MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A i jeszcze chcialam sie podzielic ze w koncu prawie skonczylismy sypialnie i wreszcze przenieslismy sie z sofy na lozko z porzadnym materacem. Spimy tam 4 noce , ale po pierwszej nie moglam uwierzyc jaka to roznica, myslalam ze to przez ciaze i kregoslup tak sie mecze w nocy, nie moge spac, budze caly czas, a teraz przesypiam cala noc. Moge przespac cala noc na lewym boku bo mi nic nie przeszkadza. Bajka
lkc, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
iNso87 oby faktycznie po prostu czasu nie miała, trzymam kciuki żeby paczka szybko do Ciebie doszła.
A fotelik przeboski! Super się razem prezentują te kolorychyba zaczynam żałować, że go nie zamówiłam...
Butterfly_83 grubasy?! Nie grzesz kobietowyglądasz, tzn wyglądacie pięknie!
A z Zosi to modelka będzieale Ty chyba też jesteś wysoka? Trzymam kciuki kochana, żebyś mogła urodzić w Polsce.
india, ja będę małą kładła spać w pajacyku i śpiworku/rożku. Ewentualnie body+śpiochy. Kaftaniki mnie strasznie irytowałya śpiworek kupuję standardowy, "na ramiączkach".
Ayleen trzeci trymestrzdrówka dla synka! Cieszę się, że z Antosiem dobrze
będziesz miała planowaną cesarkę?
Ankakaranka87, Gabi, jak moja teściowasuper zawieszka i rożki
patuniek86 współczuję kłótni z mamąmoja mama też nie ma łatwego charakteru, oj nie. Zawsze mogę liczyć na jej pomoc przy Julce, ale też często próbuje mi narzucać, jak mam wychowywać małą. Także no... a ścinamy się bo ja już sobie nie dam nic narzucać i mówię głośno co mi się nie podoba.
Butterfly 83, Ankakaranka87, iNso87, india, patuniek86 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Hej
Melduję się po wizycie. U Małego wszystko w porządku - piszę Małego, bo wg. pomiarów jest kilka dni młodszy niż wynika z OM i waży 639 g. Wszystkie parametry i przepływy w normie. Maluch ułożony główkowo, więc nie mam żadnego zdjęcia buźki. Na dodatek przez całe badanie zasłaniał się rączką, taki z niego wstydniś
Poprosiłam też o badanie szyjki - jest długa (42 mm) i zamknięta, więc raczej nie powinnam się martwić porodem przedwczesnymKolejna wizyta za 4-5 tygodni, czyli USG III trymestru
Butterfly, ślicznie z Zosią wyglądacieMakowe Szczęście, Butterfly 83, iNso87, Sana, Ankakaranka87, lkc, india, Izziee, bbeczka91, Kleopatra, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Sana dziękujemy :-*
No i akurat ja to karakan. 160cm hehe,ale mój syn z pierwszego małżeństwa ma 15 lat i jakieś 170cm,jego ojciec ma może 175cm max.
A mój obecny mąż ma 182cm. Także jeśli Zosia rzeczywiście ma takie długie nogi jak ta doktorka przeżywała dziś przez całe usg, to zapewne nie po mnie, a po tacie.
A tak wgl mąż stwierdził,że idziemy do lekarza-jednego z tych do którego zawsze chodze- ten mój "naj" będzie dopiero na koniec miesiąca. Temu w sumie też ufamy. Także zasiegniemy jego opinii.
Macy,dziękuję:-* dałaś mi kochana nadzieję!
A poza tym zaraz się chyba porzygam!siedzi na wprost mnie para, a chłop tak Kurwa kopie w nosie,że aż mnie boli
Brakuje jeszcze żeby zaczął robić kulki i strzelać. Obrzydlistwo!!!! Fuuu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 18:15
Macy lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Cześć dziewczyny z trudem wszystko nadrobiłam. iNso87 fajny fotelik, ja dopiero będę wybierać. Butterfly kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli. Ankakaranka87 Gabi jest ładne, znam jedną Gabi.
