X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • Macy Ekspertka

Wysłany: 4 grudnia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada zycze Ci powidzenia, zeby wszystko dobrze sie skonczylo.

Inso mozesz jeszcze mnie dopisac na ten tydzien, mam wizyte w piatek o 15:30 w szpitalu, w sprawie zaswiadczenia do lotu. A takie III trymestru to mozna powiedziec ze 11 stycznia.
    Milego dnia wszystkim:)

iNso87 lubi tę wiadomość

s9cmnt1.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Na szczęście noc totalnie spokojna :-) I nawet się wyspałam :-) Zero skurczy :-)

Więc zbieram się do okulisty z Młodą. Odbieramy moc soczewek do okularów.
    W pracy premia świąteczną pójdzie- jak zwykle-na nieplanowany wydatek...

Inso, usg III trymestru mam 28 grudnia :-)

iNso87 lubi tę wiadomość

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • teverde Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie potrafię myśleć na niczym innym niż.. film. Byłam wczoraj na Narodzinach Gwiazdy. Madafaka! Mega polecam! Z tym, że u mnie w kinie przesadzili z głośnością i siedziałam z dwoma swetrami na brzuchu, żeby małego nie straszyć,wiecej w ciąży nie pójdę. Ale film.. Magiczny.

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja usg 3 trymestru mam 17.12.
    Musze się zwlec i porozwozic dzieci do szkoły :(

iNso87 lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Smile Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki, wszystkie idziecie na usg 3 trymestru?ja z Synem na tym trzecim nie byłam a teraz lekarka powiedziała że jak chce to mogę iść a jak nie to nie.

teverde też mam ochotę bardzo na to iść ale nie wiem czy będzie kiedy. Ten tydzień cały mam wyjęty bo synek siedzi w domu z zapaleniem oskrzeli:( mam ogólnie ochotę iść do kina:) jednego filmu na który chciałam iść to już nie grają, z tym pewnie będzie podobnie.... Dobrze że prezenty ogarnęłam wcześniej bo nie mam się jak ruszyć w tym tyg...

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra, tak późno rozwozisz dzieciaki?

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha belly pisze " pewnie nie mozesz juz doczekać się porodu" a ja jestem przerażona i wcale mi się do porodu nie spieszy....niech małe grzecznie siedzi do końcówki lutego!

patuniek86, iNso87, Butterfly 83 lubią tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patuniek, Kleopatra Wasze wizyty odkopalam zanim napisalyscie post ;D

Macy Juz dopisuje :)

A ja wlasnie zamowilam.. kolyske :p co prawda uzywana ale mam nadzieje,ze stan jej naprawde bedzie super tak jak to kobieta napisala. Na zdjeciu normalnie wyglada. Czekam tylko na wysylke dzis badz jutro. Moze do piatku dojdzie jak kurierem.
    Taka bedzie ;)
    2nas3kn.jpg

Moze Ktoras posiada kolyske badz posiadala i swoja opinie doda nam tu na forum?;d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:17

patuniek86, Katia89, teverde, Malutka_27, Marza89, Lenonki, Salsefia lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso jaka piękna!

iNso87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Smile Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87, dla mnie osobiście takie gadżety są zbędne a jak już się je ma to przydają się na krótko. Co nie zmienia jednak faktu że wygląda pięknie:)Ja chyba jestem minimalistka która jest niepodatna na gadżety:)

iNso87 lubi tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • iNso87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    Dzień dobry :-)

Na szczęście noc totalnie spokojna :-) I nawet się wyspałam :-) Zero skurczy :-)

Więc zbieram się do okulisty z Młodą. Odbieramy moc soczewek do okularów.
    W pracy premia świąteczną pójdzie- jak zwykle-na nieplanowany wydatek...

Inso, usg III trymestru mam 28 grudnia :-)
    Aaaaaaaaa Patuniek pomerdalam Twoja wizyte ze swoja hahhaa bo mamy dzien po dniu:p

patuniek86 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • patuniek86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso, ja wiem, że odkopałaś ;-) Tylko wizytę mam 28 grudnia, tego samego dnia, co i Ty :-D 27 grudnia mam nadzieję jeszcze być na Śląsku ;-)

iNso87 lubi tę wiadomość

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Aaaaaaaaa Patuniek pomerdalam Twoja wizyte ze swoja hahhaa bo mamy dzien po dniu:p

No to już wszystko jasne :-D :-D :-D

iNso87 lubi tę wiadomość

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile ja tez z dziewczynami nie bylam na takim Usg a jak bylam to nawet nie wiem..bo na nfz wszystko ;)
    Teraz sie zapisalam prywatnie ze wzgledu na to serduszko. Chce sprawdzic znowu czy napewno jest wszystko ok.

