X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARCOWE DZIECIACZKI 2019
Odpowiedz

MARCOWE DZIECIACZKI 2019

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie witam dopiero z lozka. Lenķa wczoraj poszla spac o 21 a ja sie krecilam do 22 i w koncu zasnelam. Spala dzis z Mala,bo Laura u Dziadkow na weekend. Malz moj na 3 do pracy. Zamknelam specjalnie drzwi od pokoju dziewczyn a mimo wszystko slyszalam jak wychodzil...ale na szczescie zasnelam uff.. ide jakies sniadanie do lozka zrobic. Na dzis plan sprzatania byl ale..cos czuje,ze len wejdzie w pupe ;p Dobrze,ze obiad na dzis mam a jutro moze do Tesciowej stolowac sie pojedziemy.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Butterfly 83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Sadze,ze to przez szczypior ;) z reszta na noc szczypior wg mnie nie wskazany :D

Inso no nie wskazany Ale co jak się chce. Zjadłam troszkę na kanapkę a zgaga jjakbym pół ogródka zjadła:-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:03

iNso87 lubi tę wiadomość

ug37krhmmqb9sb9u.png
    Norbi- 16.08.2003
    Aniołek(7tc)- luty 2016 *
    Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *
  • Butterfly 83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Ja sie witam dopiero z lozka. Lenķa wczoraj poszla spac o 21 a ja sie krecilam do 22 i w koncu zasnelam. Spala dzis z Mala,bo Laura u Dziadkow na weekend. Malz moj na 3 do pracy. Zamknelam specjalnie drzwi od pokoju dziewczyn a mimo wszystko slyszalam jak wychodzil...ale na szczescie zasnelam uff.. ide jakies sniadanie do lozka zrobic. Na dzis plan sprzatania byl ale..cos czuje,ze len wejdzie w pupe ;p Dobrze,ze obiad na dzis mam a jutro moze do Tesciowej stolowac sie pojedziemy.

No i to jest plan Inso!
    Ja nie mam do kogo się wprosic na obiad ,szkoda :-P
    Dziś mąż ma mięso,a ja myślałam zrobić sobie gołąbki z ziemniakami, bo przecież mięso "parzy" znowu...
    Ale chyba nici z tych planów bo oświeciło mnie że mam dentyste na 9.45 polskiego czasu i do ok 2godz mi zejdzie bo mam 3 zęby dziś do reperacji-zmiana plomb, bo stare i jeden na stycznej, który notabene też kiedyś był robiony ciągle mi przeszkadza,dziasło mi tam ciągle podkrwawia i mam ochotę wykopać tam dziurę,jak jedzenie wejdzie pomiedzy-masakra!
    A później jeszcze mąż stwierdził,że muszę zawieźć ręczniki do jednego z salonów, to już trochę odciążę. Więc nie wyrobie się z golabkami na dziś, nie ma bata.
    Muszę myśleć o czymś innym.
    Miłej soboty wszystkim. Oby bez zgagi i innych boli nam się udało. :-*

ug37krhmmqb9sb9u.png
    Norbi- 16.08.2003
    Aniołek(7tc)- luty 2016 *
    Lilianka(19tc)- 10.01.2018 *
  • Sana Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) mąż w pracy, a my z córką w łóżku oglądamy Maszę :D w brzuchu mi już burczy, trzeba śniadanie ogarnąć, ale taaaaak mi się nie chce wychodzić spod tej cieplusiej kołderki :D

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    Dzień dobry ;) mąż w pracy, a my z córką w łóżku oglądamy Maszę :D w brzuchu mi już burczy, trzeba śniadanie ogarnąć, ale taaaaak mi się nie chce wychodzić spod tej cieplusiej kołderki :D
    Mialam to samo godzine temu ;D ale jakos sie przemoglam,lozka juz poslane a my ogarniete ;)
    Teraz pije herbatke z cytrynka i miodkiem i mysle jak tu zaczac sprzatnie jak sie nie chce ;D heheheh

Buterrfly no fakt,w sumie jak sie zechce to nie ma bata ;D trzeba zjesc a potem najgorzej sie meczyc ;D no uroki ciazy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:38

Butterfly 83 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te ktore nie pisaly jak po wizytach???

