MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anja jakaś ostatni o podłamana jestem... mam wrażenie ze mi brzuszek opadl i właśnie dzisiaj moja mama patrzy na mnie i mówi z cos niski ten brzuszek mam... boje się ze nie dotrzymam do marca .... jakieś takie obawy mnie dopadły dzisiaj....Miłosz
Honoratka
-
Malutka, dziękuję
Ja właśnie wróciłam z mikro-spaceruPrzyprawa do piernika mi potrzebna, więc chętnie się przeszłam.
Sklep osiedlowy, ciasny.
Na warzywnym Pani wykłada towar, muszę przejść obok i wdepnęłam w małe opakowanie pomidorków koktajlowych. Musiało jej wypaść.
Przeprosiłam, bo co innego mogę zrobić. A ta na cały głos "o Boże kochany" i przewraca oczami. Mnie się ciśnienie podniosło, ale myślę sobie, że to może nie do mnie ta pretensja, tylko babka ma ciężko dzień. I pytam się z uśmiechem, czy jest jakiś problem. A ta do mnie, że przecież patrzy się pod nogi! No cóż, odpowiedziałam, że chętnie bym popatrzyła, ale od 2 miesięcy ich nie widzę. Ona oczy w słup, spojrzała na mnie i przeprosiła, bo "nie wiedziała, że jestem w ciąży". I wiecie co? Już nie chciało mi się dyskutować, że jakikolwiek klient mógł tego nie zauważyć, a o wypadek nietrudno. Że kiedy coś wykłada, powinna zachować jakiekolwiek zasady bezpieczeństwa. I że takie odzywki do klientów są nie na miejscu. Ale co się będę z koniem kopać? Idę patrzeć pod nogiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 13:30
teverde, Anet85, india lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Moje dzisiejsze zdobycze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a4b53e0baf6.jpgpatkaaxx90, kehlana_miyu, teverde, patuniek86, Sana, Sana, Makowe Szczęście, Lenonki, Marza89, iNso87, Anet85, india, lkc, Salsefia, Kleopatra, Pikcia, Ksiazka1, Butterfly 83, Reniferra lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
patuniek86 wrote:Idę patrzeć pod nogi
OMG, te "rozpakowane mamusie" na górze strony robią wrażenie! Pięknie iNso
A za 30 zł to raczej nic nie zrobią - niska szkodliwość czynu.
Malutka, piękne te rzeczy! Aż mnie wzięło na musztardowy kolor (o ile dobrze go nazywam)
patka spokojnie, może bąbelek po prostu pozycję zmienił.iNso87 lubi tę wiadomość
-
83xxx, a nad jakimi imionami się zastanawiacie?
patkaxx90 nie zamartwiaj się! Na pewno wszystko będzie dobrze :* mój brzuch co kilka dni wygląda inaczej!raz wydaje się być duży, później ledwo pod ubraniem go widać
patuniek86 ale chamska sprzedawczyni... przecież to ona "nie upilnowała" towaru
Malutka_27 piękne zakupy
Julia07.2015
-
Wiecie co? Nie sprzatnelam nic..nawet nie ruszylam niczego..za to posegregowalam ubranka kolorami Dusi i piore po kolei
pierwsze biale juz wyprane,teraz jasne kolory
i przy tym zapachu normalnie sie rozplynelam.. przypomniala mi sie mala Lenka
Ot radosc z prania ubran haha
Makowe Szczęście, india, Sana, patuniek86, Lenonki lubią tę wiadomość
-
Moja mała we czw siedziala sobie na pupie z głową w okolicach mojego pępka
ale ona non stop zmienia pozycję. Wizyty mam co 2 tyg i za kazdym razem jest inaczej: glowa w dol, w poprzek, na siedzącą
i tak ja tez czuje... co chwilke w innym miejscu
Ogolnie ledwo żyje... tyle sie nachodzilam. Zrobiliśmy sobie wyprawę do galerii, najwięcej czasu spędziłam w H&Mu mnie dla maluszków nie bylo szałowych przecen ale za to dla siebie pare kupiłam
wyszłam z jeansami, 2 koszulkami i 2 bluzkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 15:43
-
Patuniek ja bez jedzenia i picia tez dlugo nie wytrzymuje. Jak wychodze to w torebce obowiazkowo butlka wody i np jakis banan no i w sumie pieluchomajtki powinnam nosic bo 5 min od wyjscia z domu juz nie mogę wytrzymac :p
Inso niby nie duza kasa ale ja bym sprawe zglosila pod warunkiem.ze masz siły wyczekiwac na komendzie aby ktos zgloszenie przyjął bo z tym roznie bywanadal nie moge uwierzyc, ze ludzie tak na bezczela oszukują
iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
LwieSerceLwieSerce wrote:Ja myślę, że każdej z nas mąż jest generalnie dobrym mężem, w końcu same go wybrałyśmy i zdecydowaliśmy się założyć rodzinę. Nasz stan hormonalny nie ułatwia komunikacji i już, musimy to przetrwać. Może więcej rozmawiać, mówić co czujemy i czego oczekujemy. Każdej z nas mąż jest inny, tak samo jak każda z nas:)
My nie decydujemy się na pobranie krwi pępowinowej – tak jak już pisałyście – marketing i nic więcej, a przecież pomaga tylko w wybranych jednostkach chorobowych...
