MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie witam dopiero z lozka. Lenķa wczoraj poszla spac o 21 a ja sie krecilam do 22 i w koncu zasnelam. Spala dzis z Mala,bo Laura u Dziadkow na weekend. Malz moj na 3 do pracy. Zamknelam specjalnie drzwi od pokoju dziewczyn a mimo wszystko slyszalam jak wychodzil...ale na szczescie zasnelam uff.. ide jakies sniadanie do lozka zrobic. Na dzis plan sprzatania byl ale..cos czuje,ze len wejdzie w pupe ;p Dobrze,ze obiad na dzis mam a jutro moze do Tesciowej stolowac sie pojedziemy.
-
iNso87 wrote:Sadze,ze to przez szczypior
z reszta na noc szczypior wg mnie nie wskazany
Inso no nie wskazany Ale co jak się chce. Zjadłam troszkę na kanapkę a zgaga jjakbym pół ogródka zjadła:-DWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:03
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
iNso87 wrote:Ja sie witam dopiero z lozka. Lenķa wczoraj poszla spac o 21 a ja sie krecilam do 22 i w koncu zasnelam. Spala dzis z Mala,bo Laura u Dziadkow na weekend. Malz moj na 3 do pracy. Zamknelam specjalnie drzwi od pokoju dziewczyn a mimo wszystko slyszalam jak wychodzil...ale na szczescie zasnelam uff.. ide jakies sniadanie do lozka zrobic. Na dzis plan sprzatania byl ale..cos czuje,ze len wejdzie w pupe ;p Dobrze,ze obiad na dzis mam a jutro moze do Tesciowej stolowac sie pojedziemy.
No i to jest plan Inso!
Ja nie mam do kogo się wprosic na obiad ,szkoda
Dziś mąż ma mięso,a ja myślałam zrobić sobie gołąbki z ziemniakami, bo przecież mięso "parzy" znowu...
Ale chyba nici z tych planów bo oświeciło mnie że mam dentyste na 9.45 polskiego czasu i do ok 2godz mi zejdzie bo mam 3 zęby dziś do reperacji-zmiana plomb, bo stare i jeden na stycznej, który notabene też kiedyś był robiony ciągle mi przeszkadza,dziasło mi tam ciągle podkrwawia i mam ochotę wykopać tam dziurę,jak jedzenie wejdzie pomiedzy-masakra!
A później jeszcze mąż stwierdził,że muszę zawieźć ręczniki do jednego z salonów, to już trochę odciążę. Więc nie wyrobie się z golabkami na dziś, nie ma bata.
Muszę myśleć o czymś innym.
Miłej soboty wszystkim. Oby bez zgagi i innych boli nam się udało. :-*
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Sana wrote:Dzień dobry
mąż w pracy, a my z córką w łóżku oglądamy Maszę
w brzuchu mi już burczy, trzeba śniadanie ogarnąć, ale taaaaak mi się nie chce wychodzić spod tej cieplusiej kołderki
ale jakos sie przemoglam,lozka juz poslane a my ogarniete
Teraz pije herbatke z cytrynka i miodkiem i mysle jak tu zaczac sprzatnie jak sie nie chceheheheh
Buterrfly no fakt,w sumie jak sie zechce to nie ma batatrzeba zjesc a potem najgorzej sie meczyc
no uroki ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:38
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ❤️
Mąż śpi w sypialni po nocce a ja salonie na kanapie grzeje się pod kocykiem
U Nas śnieg pięknie sypie!
Też muszę coś zjeść, tym bardziej, że już wymioty zaliczyłam
Może choinki dzisiaj poszukamy
Udanego weekendu dziewczyny! ❤️Makowe Szczęście, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
enka90 wrote:Lenonki ja sie dałam naciąć na to ogłoszenie z miesiąc temu. Jak już kiedyś pisałąm zrobiła mi się woda z mózgu i wpadłam w jakiś szał,że jaka okazja blabla
Jestem w szoku,że ona jeszcze zamieszcza te ogłoszenia bo z tego co wiem jest już sprawa w prokuraturze. Ja już odpuściłam zgłoszenie bo policjant powiedział, że skoro jest większa grupa poszkodowanych to na pewno sprawa skończy się w sądzie a taki stres to mi nie jest teraz potrzebny.