I czekam na terminy wizyt na 1 strone w nastepnym tygodniu od 17-23.12 :)

Teverde Ty tez pisz;p mi to wcale roznicy nie robi D takze smialo pisz ;D

teverde lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze tak apropo zmiam to komu wpisac imie na 1 stronie badz zmienic plec albo date porodu. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:47

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Marza89 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ❤️
    Mąż śpi w sypialni po nocce a ja salonie na kanapie grzeje się pod kocykiem :D
    U Nas śnieg pięknie sypie!

Też muszę coś zjeść, tym bardziej, że już wymioty zaliczyłam :/
    Może choinki dzisiaj poszukamy ;)

Udanego weekendu dziewczyny! ❤️

Makowe Szczęście, Butterfly 83 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] - 6 tydz./ PCOS, Bhcg 29. 06 / 10 dpo - 19, 13 dpo-120, 15 dpo-420, 20 dpo-4228
    Laura 💕 03.03.2019 😍 3410g 😍 53cm😍
    jon7a04.png
  • teverde Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się witam, szczęśliwa bo z brzuchem pełnym jajecznicy. Przeraża mnie, że jem więcej niż mąż :D

Dzięki iNso, będę pisać w styczniu :)
    Udanego weekendu!

iNso87, Makowe Szczęście, Butterfly 83 lubią tę wiadomość

• Lenonki Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    enka90 wrote:
    Lenonki ja sie dałam naciąć na to ogłoszenie z miesiąc temu. Jak już kiedyś pisałąm zrobiła mi się woda z mózgu i wpadłam w jakiś szał,że jaka okazja blabla :D Jestem w szoku,że ona jeszcze zamieszcza te ogłoszenia bo z tego co wiem jest już sprawa w prokuraturze. Ja już odpuściłam zgłoszenie bo policjant powiedział, że skoro jest większa grupa poszkodowanych to na pewno sprawa skończy się w sądzie a taki stres to mi nie jest teraz potrzebny.

A teraz coś dla łowczyń okazji! Super promocja :) https://www.feedo.pl/wyniki-wyszukiwania/lovela/?fbclid=IwAR1dlw53eiRs89X6rjV4V0Inpbs4sEzpTlxIu1tQ47CqRy6RbNaEFpIi5Zs za 75zł+dostawa upolowałam 10kg proszku,płyn do płukania i płyn do czyszczenia butelek/smoczków w prezencie
    O kurcze :( czyli przelałas kasę i kontakt sie urwał? A skąd wiesz, że sprawa jest juz w prokuraturze? Tak powiedzieli na policji? Mam nadzieje, ze wezmą sie za tych oszustów!!!

PCOS + IO
    05.2017 - początek starań
    08.2017 - puste jajo płodowe
    03.2019 👶
    03.2021 👶
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enka czyli wogole nie zglaszalas. Ja chyba zglosze ta babe od kolyski. Tylko na policje? W sumie 30zl to nie wiem czy oni z tym cokolwiek zrobia. Nie chodzi mi juz o zwrot kasy ale zeby ona poniosla konsekwencje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 11:11

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doszlo do mnie,ze za niedlugo tak naprawde pierwsza z nas sie rozpakuje i pomalu liste marcowe Mamy zmieni sie w liste rozpakowane Mamy ;D zniknie lista wizyt,wyprawka do szpitala .. hehe mniej roboty bede miala ;D takze zmienilam poczatek i z konca liste rozpakowanych mam juz przelozylam. Jeju,nie wyrobie jak 10dziennie bedzie rodzic ;D ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 11:31

patuniek86, teverde, Butterfly 83 lubią tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Sana Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87, ależ mi ochoty narobiłaś na herbatkę z cytryną i miodem :D idę sobie zaparzyć :D oooo, i mandarynek obiorę do tego!