Chasia Śliczny brzuszek i spory już maluszek
iNso Widzisz ja też to sytuację z olx- em przezywam, co za ludzie, nie rozumiem. Może właśnie przez to byłam taka nerwowa i rozdrażniona, na wszystko zła, na siebie, na męża. A On dzisiaj musiał jechać do pracy, a po niej powiedział, że zrobi większe zakupy) tylko listę przygotowałam;-)
Patuniek Wyobraziłam sobie ta sytuacje)), Musisz się bardziej wysilać i patrzeć jednak pod nogi
) wyglądałoby to komicznie:-) tak jak napisałaś nie ma co bić się z koniem. Ja dzisiaj przeciskałam się z córcią przez targ idę płacić za rybę , przechodzę z boku stoiska a tam inna kobieta z obsług idzie na mnie i mówi ze może się zmieścimy;-)). A ja trzymając się za brzuch mówię, ja to chyba większa od Pani jestem;-) Uśmiechała się i wycofała abym mogła swobodnie zapłacić
Czasami są śmieszne sytuacje
Mój synek przeważnie ułożony jest niestety miednicowo, bo czuję kopniaki po bokach brzucha, zobaczę w poniedziałek.
Popiekłam z córcia pierniczki - miałam to robić w niedzielę, ale jakoś chęć mnie naszła dzisiaj- i jeszcze ogromną blachę piernika staropolskiego długodojrzewającego – najlepszy na świecie. Córcia dużo mi pomogła, wałkowała wykrawała kształty - ogromna pomoc;-) Polecam na przyszły rok https://www.mojewypieki.com/przepis/piernik-staropolski - jest niezawodny. Dokończę jeszcze sałatkę śledziową i będzie niedziela;-)
A pochwalę się nie wytrzymałam jednak – zrobiłam pierwsze pranie ubranek synka, najwyżej tak jak pisałyście powkładam w woreczki foliowe, aby utrzymały świeży zapach
Makowe Szczęście, teverde, india, iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
My dziś odebraliśmy wanienkę z przewijakiem jest super
Tak się cieszę
Zrobiliśmy pierwszą partię świątecznych zakupów. Jeju ile tegocieszę się bo udało mi się kupić śledzie w śmietanie i w occie (prosto z Gdańska) i choinkę
jeszcze poczeka pod domem do piątku, jak przyleci moja Siostrzenica to ją ubierzemy.
Migający napis na pierwszej stronie robi wrażenie!india, teverde, iNso87, lkc, patuniek86 lubią tę wiadomość
. -
Patka a kiedy masz wizyte? Postaraj sie wiecej lezec i opoczywac i jak najmniej sìe martwic :* ja niestety poki co slabo znam sie na brzuszkach i nawet nie wiedzialam, ze na to sie zwraca uwage.
Malutka śliczne zdobycze!
Doświadczyłam dzis dzialania czapki niewidkiwszedzie ogromniaste kolejki, do przymierzalni w H&M to juz w ogole rekord i tak smieszna reakcja ludzi, ktorzy dostrzegaja brzuch
panika w oczach i udawanie, ze nic nie widza. I pewnie cicha modlitwa abym nie poprosiła o przepuszczenie :p
Malutka_27, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie przygotowałam sałatkę owocową i herbatkę z miodem i cytryną dla mnie i córci - uwielbiamy
W pokoju pachnie cytrusami i miodem, przyniosłam też ciastka korzenne, więc nosem na maxa czuję Święta
Jutro jedziemy po prezenty. Ach, kocham ten czas, naprawdę
Częstujcie się
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91ef4c17c69f.jpgiNso87, Makowe Szczęście, teverde, patuniek86, Ksiazka1, Marza89 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
teverde wrote:Anet, mniam! Przepis sobie zapisuję
Ale czy ktoś jest w stanie faktycznie wytrzymać 3-4 dni zanim będzie można go wsunąć? Boję się, że nie dałabym rady..
Makowe Szczęście, teverde, patuniek86 lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Sana zastanawiamy się nad: Natalią, Oliwią i zaczęło mi się podobać też imię Daria
A ja dzisiaj miałam mega ochotę na placki drożdżowe z cukrem pudrem
Dzisiaj mam jakiś beczący nastrój.. może to przez pogodę a może przez spadek żelaza heheSana, iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
U nas już chyba zostanie Oliwia bo wszyscy się przyzwyczaili
można mi wpisać wstępnie na pierwszej stronie
Dziś fajny dzień, posprzatalismy, chłopaki ba dworze się bawili z 40 min, ja nawet jedno okno duże umylampotem upieklismy babeczki i teraz oglądamy skoki
iNso87 lubi tę wiadomość