MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zeżarłam na sucho pół słoika kapusty kiszonej... Ale będzie bolało
Mada, kciuków nie puszczam :-* Cieszę się, że się odzywasz
Inso, no to czeka Cię niezły imprezowy weekendChociaż wspominałaś chyba, że same "obchody" przełożyłaś na 8 grudnia?
Pikcia, myśl o piątkuI jak pisze patkaaxx, może melisa?
iNso87, Pikcia lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek dobrze pamietasz
jutro rodzice przywioza mi tylko moja Babcie rano na kawke i nalewke
a w sobote sami idziemy do Malza siostry rodzonej na Urodziny. Jej syn ma dzien po Lenie urodziny a potem pare dni pozniej Siostra Malza i po Niej pare dni Jej Malz. Takze prawie cala rodzina to strzelce
hehehe A ja impreze zrobie w kolejna sobote,nie chcialo mi sie juz na drugi dzien w niedziele robic. Wole tydzien odstepu.
patuniek86 lubi tę wiadomość
-
No to się faktycznie dobraliście, jak w korcu maku
Jutro ostatni dzień listopadaI grudzień
Uwielbiam ten czas
A do tego w sobotę moja mama ma urodziny, prezent dla niej czeka już od czerwcaA po wręczeniu realizacja i tak w lutym
Udało mi się dla niej kupić bilety na premierę Tosca
Udało mi się też zapisać Młodą do okulisty, bo po badaniu dna oka wyszło, że okulary do czytania mogą być potrzebne. Lekarz był mocno zdziwiony, kiedy usłyszał, że Młoda w ogóle praktycznie nie siedzi z nosem w smartfonie, tablecie czy komputerzeNie ogląda też tv, bo nie mamy
I tak się na mnie patrzy i patrzy, nagle pyta - czy dużo czyta?
I tu zgadł, bo ona pochłania książki
Zresztą biblioteka szkolna to jej drugi świat
Więc z ulgą stwierdził, że to dlatego gorzej widzi, więc do czytania pewbie trzeba będzie coś jej dobrać.
No i idziemy we wtorek
We środę usg, we czwartek ginekologO tak w sumie pierwszy tydzień grudnia intensywnie minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2018, 20:17
iNso87, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Ja teraz robię urodziny moje i męża. Pomiędzy nami jest dwa tygodnie różnicy i tak zawsze pomiędzy. No i "za jednym ciastem" w sobotę dla znajomych, w niedzielę dla rodziny. W sumie od poniedziałku pełna mobilizacja, chociaż i tak część rzeczy mam pomrożonych (krokiety, przesmażone pieczarki na sos itp.). Teraz jeszcze biszkopt w piecu i jutro będę kończyć ciasta.
Anet85 lubi tę wiadomość
Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Jak się imprezowo zrobiło
Wszystkiego najlepszego dla Was
Padłam dziś, umyłam okna, posprzątałam dom. Chciałam żeby był gotowy na grudniowe dekoracje. Jestem twarda i czekam do 1 grudnia z nimia jak skończyłam sprzątanie zaczęły mnie tak ciągnąć pachwiny, że później grzecznie leżałam na lewym boczku
Wrócił Mąż, zrobił obiad. Pasta wyszła mu ostra i za to w nagrodę Kornelka Go skopała
hahahhaa
Jutro będziemy mieli wspólny długi poranek. Dopiero popołudniu jedzie na obiad Świąteczny do innego miasta. Wróci pewnie około 1 w nocy. Nie lubię tego strasznie tzn. zasypiać bez niego.iNso87 lubi tę wiadomość
. -
A ja tu z moim 7 parkiem walczę by czytanie pokochał. Ciężko mu to idzie niestety, a wiem,że książki to same dobro dla niego.
Wiecie jak zaszczepić w dziecku miłość do czytania? On co prawda jest w 1 klasie i się uczy czytania i szybko się zniechęca....Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Wczoraj sie do Was wprosilam, ale na razie sie nie odzywam, bo jeszcze podczytuje wcześniejsze wpisy, żeby sie trochę wdrożyć
Dziewczyny, czym sie różni nowa wersja łóżeczka chicco magic od poprzedniego dreama i ile kosztuje? Widzę, że ma wiecej siateczki i inaczej sie składa przednia ścianka. Coś jeszcze? W necie nie ma prawie żadnych informacjiWidziałam, że cześć z Was rozważa inne łóżeczko dostawne. Podobno chicco ma najlepszy materacyk i wentylacje, wiec dwie ważne rzeczy
A co do bujaczka, to baby bjorn jako jedyny jest w miarę akceptowany przez rehabilitantów. Ja zdecydowałam sie na krzesełko stokke i zamiast leżaczka kupiłam taka nakładkę newborn, ale gdyby nie to, to na bank bym brała baby bjornWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 00:28
Makowe Szczęście, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Hej!
Makowe dzieki
Kleopatra to tez Wszystkiego Najlepszego!:d
Ja jak ostatnio,spac dzis nie moglam. Albo mi tak ciezko lezec albo co noc mam pelnie :pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 06:02
Makowe Szczęście, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Inso, wszystkiego najlepszego!
Ja też już nie śpię. Podobno będzie tylko gorzej :p.
U nas babybjorn zagości. Już postanowiliśmy. Oprócz małego złego wpływu na kręgosłupek, przekonała mnie łatwość składania i to że mało miejsca zajmuje.
Łóżeczkami dostawianymi się nie interesowałam, bo u nas jest to niemożliwe do ustawienia.iNso87 lubi tę wiadomość
-
Inso, wszystkiego najlepszego!!!
Ja nie śpię od 6, bo to już nie jest ból pleców- to jakaś rzeź
Ankakaranka-no to zaczęłaś falę III trymestru!Chociaż chyba Sana wczoraj chciała ten etap nieco przyspieszyć
Mayka-u mojej książki to jedyna forma rozrywki, tak w sumie
Nie mamy tv, więc tym bardziej żadnej konsoli, komputera, nawet na smartfonie nie ma Internetu. Tacy zacofani jesteśmyAle to wszystko z wyboru, bo jak chcemy już coś obejrzeć, to odpalamy Internet i laptop
I Młoda ogląda z nami. Ale tak, to każde z nas w wolnej chwili po prostu czyta.
Kiedy się uczyła i też się zniechęcała, wkręciłam ją w Kaczora Donalda. Obecnie ma ogromne pudło Gigantami-wyzwaniami książkowym komiksówI bardzo lubi je czytać. Język tam jest prosty, zdania krótkie
Gorzej potem zmusić do przeczytania czegoś innego
Ale.to też przychodzi z czasem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 08:58
Ankakaranka87, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
-
Zapisałam się do gina na 10.15. Nie mój prowadzący, bo ten przyjmuję tylko środy-czwartki. Ale tak się zastanawiam, czy mnie po prostu jakaś infekcja nie wzięła i stąd skracanie się szyjki. Więc może niech już machnie posiew, to chociaż wyniki będą za tydzień
To nie byłby pierwszy raz w tej ciąży, jeśli chodzi i bezobjawową dla mnie infekcję...
Pola Róża