MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czuje ruchy, teraz juz mocniejsze. Łożysko mam na przedniej ścianie. Ale nie wiem czy wczesniej czulam mocniejsze(bylo na tylnej) czy tylko ja juz teraz pamiętam tylko te mocne ruchy.
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Gratuluję samych dobrych wieści!
Ja ruchy/bulgotki też czuję bardzo nieregularne. Między 1 a 5 razy dziennie.
Śliczne ubranka! Czemu pudrowy róż jest taki słodki?!
A dla porównania dzyndzoł mojego synka
patuniek86, Izziee, lkc, Butterfly 83, iNso87, Mada_85, Pikcia, Makowe Szczęście, kehlana_miyu, Ksiazka1, Anet85, Kleopatra, enka90, Marza89, Reniferra lubią tę wiadomość
-
U mnie noc po chu... zboju
moja co godzinę sie budzilam, zab mnie dalej boli, podejrzewam wychodząca 8. O 17 mam wizyte u innego dentysty, nie moge sie doczekać. Mloda odstawiłam do przedszkola, zaraz pojade do lasu na grzybki.
Ikc jejku zazdroszczę grzybków
z przyjemnością bym poszła
i współczuję bólu zęba
iNso87 u mnie noc już lepsza niż poprzednia. Nasza kotka zrobiła nam bunt po powrocie od Teściów i nie chciała jeść. Bałam się, że boli ją brzuszek, a jeszcze u nas leje i jest zimno, więc ona łapki nie chce wystawić za okno, i łobuzuje w domu. Okazało się, że Teść kupił jej inną karmę, i naszej nie chce - tej samej firmy ale inny smak.
Zastanawiam się czy kupić stanik z funkcją do karmienia czy jeszcze nie. Mój ulubiony stanik intimissimi ostatnio zafarbowałam na niebiesko, serio myślałam że się popłaczę.
Dziś taka pogodazbieram siły na poprasowanie pieluch.
Znów zaczęło lać, i zamiast iść na spacer myślę, żeby zaparzyć herbatki i poczytać książkęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 08:48
. -
Dzień dobry
U mnie dziś bardzo dobra nocka, w dodatku córka jeszcze śpi, więc żyć nie umierać
Makowe_Szczęście z doświadczenia wiem że na tym etapie nie ma jeszcze co kupować stanika do karmienia - u mnie rozmiar zmienił się nawet dzień po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 09:03
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Makowe, zgadzam się z Saną, lepiej poczekać. Rozmiar piersi potrafi nieźle wariować po porodzie i nawale. Ja zamierzam kupić parę tanich miękkich staników do karmienia np z Canpolu w różnych rozmiarach na pierwsze dni po porodzie i porządny stanik kupić dopiero po 2-3 tygodniach.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
U mnie dzisiaj równa połowa ciąży
Tradycyjne pytanie jakim cudem to zleciało tak szybko???
Ksiazka1, patuniek86, iNso87, teverde, Butterfly 83, Kleopatra, Izziee, lkc, Sana, bbeczka91, Mada_85, Marza89 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Witam dziewczyny
U mnie dzisiaj w miarę dobra noc....wczoraj kupiliśmy oczyszczacz powietrza, jestesmy bardzo zadowoleni, taki zrobiliśmy sobie prezent na święta. Spało się lepiej bo powietrze nawilżone, bez takiego kurzu w powietrzu i suchości, chodzi bardzo cicho, ale i tak człowiek się budził, zeby zobaczyć czy pracuje). Obudzilam się i nie miałam suchych śluzuwek wieć widzę, ze działą - sezon smogu dopiero się zaczyny wieć bedzie bardzo przydatny. Córcia też mówiła, ze dobrze spała - zobaczymy jak będzie dalej
Miałam dzisiaj koszmarny sen, ze dotykałam brzucha i jakoś mocniej dotknełam, tak żeby synek się obrócił i miałam przy tym ogromny ból, pojechaliśmy do szpitala okazało się, że owinął się pępowiną i chcieli rozwiązać już ciąze. Masakra co za koszmar,za dużo myślę o tym, aby synek się odwrócił, ehhh
Spokojnego dniaCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
My po wielu konsultacjach ze znajomymi, rozmowach zdecydowaliśmy sie na model Sharp KC-D50EUW. Czas pokaże jak będzie sie dalej sprawdzał
teverde lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Wrocilam z lasu, zbiory udane. Przy okazji zaliczyłam 6 km spacer. Ide do sklepu po szpinak i na powrocie po Mloda do przedszkola. Potem czeka mnie to co lubię najbardziej- czyszczenie grzybow. Znalazlam chyba z 10 kani, kurde a ja ich bie jem
a tak to większość podgrzybkow.
