MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego naj naj dziewczyny! Tylko donoszonych ciąż i pozytywnych i bezkomplikacyjnych rozwiązań!
Szczęśliwego Nowego 2019 Roku! I nawet jeśli 2018 był udany,To oby ten 2019 był jeszcze lepszy ,spokojniejszy i przede wszystkim upływał w zdrowiu i miłości!
Buziaki dla Was dziewczyny!
Ja się szykuje bo mamy na 18.30.,a u mnie już prawie 18.
Dziękuję za te miesiące spędzone z Wami w 2018r.,dziękuję za wsparcie i wgl ,że jestescie!Makowe Szczęście, patuniek86, Katia89, Macy, Malutka_27, klamka, Anet85, kehlana_miyu, Pikcia, Kleopatra, Sana, iNso87, Ksiazka1, Madziakk lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Dziewczyny! Życzę Wam aby ten Nowy Rok był lepszy dla nas wszystkich, życzę Wam szczęśliwych i terminowych rozwiązań, zdrowych maluszków oraz dużo zdrowia, spokoju, miłości i szczescia!
Ściskam Was mocno i przesyłam buziaki.
Oby nasz kontakt również utrzymywał się po urodzeniu dzieciMacy, Malutka_27, klamka, patuniek86, Anet85, kehlana_miyu, Pikcia, Kleopatra, Sana, iNso87, Ksiazka1, Butterfly 83, Madziakk, Izziee, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku
Z marzeniami, o które warto walczyć,
Z radościami, którymi warto się dzielić,
Z przyjaciółmi, z którymi warto być
I z nadzieją, bez której nie da się żyć !
Szczęśliwego bezproblemowego rozwiązania....kehlana_miyu, patuniek86, Pikcia, Kleopatra, Sana, iNso87, Ksiazka1, Butterfly 83, Katia89, Madziakk, Izziee, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Córcia - 24.01.2012 r.
Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
ANA3 dsDNA(+)graniczny
-
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewczyny
szczęśliwych rozwiązań w terminie, spełnienia marzeń, jak najwięcej uśmiechu na ustach
żebyśmy wszystkie, za rok o tej porze, mogły powiedzieć "to był naprawdę dobry rok"
iNso87, Ksiazka1, Katia89, Madziakk, patuniek86, kehlana_miyu, Izziee, Makowe Szczęście, Pikcia, Anet85 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
Jako "Gospodarz" naszej pierwszej strony Witam sie z rana w tym Nowym Roku!
Moze z tym Rokiem komus przyszlo do glowy imie dla Dziecka to prosze o napisanie. Troche trzeba zaaktualizowac liste hehehe
Wszyscy spia tylko moja Mala zdecydowala,ze juz wstanie..takze lezymy w lozku na tablecie. Lena siedziala do 23:50...po czym zasnela hahaha Ale Tata z Wujkiem wyprzedzili ten fakt i po 22 troche przed domem wystrzelili fajerwerki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 08:41
Kleopatra, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej:)
Witam się w Nowym Roku i skończonym 31 tygodniu, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i szczęśliwych rozwiazan
Po Świętach nie miałam kiedy napisać bo mialam intensywny czas.
Kciuki za wizyty w tym tygodniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 09:41
Kleopatra, patuniek86, Makowe Szczęście, Sana, iNso87, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Wracam do Was po świątecznej przerwie
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Niech ten rok przyniesie nam same piękne chwile.
Kleopatra, Ksiazka1, patuniek86, kehlana_miyu, Makowe Szczęście, Pikcia, Sana, iNso87, Anet85 lubią tę wiadomość
Hashimoto, Letrox -
I zaczynamy dziewczyny,, nasz rok,,. Teraz będziemy czekać na porody
Moi starsi wytrzymał do północy i po fajerwerkach poszli spać. Młody przespał cała imprezę ;]patuniek86, Ksiazka1, Butterfly 83, Makowe Szczęście, Sana lubią tę wiadomość
-
Noworoczne dzień dobry
33 lata w tym roku mi stuknie-wiek ChrystusowyA pamiętam, jak dzisiaj, jak się 6 lat temu ze starszej siostry śmiałam, kiedy tyle lat kończyła
Młoda jeszcze śpi, mąż już wrócił z bieganiaA ja nadal w łóżku-chociaż śniadania i tak jeszcze nie zjem, bo luteina pod językiem
Pola chyba ma jakąś huśtawkę w brzuchu, albo inny plac zabaw. Chociaż najlepiej brzmi małpi gaj, bo co ona tam wyrabia, to ja nie wiem, nie ogarniamPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Dzień dobry w nowym roku!
