowu ale nie jestem pewna. Tak czy siak proszę wpisać obojętnie jak, polowkowa u konkretnego lekarza już miałam
Katia89 lubi tę wiadomość
-
Ja musze czekac do 12.02 z porodem
Musze dla Starszej zrobic okragle 10te Urodziny i wtedy moge isc rodzic
Edit.
Akurat 14.02 w Walentynki bede miala 37tc takze ciaza donoszona i niech sie dzieje co chceWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 10:10
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Chciałam Cię iNso prosić o wpisanie na listę wizyt a tu proszę, już na niej jestem
mega ogarniasz tą naszą listę!
Dziewczyny, dostałam takiego smsa ze Smyka, może komuś się przyda
"20% RABATU na wozki, foteliki i akcesoria niemowlece w sklepach stacjonarnych SMYK z karta SMYK&Spolka do 4.11.2018! Wylaczenia w regulaminie: www.smyk.com"iNso87, teverde lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
A ja po wizycie stomatologicznej okazało się ze poleciały zeby... leczenie było ze znieczuleniem ale zrobiła dwie sztuki odrazu... za tydzień następna wizyta i tez ma pare zębów za jednym znieczuleniem zrobić... wiec teraz mam na bo kasę wydawać hehe a po porodzie aparat się kłania....Miłosz
Honoratka
-
Inso, mi wypadła nieplanowana wizyta jutro, bo odebrałam wyniki no i ogólnie nie jest źle, ale morfologia wskazuje na anemię.
Za Twoją namową odnośnie tych boli głowy zrobiłam ferrytyne- czyli białko magazynujące żelazo no i jest nieciekawie. Norma laboratoryjna u kobiet to 20-250,a ja mam 3.42 ng/mL
Także jutro wizyta.
A Tobie dziękuję za podpowiedź :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 13:39
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
No i tak wgl kończymy dziś 21 tydzień, wchodzimy w 22
Ja dzień po Mikołajkach zaczynam III trymestr ,typu
Także jakoś dzień po Tobie Inso.
Fajnie mieć połowę za sobą. No ale ta trudniejsza fizycznie połowa przed nami.
No a sposób na kichanie zdecydowanie działa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 13:38
Makowe Szczęście, teverde, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83 wrote:Inso, mi wypadła nieplanowana wizyta jutro, bo odebrałam wyniki no i ogólnie nie jest źle, ale morfologia wskazuje na anemię.
Za Twoją namową odnośnie tych boli głowy zrobiłam ferrytyne- czyli białko magazynujące żelazo no i jest nieciekawie. Norma laboratoryjna u kobiet to 20-250,a na mam 3.42 ng/mL
Także jutro wizyta.
A Tobie dziękuję za podpowiedź :-*ale sama wiem,ze moje bardzo mocne bole glowy byly od anemii. Potem juz bylo tylko lepiej;) to teraz wracaj szybko do zdrowia,zebys sie nie meczyla z tymi bolami.
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Ja fizycznie czuję się bardzo dobrze, ale z pamięcią i koncentracją jest masakra. W pracy muszę się pilnować jak jasna cholera, bo łatwo popełniam strasznie głupie błędy, które normalnie mi się nie zdarzają. Zupełnie dosłownie modlę się, żeby dziewczyna na moje miejsce zgodziła się na proponowane warunki i zaczęła jak najszybciej pracę, bo boję się, że w końcu zawalę coś ważnego
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
iNso87 wrote:Marza, Mada, Zimowaa czekamy na wiesci z wizyt.
Ja zaraz za nowa liste moze sie zabiore
Edit.
Lista prawie gotowa;) kto ma jeszcze wizyte w nastepnym tygodniu i jaka polowkowa czy zwykla? 5-10.11?
Ja mam 8.11 I to jest zwykła wizyta. Polowkowa już za mną...iNso87 lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Cześć dziewczyny ❤️
My już po wizycie ❤️ Mala rośnie jak na drożdżach haha waży 501 g! Strasznie się ruszała jak to onaNerki, żołądek, serduszko wszystko pięknie rośnie, idealne przepływy, mała według usg 22tc 4d
Niestety drugi miesiąc mam liczne bakterie w moczu i dwa trzy razy już bolała mnie lewa nerka więc w tyg pójdę na banie moczu i jak znowu coś wyjdzie to będziemy leczyć...
Glukoze na następnej wizycie będę mieć bo nadal wymiotuję a dodatkowo moja ginek uważa, że szczupłe pacjentki bliżej 26-28 tyg powinny robić Glukoze
Następna wizyta 05 grudnia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f052f0287678.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8f3625bc4931.jpg
Miłego dnia laski ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 15:33
Parsleyek, Kleopatra, teverde, Katia89, Butterfly 83, patkaaxx90, Salsefia, Ksiazka1, bbeczka91, Anet85, Sana, india, kehlana_miyu, Izziee, Ankakaranka87, iNso87, lkc, Pikcia lubią tę wiadomość