Makowe licze ze ten dentysta nie bedzie taka dupa jak dwoch ostatnich u których byłam i ogarnie temat bo to niemozliwe zebym robila zeby kanalowo i w dodatku bez zdjęcia rtg.. a jeszcze 4 miesięcy z bolem to ja nie wytrzymam, w szczególności ze boli mnie szczeka, ucho, glowa i to promieniuje i tak krazy.. o jedzeniu nie wspominam, ale to moze na plus dzięki temu mam tylko 1 kg na plusiechociaz to marne pocieszenie.
Dzień dobry
Udało mi się wczoraj złapać wizytę na dzisiaj u super-hiper alergolog dla córki. I nareszcie czuję, że było warto
Młoda kaszle. Tylko po położeniu się spać. I po wysiłku fizycznym.
Po testach z krwi w kwietniu wyszła alergia na koty. I koniec badań. Córka ma alergię na koty, a cowieczorny kaszel od jesieni do późnej wiosny to dlatego, że ma kontakt z kotami! I h.j, że kontaktu z kotami nie ma, a kiedy faktycznie ma-zupełnie nic się nie dzieje. Kiedy biega na dworze i zaczyna kasłać-to też koty.
Tak stwierdziła alergolog, pediatra i pulmonolog. A tymczasem od ponad miesiąca moje dziecko nie może zasnąć w nocy bez problemu, bo kaszle. Z reguły do godziny, ale ostatnio i 2 się męczyła...
I nareszcie lekarka twierdziła, że faktycznie bez sensu, skoro na koty nie ma reakcji. Zaleciła dalsze badania. Pół godziny siedziałyśmy, zbadała Młodą, zadawała całe mnóstwo pytań. Po raz pierwszy od kilku miesięcy czuję, że nareszcie ktoś poważnie potraktował moje dziecko... Oby to nie był falstart
Przy okazji Młoda miała mieć jutro zdjętą szynę z ręki, ale złapałam wizytę dzisiaj -i po 5 tygodniach nareszcie ma wolne ręceI ćwiczymy
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Cześć dziewczynki
dzisiaj u mnie mało przyjemny dzień, boli mnie ząb
wizyta dopiero na styczeń!!! Takie terminy i to prywatnie, strach się bać. Ale kochana Pani kazała przyjechać i czekać, doktor mnie przyjmie, są jeszcze dobrzy ludzie na świecie. Tak więc idę czekac, oby nie bolało
-
Ikc, a dlaczego wykluczasz kanałowe bez RTG?
Miałam we wrześniu, bo z bólu bym nie wyrobiła. No i kanałowe. 4 korzenie do opracowania. Przy obecnym sprzęcie lekarz jest w stanie opracować kanały bez RTG. Mam założony opatrunek do marca, po porodzie mam się zgłosić. Wtedy zrobią RTG, żeby sprawdzić, czy wszystko ok i zamkną mi zęba
Jak któraś z Warszawy, to na priv mogę polecić jedną klinikę. Nie zdarli kasy, ale bardzo profesjonalnie się mną zajęliMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Katia to trzymaj się jakoś z tym bólem zęba - paskudna sprawa jak boli....brrr. Skoro kazała czekać to na pewno Cię przyjmie
Katia89 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny