MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mada zycze Ci powidzenia, zeby wszystko dobrze sie skonczylo.
Inso mozesz jeszcze mnie dopisac na ten tydzien, mam wizyte w piatek o 15:30 w szpitalu, w sprawie zaswiadczenia do lotu. A takie III trymestru to mozna powiedziec ze 11 stycznia.
Milego dnia wszystkim:)iNso87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Na szczęście noc totalnie spokojnaI nawet się wyspałam
Zero skurczy
Więc zbieram się do okulisty z Młodą. Odbieramy moc soczewek do okularów.
W pracy premia świąteczną pójdzie- jak zwykle-na nieplanowany wydatek...
Inso, usg III trymestru mam 28 grudniaiNso87 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
A ja nie potrafię myśleć na niczym innym niż.. film. Byłam wczoraj na Narodzinach Gwiazdy. Madafaka! Mega polecam! Z tym, że u mnie w kinie przesadzili z głośnością i siedziałam z dwoma swetrami na brzuchu, żeby małego nie straszyć,wiecej w ciąży nie pójdę. Ale film.. Magiczny.
-
Hej kobietki, wszystkie idziecie na usg 3 trymestru?ja z Synem na tym trzecim nie byłam a teraz lekarka powiedziała że jak chce to mogę iść a jak nie to nie.
teverde też mam ochotę bardzo na to iść ale nie wiem czy będzie kiedy. Ten tydzień cały mam wyjęty bo synek siedzi w domu z zapaleniem oskrzeli:( mam ogólnie ochotę iść do kina:) jednego filmu na który chciałam iść to już nie grają, z tym pewnie będzie podobnie.... Dobrze że prezenty ogarnęłam wcześniej bo nie mam się jak ruszyć w tym tyg... -
Patuniek, Kleopatra Wasze wizyty odkopalam zanim napisalyscie post
Macy Juz dopisuje
A ja wlasnie zamowilam.. kolyske :p co prawda uzywana ale mam nadzieje,ze stan jej naprawde bedzie super tak jak to kobieta napisala. Na zdjeciu normalnie wyglada. Czekam tylko na wysylke dzis badz jutro. Moze do piatku dojdzie jak kurierem.
Taka bedzie
Moze Ktoras posiada kolyske badz posiadala i swoja opinie doda nam tu na forum?;dWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:17
patuniek86, Katia89, teverde, Malutka_27, Marza89, Lenonki, Salsefia lubią tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Dzień dobry
Na szczęście noc totalnie spokojnaI nawet się wyspałam
Zero skurczy
Więc zbieram się do okulisty z Młodą. Odbieramy moc soczewek do okularów.
W pracy premia świąteczną pójdzie- jak zwykle-na nieplanowany wydatek...
Inso, usg III trymestru mam 28 grudniapatuniek86 lubi tę wiadomość
-
Smile ja tez z dziewczynami nie bylam na takim Usg a jak bylam to nawet nie wiem..bo na nfz wszystko
Teraz sie zapisalam prywatnie ze wzgledu na to serduszko. Chce sprawdzic znowu czy napewno jest wszystko ok.
Co do kolyski,to ja tez nie musze miec super extra tuch rzeczy. Z dziewczynami nie mialam. Teraz pomyslalam,ze kolyska chociaz do 6msc mniej miejsca w pokoiku zajmie no i bede moglam wozic sie po calym mieszkaniu. Teraz z Malzem spimy w salonie przez zajete pokoje..niestety sypialnia odeszla w zapomnienie
i to bedzie jakos moze wygoda,ze na noc przywioze sobie dziecko w lozku do salonu i postawie kolo swego lozka. Przy drewnianym musialabym chodzic do obok pokoju. Moze po pol roku jak stanie drewniane to nie bede musiala tak czesto biegac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:26
-
Smile wrote:haha belly pisze " pewnie nie mozesz juz doczekać się porodu" a ja jestem przerażona i wcale mi się do porodu nie spieszy....niech małe grzecznie siedzi do końcówki lutego!
Smile, mam tak samoWiem, że teraz czas będzie zapie....., ale i tak jeszcze mi się nie spieszy
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Smile wrote:Ja na początku synka kładłam po prostu w gondoli:)jak zakwęczał to pobujałam i to było mega wygodne:)miałam tez blisko:)
zobaczymy czy sie sprawdzi. Ja wogole dla dziewczyn az takich bajer nie mialam.. a teraz mialam nie wymyslac a tu prosze ;d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:32
-
Smile wrote:hehe nie no dobrze, nie straciłaś zapału:) zazwyczaj każdy mówi że 3 i kolejne dziecko ma wszystko po rodzeństwie a tu wcale ta reguła się nie sprawdza:)
Potem juz jak po paru latach spotkalam Malza no to wiadomo,trzeba miec wspolne choc jedno i wystarczy ;d takze od nowa kupowanie. Potem zaczelam sie odchudzac,schudlam sporo,dobrze sie czulam,Lena wyrosla i tez mysl,zadnego dziecka wiecej. Malz nic nie powiedzial,wiec zaczelam wszystko sprzedawac a ubranka z piwinicy won dla Siostry Malza albo do kontenera,ktore byly juz na tamta mala za male. I tak wszystko poszlo znowu wonhahaha
Potem Malz zaczal smecic,ze moze jednak jeszcze ostatnie,moze akurat bedzie syn,ba! Napewno bedzie syn...haha No to po jakims czasie sie zgodzilam i masz babo placek znowu kupujale to juz naprawde ostatnie to moze dlatego chce cos extra
bo wiem,ze juz pozniej kupowania nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2018, 09:44