MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwie, nie wiem, jaki to był samochód, ale jeśli udało Ci się zarysować więcej, niż jeden element, to 1300 może wyjść i to spokojnie
W swoim życiu zajmowałam się wieloma rzeczami, dorabiałam też lakiery samochodowe
Na szczęście oc załatwia takie rzeczy, a Ty się nawet nie musisz martwić
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
patuniek86 wrote:Lwie, nie wiem, jaki to był samochód, ale jeśli udało Ci się zarysować więcej, niż jeden element, to 1300 może wyjść i to spokojnie
W swoim życiu zajmowałam się wieloma rzeczami, dorabiałam też lakiery samochodowe
Na szczęście oc załatwia takie rzeczy, a Ty się nawet nie musisz martwić
Jakis stary fiat punto. Chyba cały wart ze 2000. No nie wiem, pewnie masz rację, ale nie sądzę, by ktoś rzeczywiście robił sobie takie rysy, a nie tylko jakąś pastą zasmarował. W każdym razie, dobrze że jest OC, tylko muszę już uważać mocniej. Do parkowania wybieram lotniskaListopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
patuniek86 wrote:Bo on nie wie, co to w sumie znaczy
Dla niego @ to czas, kiedy jego żona może mieć gorszy nastrój, ale nic więcej. Nie rozumie, że to praktycznie całe życie z bólem, podpaskami, tamponami, stresem, czy coś nie przeciekło, zatrzymaniem wody w organizmie, przy tyłozgięciu macicy bardzo często biegunki, omdlenia, wahania nastroju w związku z nagłym spadkiem progesteronu i wzrostem estrogenu, przy współżyciu najpierw strach, czy nie zaszło się niechcący w ciążę, potem liczenie, że @ nie przyjdzie i całe mnóstwo innych rzeczy, o jakich on nie wie
A jeśli wie, to i tak nie rozumie
Więc nie przejmujNajważniejsze, że Ty wiesz i przekażesz wszystko swojej córce
Edit: i tak sobie trochę uświadomiłam, że końcówka nie zabrzmiała tak, jak powinnaTrudno
no fakt jak to facet nic nie trybi...ALE! Uwaga! Kupil roze,takze dziecko oj wroc Corka dostala kwiatka i sie ucieszyla
patuniek86, Anet85, lkc, Izziee, Sana lubią tę wiadomość
-
Hej
Witam nowe Mamusie
Ja po wczorajszej wizycie zaliczam jakiś spadek formyTak zaczęłam się przejmować tą swoją szyjką, że wieczorem mnie brzuch rozbolał. Położyłam się ok. 21 i się zaczęły twardnienia, wzięłam 2 No-spy, ale zanim zaczęły działać, to trochę czasu minęło. Spać nie mogłam, nawet Mąż nie był w stanie mnie uspokoić, już jakieś czarne scenariusze w mojej głowie zaczęły się kłębić. Chyba dopiero koło 2 się uspokoiło i udało się przespać do rana. A dziś większość dnia spędzam z Młodą siedząc/leżąc na kanapie. Dobrze, że jestem zapisana na przyszły piątek na USG, to poproszę o zbadanie szyjki.
LwieSerce, dobrze, że macie możliwość skorzystania z ubezpieczenia -
Inso, jakbyś siedziała/leżała przez malutki dzień już też byś zaczęła pisać poematy
4 dni, 3 książki przeczytane... Zaraz idę do biblioteki, na szczęście jest pod domem
iNso87, lkc, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
A ja idę w poniedziałek do nowej pracy. Stres mnie trochę oblatuje, choć byłam już tam na stażu. Mam nadzieję, że będę w stanie jeszcze miesiąc choć popracować.
lkc, patuniek86, iNso87, Malutka_27, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam, że ja dziś odpuściłam. Będę chodzić na wizyty, badania na „nfz” a swoją drogą wszystko sprawdzać prywatnie. Doszłam do wniosku, że za bardzo wszystko przeżywam a niestety odbija się to na dzieciach. Doczytałam, że w sytuacjach kiedy my się denerwujemy dzieci w brzuchu się wiercą, kopia bo tak reagują na nasz stres i strach i u nich niestety trwa to dużo dłużej niż u nas. Także koniec nerwów
iNso według mnie fajny pomysł zeby uczcić jakoś „kobiecość” córki, bedzie to na pewno miło kiedyś wspominać. Sama postaram się tak zrobić kiedyś z Klarą
Odnośnie auta, pojechałam na wizytę autem męża a tam jak zwykle brak miejsc i każdy staje jak chce. Auto ma niby kamery dookoła ale za Boga nie mogłam przejechać bo sie bałam, że zarysuje. Na pomoc przyszła starsza Pani i jeszcze jak zobaczyła brzuszek to mnie podwiozła bo kawałek do szpitala. Taki pozytyw dnia wczorajszegopatuniek86, iNso87, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Salsefia, grunt to dobre podejście
Ludzi nie zmienisz, ale możesz sama zrobić co innego-pójść prywatnie
Dobrze, że trochę się uspokoiłaś
Maluchy na pewno będą Ci wdzięczne
Salsefia lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Ja jutro mam Urodziny, pojutrze Urodziny Leny i moje Imieniny a 6.12 zaczynam III trymestr i 7msc ha! Sa Mikolajki
jeszcze "kobiecosc" Corki w prezencie ha ha ha wszystko na raz;D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 18:42
lkc, patuniek86, Makowe Szczęście, Reniferra, teverde, Sana, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Fajnie Wam z tymi przygotowaniami do Świąt i wyprawkami. Ja dalej nie wiem na czym stoję. Leżę w tym szpitalu i czekam. Dziś miałam mieć echo serca, ale lekarka nie dojechała. Muszę jutro powalczyć o chociaż zwykłe usg, bo nie wiem czy jest gorzej czy lepiej.Robert - 20.04.2012
Filip - 27.08.2013
Michałek - Aniołek 10.07.2015 [*] (31tc)
Aniołek 26.07.2017 [*] (10tc)
Szymonek - Aniołek 05.12.2018 [*] (26tc) -
Inso87 Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dla córci
zaraz święta i potem już tylko Wielkie odliczanie
Mada dobrze że się odezwałaś ! Powiedzieli chociaż jakie Cię jeszcze badania czekają oprócz tego echo serca? Trzymaj się ! Jesteśmy z TobąiNso87, Mada_85 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