Marza89, Ty to się masz z tymi wymiotami :( biedna :( tak długo Cię to trzyma. Oby w końcu przeszło!

iNso87, Marza89 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • Sana Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87, właśnie "skoczyłam" zobaczyć pierwszą stronę - oj, zrobiło się poważnie :D :D :D

Czy Wasze "marcątka" też dziś takie ruchliwe? No moja to się wypycha na wszystkie strony świata! :D

iNso87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sana wrote:
    iNso87, ależ mi ochoty narobiłaś na herbatkę z cytryną i miodem :D idę sobie zaparzyć :D oooo, i mandarynek obiorę do tego!

Marza89, Ty to się masz z tymi wymiotami :( biedna :( tak długo Cię to trzyma. Oby w końcu przeszło!
    Sana haha to wlasnie moj zestaw taka herbatka i kilo mandarynek ;D nie przejde obojetnie obok tych owocow :D

Tak juz za 2 tygodnie mamy Nowy Rok i lecimy z gorki ;D pod koniec stycznia bedziemy wyczekiwac pierwszych cc planowanych zapewne :D

Edit.
    A obecnie jestem z Lena po zurku ;D potem na obiad gulasz z ziemniakami. Wczoraj byl z kasza a dzis ziemniorow mi sie chce ;) jakas surowke tylko musze wykombinowac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 12:11

Sana lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • patuniek86 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

Inso, ale zmiana na pierwszej stronie :-)

Sana, Pola od samego rana fika tak, że ledwo mogę oddychać ;-) Dodatkowo zjadłam kaszkę manną, a po niej ona ma zawsze fazę mocnej aktywności ;-)

U nas choinka za tydzień w sobotę :-) Już nie mogę się doczekać :-)

A dzisiaj idziemy do opery :-) Czarodziejski Flet, w Narodowym :-) Na 19, więc mam nadzieję, że nie zasnę :-D
    Wcześniej chcemy się przejść na stare miasto zobaczyć iluminację :-) Mąż tylko się śmieje, że musimy wziąć ze sobą kanapki, bo ja tyle bez jedzenia nie wytrzymam :-D

Sana, iNso87 lubią tę wiadomość

Pola Róża
    09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
    bl9ck6nlgozf0gj2.png
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie my piszemy się na wizytę 21.12 :) <3 imienia nadal dla naszej dziewczynki nie mamy ;)

iNso87 lubi tę wiadomość

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • Sana Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso ale obiadek, mniaaaam! Widzę że mamy podobny gust kulinarny :D

Parsleyek witaj w klubie, nasza dziewczynka też nadal bezimienna. I już mnie to irytuje :D muszę przycisnąć męża i musimy w końcu coś postanowić.

iNso87 lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • 83xxx Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z mężem zastanawiamy się pomiędzy dwoma imionami dla naszej córki - chodzi mi też po głowie trzecie :) Teście zapytali czy mamy już wybrane imię i powiedzieliśmy im te 3. Spodobało im się jedno z tych 3 i teraz tak zwracają się do wnuczki ;| Będą mieli problem jak wybierzemy inne... :)

n5bjdmw.png
    sbo114n.png
  • Malutka_27 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INso87 dziękuję że wpisałaś mi wizytę na pierwszej stronie ;-) super to wszystko ogarniasz !;-)
    U nas dziś owocny dzień ;-) kupiliśmy rożek, kołderkę, pościel, spiworek na fotelik i do gondoli no i oczywiście ubranka ;-) jak będę miała później chwilę to wstawię zdjęcie ;-)

Patuniek86 udanego wieczoru ;-)

Sana, iNso87 lubią tę wiadomość

43ktupjymknd3pkp.png

Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗
‹‹ 546 547 548 549 550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