A teraz coś dla łowczyń okazji! Super promocjahttps://www.feedo.pl/wyniki-wyszukiwania/lovela/?fbclid=IwAR1dlw53eiRs89X6rjV4V0Inpbs4sEzpTlxIu1tQ47CqRy6RbNaEFpIi5Zs za 75zł+dostawa upolowałam 10kg proszku,płyn do płukania i płyn do czyszczenia butelek/smoczków w prezencie
czyli przelałas kasę i kontakt sie urwał? A skąd wiesz, że sprawa jest juz w prokuraturze? Tak powiedzieli na policji? Mam nadzieje, ze wezmą sie za tych oszustów!!!
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Enka czyli wogole nie zglaszalas. Ja chyba zglosze ta babe od kolyski. Tylko na policje? W sumie 30zl to nie wiem czy oni z tym cokolwiek zrobia. Nie chodzi mi juz o zwrot kasy ale zeby ona poniosla konsekwencje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 11:11
-
Doszlo do mnie,ze za niedlugo tak naprawde pierwsza z nas sie rozpakuje i pomalu liste marcowe Mamy zmieni sie w liste rozpakowane Mamy
zniknie lista wizyt,wyprawka do szpitala .. hehe mniej roboty bede miala
takze zmienilam poczatek i z konca liste rozpakowanych mam juz przelozylam. Jeju,nie wyrobie jak 10dziennie bedzie rodzic
;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 11:31
patuniek86, teverde, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
iNso87, ależ mi ochoty narobiłaś na herbatkę z cytryną i miodem
idę sobie zaparzyć
oooo, i mandarynek obiorę do tego!
Marza89, Ty to się masz z tymi wymiotamibiedna
tak długo Cię to trzyma. Oby w końcu przeszło!
iNso87, Marza89 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Sana wrote:iNso87, ależ mi ochoty narobiłaś na herbatkę z cytryną i miodem
idę sobie zaparzyć
oooo, i mandarynek obiorę do tego!
Marza89, Ty to się masz z tymi wymiotamibiedna
tak długo Cię to trzyma. Oby w końcu przeszło!
nie przejde obojetnie obok tych owocow
Tak juz za 2 tygodnie mamy Nowy Rok i lecimy z gorkipod koniec stycznia bedziemy wyczekiwac pierwszych cc planowanych zapewne
Edit.
A obecnie jestem z Lena po zurkupotem na obiad gulasz z ziemniakami. Wczoraj byl z kasza a dzis ziemniorow mi sie chce
jakas surowke tylko musze wykombinowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 12:11
Sana lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Inso, ale zmiana na pierwszej stronie
Sana, Pola od samego rana fika tak, że ledwo mogę oddychaćDodatkowo zjadłam kaszkę manną, a po niej ona ma zawsze fazę mocnej aktywności
U nas choinka za tydzień w sobotęJuż nie mogę się doczekać
A dzisiaj idziemy do operyCzarodziejski Flet, w Narodowym
Na 19, więc mam nadzieję, że nie zasnę
Wcześniej chcemy się przejść na stare miasto zobaczyć iluminacjęMąż tylko się śmieje, że musimy wziąć ze sobą kanapki, bo ja tyle bez jedzenia nie wytrzymam
Sana, iNso87 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
W takim razie my piszemy się na wizytę 21.12
imienia nadal dla naszej dziewczynki nie mamy
iNso87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
iNso ale obiadek, mniaaaam! Widzę że mamy podobny gust kulinarny
Parsleyek witaj w klubie, nasza dziewczynka też nadal bezimienna. I już mnie to irytujemuszę przycisnąć męża i musimy w końcu coś postanowić.
iNso87 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
A my z mężem zastanawiamy się pomiędzy dwoma imionami dla naszej córki - chodzi mi też po głowie trzecie
Teście zapytali czy mamy już wybrane imię i powiedzieliśmy im te 3. Spodobało im się jedno z tych 3 i teraz tak zwracają się do wnuczki ;| Będą mieli problem jak wybierzemy inne...
-
INso87 dziękuję że wpisałaś mi wizytę na pierwszej stronie
super to wszystko ogarniasz !
U nas dziś owocny dzieńkupiliśmy rożek, kołderkę, pościel, spiworek na fotelik i do gondoli no i oczywiście ubranka
jak będę miała później chwilę to wstawię zdjęcie
Patuniek86 udanego wieczoruSana, iNso87 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