Ankakaranka87, Butterfly 83, iNso87 lubią tę wiadomość
-
No widok był masakra!
Mąż się śmiał ze mnie A mnie na wymioty rwało!
Ale tak jak Macy mówiła o swojej sytuacji, tak wyszło u mnie. Lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań do lotu, bo łożysko jest nisko położone. Więc mówi, że mogę lecieć tak jak planowałam.
Zmierzył Zosie, też stwierdził, że będzie wysoka, bo ma długie nogi. I stwierdził po oczodołach, że będzie miała duże oczy- chociaż coś po matce;-)
No i mam do kochania już 955 gram
Przepraszam Was za panikę i dziękuję za zrozumienie i wszystkie pozytywne wiadomości. Dziękuję! :-*
A do tej dr piczy już więcej nie idę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2018, 20:25
iNso87, Izziee, Makowe Szczęście, Katia89, bbeczka91, 83xxx, Kleopatra, Ankakaranka87, Sana, patuniek86, Macy, Reniferra, Marza89 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ja dzis tylko podczytuje i lajkuje
Jutro i pojutrze to tez pewnie nie bede miala jak wejsc. Musze ogarnac to jedzenie na Urodziny i mieszkanie.
Lena juz lepiej. Zjadla normalnie dzis troche zupy,potem obiad. Na kolacje platki z mlekiem. Mam nadzieje,ze jutro juz bedzie po chorobie. Ja tez lepiej choc teraz to mam wrazenie,ze mam dziwne mdlosci co jakis czas. -
India, ja nie miałam wyciąganych szczebli, dla mnie to bez sensu. Póki córki nie interesowały samodzielne ucieczki z łóżeczka, było ok, a potem po prostu ściągnęliśmy cały bok i dokupilam w Ikei taką niską barierke, na trochę ponad pół długości łóżeczka. Tylko, że u nas łóżeczko służyło wyłącznie do spania.
india lubi tę wiadomość
-
india wrote:Dziewczyny a czy wyjmowane szczebelki w łożeczku to konieczność?
Juz sie prawie zdecydowalam- jest szuflada, ladny kształt, 3 poziomy, barierek na tapczanik ale szczebelki na stałe i teraz myślę -
Wróbel wrote:Dziewczyny macie ciemną kreskę na brzuchu? U mnie zrobiła się już mocno widoczna i wystraszył am się że mam gigantyczny rozstęp ale okazało się że to zupełnie co innego.
-
Makowe Szczęście wrote:Dziewczyny macie ból żeber? Mnie zaczęło boleć wczoraj po prawej stronie. Macie może jakieś sposoby na to?
Dzięki za opinie o łozeczkachczyli spokojnie moge kupic z osadzonymi na stałe.. uff
-
india wrote:Nie nadążam z nadrabianiem
Dziewczyny nurtuje mnie pytanie w czym dziecko ma spac po powrocie ze szpitala?
Jak ubrane i w co opatulone?
Odkładam do łózeczka w rozku? Jakie sa inne mozliwosci, bo w szkole rodz mowili aby np rożek uzywac sporadycznie zeby.nie prostowac nozek. Najlepsza pozycja na zabke
Moim zdaniem jest idealny, bo w zależności od preferencji dziecka, można je mocno otulić, a jeśli nie lubi to odpinając napy mamy śpiworek. Poza tym ma dużo miejsca na fikające nóżkiMakowe Szczęście lubi tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Kleopatra wrote:Ayleen a czemu już cienka blizna? Kiedy miałaś cc?
-
Wróbel to linea negra
w pierwszej ciąży miałam dekikatną pod koniec, teraz póki co nie mam.
Butterfly_83 uff, no widzisz! Super wieści!
Makowe_Szczęście oj tak, mnie bardzo często bolą żebra po prawej stronie. Czasami pomaga zmiana pozycji, choć nie zawsze.Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Julia07.2015