W końcu czuję się lepiej, mam więcej siły. Temperatura zaczęła spadać ale nadal mam katar. Męża wczoraj złapała temperatura i ból brzucha. Zaparzyłam mu zioła i już dziś jest znacznie lepiej. Zasnął o 22.00, doczekałam z kotką i Cornelką do północyobudziłam Męża na życzenia i buziaki noworoczne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/344fb421766b.jpg
Teraz chciałabym ogarnąć temat fotelika. Rozważam kiddy evolution pro albo cybex aton m . Nie wiem co wybrać serio
Macie może któryś z modeli?Butterfly 83, kehlana_miyu, patuniek86, Ksiazka1, Marza89 lubią tę wiadomość
. -
Witam się i ja po świątecznej przerwie!
Podczytywałam, ale nie bardzo było jak pisać.
Nie mogę uwierzyć że to już ten rok! Że już niedługo będziemy trzymać nasze maleństwa
Wszystkiego dobrego dziewczyny w 2019 ! To będzie piękny rokMakowe Szczęście, Butterfly 83, kehlana_miyu, patuniek86, bbeczka91, Ksiazka1, iNso87, lkc, Sana, Anet85, Pikcia lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Makowe Szczęście, oba te foteliki są bardzo dobre i bezpieczne, więc którykolwiek wybierzesz, będzie dobrze
Najlepiej przymierzyć oba do samochodu i zobaczyć, w którym jest lepszy kąt, bo w zależności od auta niektóre foteliki pasują lepiej niż inne. U nas prawdopodobnie będzie Maxi-Cosi Pebble Plus, ale ponieważ mamy inny samochód niż przy synku, najpierw musimy przetestować czy pasuje.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Makowe, ja chciałam cybexa, ale mamy zbyt pochyłą kanapę w aucie i maluszkowi leciała by głowa. Przy Emilce mieliśmy maxi- Cosi Citi, jeden z najtańszych foteli, zarazem najlżejszych na rynku. Dla Twinsów kupiliśmy Maxi-Cosi pebble plus, bo można je montować na ISOFIX i mają rewelacyjna wkładkę dla noworodka (jest polecany dla wcześniaków, lub dzieci z niską masą urodzeniową).
No i zwróć uwagę do jakich foteli możesz dokupić adaptery do wózkaMakowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dziewczyny w Nowym Roku! ❤️
To będzie Cudowny rok! Za niecałe dwa - trzy miesiące będziemy trzymać nasze skarby na rękach! ❤️❤️❤️
Niestety nie podeszłam do glukozy bo wymiotowalam... Ja to myślę, że mi już stres nie służy, bo się denerwuje tą glukozą...
W tym tyg spróbuję znowuprzynajmniej pojadlam na sylwestra haha dziś Laura tak się kręci, że chyba mi jelita na supeł związała bo goni mnie ciągle na toaletę... Masakra...
Brzuch przez święta mi wyskoczył tak szybko, że sama nie dowierzam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47701d5dff9f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 16:39
Makowe Szczęście, iNso87, Ksiazka1, Kleopatra, patuniek86, Sana, Katia89, bbeczka91, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Moja Koleżanka urodziła 6 dni temu córeczkę w UK. Skurcze jej się zaczęły o 20, o 22 pojechali do szpitala a o 1 w nocy urodziła. Tego samego dnia wieczorem wyszła z Małą do domu. Super tępo co? Chciałabym żebyśmy tak wszystkie urodziły.
Teraz zastanawiam się dla prezentem dla niejznalazłam coś takiego:
https://nameme.pl/kategoria/kocyki-personalizowane-dla-niemowlat/kocyk-personalizowany-serduszka
Będzie mogła go używać i zostanie na pamiątkę. Podoba Wam się?lkc, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
. -
Makowe Szczęście wrote:Dzień dobry w nowym roku!
W końcu czuję się lepiej, mam więcej siły. Temperatura zaczęła spadać ale nadal mam katar. Męża wczoraj złapała temperatura i ból brzucha. Zaparzyłam mu zioła i już dziś jest znacznie lepiej. Zasnął o 22.00, doczekałam z kotką i Cornelką do północyobudziłam Męża na życzenia i buziaki noworoczne
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/344fb421766b.jpg
Teraz chciałabym ogarnąć temat fotelika. Rozważam kiddy evolution pro albo cybex aton m . Nie wiem co wybrać serio
Macie może któryś z modeli?pokazywalam fotke. Bialo fioletowy. Za super cene na black friday:p 440zl nowy.
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Marza89, ślicznie wyglądasz
Makowe_Szczęście, ja się waham między Maxi Cosi Cabriofix, Kiddy Evolution Pro 2 i właśnie Cybex Aton. Nie wiem kompletnie co wybrać, chyba zrobię faktycznie jak dziewczyny piszą - podjadę do sklepu i zobaczę który najlepiej pasuje do naszego autano i do wózka
A propos wózka, chyba zdecyduję się na któryś z tych. Bebetto Torino lub Rico Brano Luxe
Muszę zobaczyć je na żywo. Któraś z Was miała do czynienia z wózkami marki Riko?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db8b7978f6d3.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7fdfc464cac6.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2019, 17:49
Marza89, Makowe Szczęście, patuniek86 lubią tę wiadomość
Julia07.2015