MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też Was podczytuje ale ostatnie dni były strasznie intensywne, poza tym mam wisielczy nadtrój i nie chcę Wam truć.
Katia strasznie mi przykro, że musisz przez to przechodzić akurat w ciąży. Ciężko cokolwiek nawet napisać... ale trzymam za Ciebie kciuki, żebyś podjęła najlepszą dla siebie decyzję.
Marza powodzenia na glukozie! Daj znać czy się udało.
Ja już na IP, po pobraniu i ktg. Teraz czekam- może być nawet 4h oczekiwania na wynik. Proszę o kciuki żeby było dobrze i żebym sylwestra świętowała w domkuindia, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Ayleen to trzymamy kciuki i wracaj do domu conajmniej na msc jeszcze
Ja jeszcze z Mala w lozku. Malz spi w salonie po nocce w pracy. Szkoda mi tam szabrowac,zeby Go nie obudzic. Przyszedl jakos 2:30. A dzis jeszcze na tego Sylwestra idziemy i zamierza w koncu cos wypic hehehee. To jeszcze padnie po dwoch strzalach przez zmeczenie. Lene tez zamierzam jakos polozyc o 13-14 na drzemke,zeby do 24 jakos wytrzymala;) choc raz. Tak to przez te wszystkie Sylwestra spala jak zabitatakze problemu nie mialam zeby wstac na chwile zobaczyc z Malzem i Laura fajerwerki i z powrotem w kime. Tak jakby wstala to nie wiem czy roczne badz dwuletnie dziecko zagonilabym do spania
Najlepszy byl jak miala miesiac. 24 na cycek i dalej kima haha
tak sobie przywitala wtedy Nowy Rok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 08:26
-
Ayleen, kciuki mocno zaciskam
Marza, oby się dzisiaj udało
Izzie-za dobre wyniki
Ikc, odezwij się na pewno po wizycie
Ja budzę się w nocy co 2 godziny... Czasami co 2,5. Siusiu i śpię dalej... Ależ ten nasz organizm jest mądry i przygotowuje nas do częstych pobudek i czuwań po porodzie
A położyłam się spać około północy, dopiero się obudziłam
Wczoraj było tak samo, przy czym około 15-16 muszę się położyć-więc śpię kolejne 2 godziny
Biorę Młodą na zakupy-obiad dzisiaj ja robię, mąż w pracyIzziee lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Odezwę się odezwę, chociaż kurde musi być ok no nie?
Juz w sumie jestem w drodze z mezem na wizyte bo mamy jeszcze jedna sprawę do załatwienia po drodze. Mloda została u moich rodzicow bo o dziwo nie chciała jechać, więc musimy wrócić do domu spakować nas I czeka nas przymusowy sylwester u moich rodzicow;/ no trudnoAleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w Nowym Roku pamięć wraca!!!
Wszystkie dobrego Dziewczynyw spokoju czekajmy juz do lutego/marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2018, 13:51
Makowe Szczęście, Izziee, Butterfly 83, Anet85, Kleopatra, Sana, Ksiazka1, Pikcia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego na Nowy Rok
Samych (tylko i wyłącznie) pozytywnych rozwiązań
Inso, dałaś czadu z tym "w spokoju czekamy"
Ayleen-takie specjalne życzenia dla Ciebie-bezpiecznego odnoszenia ciąży w zdrowiu dla Was obojga :-*Makowe Szczęście, iNso87, Izziee, Butterfly 83, Sana, Ksiazka1, Anet85, Pikcia lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Po ponad 5 h na izbie... jadę do domu! Jeżu jak się cieszę. Kwasy spadły, sytuacja opanowana. Za tydzień kolejna kontrola na IP. Dziękuję za kciuki
Wszystkiego najwspanialszego na 2019 rok dziewczyny! Dla nas tym bardziej wyjątkowy bo przywitamy nasze maleństwaPatuniek dziękuję :*
patuniek86, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, iNso87, india, Malutka_27, lkc, Izziee, Butterfly 83, Anet85, Kleopatra, Macy, klamka, Sana, bbeczka91, Ksiazka1, enka90, Pikcia lubią tę wiadomość