Co do kolyski,to ja tez nie musze miec super extra tuch rzeczy. Z dziewczynami nie mialam. Teraz pomyslalam,ze kolyska chociaz do 6msc mniej miejsca w pokoiku zajmie no i bede moglam wozic sie po calym mieszkaniu. Teraz z Malzem spimy w salonie przez zajete pokoje.. ;) niestety sypialnia odeszla w zapomnienie :D i to bedzie jakos moze wygoda,ze na noc przywioze sobie dziecko w lozku do salonu i postawie kolo swego lozka. Przy drewnianym musialabym chodzic do obok pokoju. Moze po pol roku jak stanie drewniane to nie bede musiala tak czesto biegac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:26

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    haha belly pisze " pewnie nie mozesz juz doczekać się porodu" a ja jestem przerażona i wcale mi się do porodu nie spieszy....niech małe grzecznie siedzi do końcówki lutego!

Smile, mam tak samo :-D Wiem, że teraz czas będzie zapie....., ale i tak jeszcze mi się nie spieszy ;-)

Pola Róża
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patuniek86 wrote:
    No to już wszystko jasne :-D :-D :-D
    Chcialam Ciebie przepuscic :D hehehe z racji wieku haha zawsze to rok starsza ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:29

patuniek86 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na początku synka kładłam po prostu w gondoli:)jak zakwęczał to pobujałam i to było mega wygodne:)miałam tez blisko:)

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    Ja na początku synka kładłam po prostu w gondoli:)jak zakwęczał to pobujałam i to było mega wygodne:)miałam tez blisko:)
    Tez myslalam o gondoli i tez dlatego kupilam greentoma,zeby malo miejsca zajmowal wozek. Ale potem pomyslalam,ze stelaz czesto jednak od kwietnia bedzie w aucie.. to znowu i tak musialabym kupic lozeczko dla Dusi ;D zobaczymy czy sie sprawdzi. Ja wogole dla dziewczyn az takich bajer nie mialam.. a teraz mialam nie wymyslac a tu prosze ;d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:32

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Smile Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe nie no dobrze, nie straciłaś zapału:) zazwyczaj każdy mówi że 3 i kolejne dziecko ma wszystko po rodzeństwie a tu wcale ta reguła się nie sprawdza:)

iNso87 lubi tę wiadomość

2nn3rjjg8n6fiit0.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2018, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smile wrote:
    hehe nie no dobrze, nie straciłaś zapału:) zazwyczaj każdy mówi że 3 i kolejne dziecko ma wszystko po rodzeństwie a tu wcale ta reguła się nie sprawdza:)
    Smile moze i by sie sprawdzila,ale Laure mialam bardzo wczesnie,i w innym zwiazku. Po przejsciach przez mysl mi nawet nie przeszlo,ze bede miala jeszcze jedno dziecko wiec wszystko won :d
    Potem juz jak po paru latach spotkalam Malza no to wiadomo,trzeba miec wspolne choc jedno i wystarczy ;d takze od nowa kupowanie. Potem zaczelam sie odchudzac,schudlam sporo,dobrze sie czulam,Lena wyrosla i tez mysl,zadnego dziecka wiecej. Malz nic nie powiedzial,wiec zaczelam wszystko sprzedawac a ubranka z piwinicy won dla Siostry Malza albo do kontenera,ktore byly juz na tamta mala za male. I tak wszystko poszlo znowu won ;D hahaha
    Potem Malz zaczal smecic,ze moze jednak jeszcze ostatnie,moze akurat bedzie syn,ba! Napewno bedzie syn...haha No to po jakims czasie sie zgodzilam i masz babo placek znowu kupuj ;D ale to juz naprawde ostatnie to moze dlatego chce cos extra ;) bo wiem,ze juz pozniej kupowania nie bedzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:44

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 505 506 507 508 509 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