MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Katia89 gratuluję dobrych wieści!
Trzymam oczywiście kciuki za dzisiejsze wizyty
Salsefia moja Jula ma różowe rzeczy, ale raczej pastelowe, wściekły róż mi nie odpowiadaja w ogóle uwielbiam pastelowe ubrania, białe, beżowe, szare.
Julia07.2015
-
Dziewczyny, tak się tylko pochwalę
Szał zakupów mnie ogarnia przy pensji, ale to pikuś
Byłam teraz nad morzem, więc mąż skoczył do Berlina
W Primarku kupił sweterek świąteczny z reniferkiemNa rozmiar 9-12 miesięcy
Żeby było "akurat za rok"
Wiecie, że mnie rozbroił tym zakupem?Sana, iNso87, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Katia89, serena1989 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Ja córci kupowałam różne ubranka, częśc było neutralnych białych, zielonych niebieskiech kilka różowych, które właściwie podostawała od rodziny. Dzięki tym neutralnym kolorom moge część ubranek wykorzystać przy synku.
Co do RR ja też mam teraz ok 110/80, 90/70, ale ogólnie się cieszę, ze wzgledu na moją przeszłość z wysokim ciśnieniem.
Ja w końcu zorbiłam listę czego potrzebuje i powiem Wam, że bardzo dużo jest tych rzeczy, poza tym zamierzam jeszcze zrobić listę z planami co można zmienić w domu.... ehh dużo tego, czas sie zabać pełną parą do robotyCórcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Hej Dziewczyny
Witam się po dłuższej przerwie - po wyjściu ze szpitala robię mały detoks od komputera i "internetów", staram się więcej czasu spędzać z Małżem i DziewczynamiNo i trzeba było w domciu ogarnąć, korzystaliśmy z pięknej pogody, składaliśmy meble (łóżko i szafkę do pralni), więc mi trochę zeszło, żeby wejść na forum
U nas okJakoś na przełomie 18/19 tc poczułam pierwsze ruchy, więc Młody już daje o sobie znać
Jutro o 18:30 mam połówkowe, w środę rano wizytę u swojej ginki a po południu jeszcze endokrynologa. W zeszłym tygodniu badałam TSH i spadło do ok.3 przy dawce 175. Jeszcze nie jest idealnie, ale wynik o niebo lepszy niż w szpitalu.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&& i obiecuję wpadać częściej
Miłego poniedziałkulkc, Butterfly 83, iNso87, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Widzicie, weekend się skończył i od razu się zrobił ruch na forum:)
Wczoraj dla porównania przejrzałam sobie wcześniejszą kartę ciąży i od 26tygodnia do końca ciąży przytyłam 12kg....masakra. Jak teraz bym miała tyle jeszcze przytyć to ja dziękuję...
Dostałam też w weekend trochę ciuszków i sama nie wiem czy mam jeszcze coś kupować czy dać sobie spokój. Śmiać mi się najbardziej chciało bo ciuszki w rozmiarze 56 są już z brokatowymi aplikacjami czy dżecikami dla dziewczynki...Szok -
Katia89 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma zdjęcie usg na którym widać chłopca i będzie chętna podzielić się tym na forum?
Katia,ja mam takie samo zdjęcie i mamy dziewczynkę, potwierdzoną przez 3 lekarzy, w tym.tez na polowkowych.
Takze jak dziewczyny mówią , nic tam nie urośnie jużKatia89 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Mam pyanie dziewczyny jaki kupujecie materac do łóżeczka?
Ja z córcia miałam polecany wówczas kokos pianka gryka i byłam zadowolona, ale naczytałam się, że mogą pojawiąc się w nim robaki.....u nas nie było, ale teraz juz nie wiem jaki wybrać. Chyba dobre sa te z dodatkiem lateksu, zaczełam czytać i sama zwątpiłam ....Córcia - 24.01.2012 r.
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Katia89 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma zdjęcie usg na którym widać chłopca i będzie chętna podzielić się tym na forum?
Nie mam zdjęcia z ostatniego usg naszego synka ale mam te z 14stego tygodnia i widać już że będzie chłopiec i jajeczka które jeszcze nie zeszły
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7cd2ce9345fd.jpg
Na usg w 17stym tygodniu potwierdziło się w 100% że będzie synek ale nie dostaliśmy zdjęcia między nóżkami
Myślę tak samo jak dziewczyny że na pewno już nic tam nie wyrośniegratuluję dziewczynki
Trzymam kciuki za wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 14:48
Katia89, iNso87, Sana, teverde, KarmeLoVe, Marza89 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Dzisiaj przyszła mi paczka ze smyka.. Dobrze ze mąż w pracy, haha, nie widzi jak szaleje z zakupami
zobaczcie jakie cudeńka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4de4cb8c2aac.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1916523cc3e3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d86a4f521e40.jpg
83xxx, patuniek86, Butterfly 83, klamka, kehlana_miyu, Salsefia, iNso87, Ksiazka1, india, patkaaxx90, Parsleyek, Makowe Szczęście, Sana, lkc, Izziee, teverde, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Katia, śliczne te ubranka. A ten misiek kamizelka to na ile cm?
EDIT: A tak wgl to teraz mnie coś bierze, pije herbatę z miodem i cytryną,a na noc zjem czosnku. Masakra. Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży
Nie mówiąc o tym, że byłam u lekarza i na 5 dni mam leki, bo mam początek infekcji układu moczowego,stąd mógł mnie boleć brzuch.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 15:24
Katia89 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualnyKatia89, cudowne ubranka. Ja tez kupuje i chomikuje, hehehehe.
Wczoraj mala sie tak mocno ruszala, polozylam reke na brzuchu i normalnie kopnela. Chyba bylo to najmocniejsze kopniecie dotad. Jezu, jak ja sie tego wystraszylam, krzyknelam ze strachu i sie poderwalam... masakra. A dzisiaj siedzi cicho narazie. Powiem wam, ze fajnie jak sie rusza bo wtedy wiem ze raczej wszystko ok, ale jednoczesnie jest to dla mnie mega dziwne uczucie...Katia89, patuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
Butterfly 83 wrote:Katia, śliczne te ubranka. A ten misiek kamizelka to na ile cm?
EDIT: A tak wgl to teraz mnie coś bierze, pije herbatę z miodem i cytryną,a na noc zjem czosnku. Masakra. Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży
Nie mówiąc o tym, że byłam u lekarza i na 5 dni mam leki, bo mam początek infekcji układu moczowego,stąd mógł mnie boleć brzuch.
Wszystkie ubranka są na 62 cm, kamizelka z misia teżButterfly 83 lubi tę wiadomość
-
a drugie wykonane w trakcie usg przez powłoki brzuszne;
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/720048aee47f.jpg
Katia super zakupy - śliczneWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 15:40
iNso87, teverde, Marza89 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Ja wreszcie czuję maluszka całkiem wyraźnie
Tak jak mówisz Klamka, dziwne uczucie, ale tak cudownie uspokaja
Ja czasami czuję wyraźne kopniaczki, a czasami takie grzebanie i ciężko się zastanawiam, co on tam robi
Mam zdjęcie chłopczyka z poprzedniego USG, jak będę w domu spróbuję wrzucić.Katia89, klamka, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Anet85 wrote:Piersze zdjęcie pokazuje idealnie, że u nas będzie chłopak, wykonane został w trakcie usg TV i pomiaru dl. szyjki. Synek leżał pośladkami w dół, a nogi zarzucił nasiebie. https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c1ae8a2d28.jpg
a drugie wykonane w trakcie usg przez powłoki brzuszne;
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/720048aee47f.jpg
Katia super zakupy - śliczne
Pierwsze zdjęcie mega, hehea na drugim mam wątpliwości co gdzie jest... Mogę prosić o zaznaczenie strategicznego miejsca?
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Ginekolożka mówiła, że za tymi dwoma paseczkami, jak dla mnie też słabo widoczne, ale pierwsze mi w zupełności wystarcza
Katia89 lubi tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
teverde wrote:Witam! Ale zatrzęsienie połowkowych mamy w tym tygodniu
Super, bo mam nadzieję oglądać tu dużo zdjęć.
Btw, kiedy planujecie iść do szkoły rodzenia? Czy już chodzicie? Czy w ogóle nie macie w planach?teverde lubi tę wiadomość
-
Na tym forum poznaję coraz to nowe określenia
Szperek, grzebek-bo domyślam się, że to to samo?
W sumie faktycznie, w tych miejscach się szpera i grzebie83xxx, lkc, Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm