MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na lotnisku, już po odprawach, za chwilę mam boarding. Mam nadzieję,że będzie wszystko planowo. Mam też nadzieję,że uda się zasnąć i pospać- bo różnie się ludzie zachowują,szczególnie kiedy wracają z urlopu i często jeszcze są na %. Obsługa miło mnie potraktowała, poza kolejnością, miejsce na samym początku- blisko kibelka- he he i wybrałam miejsce od przejścia, żebym mogła nie przeszkadzając nikomu tam uczęszczać- pewnie dość często; czy nawet rozprostowac kości.
Kurczę, dwa loty przede mną opóźnione. Mam nadzieję, że mój będzie czasowolkc, Makowe Szczęście, patuniek86, Sana, india lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Akcja mierzenie była tuż przed świętami, czyli jakieś 3 tyg temu. Ja mam 98cm, ale waga mi tak szaleje
. 2,5kg w 3 tygodnie. Myślałam, że teraz będzie mniej.
No i wracając do chrapania... ja też pochrapuję :p. Mąż miał niespokojną noc, bo dziś nową pracę zaczyna i słyszał. -
Butterfly udanego lotu bez opoznienia
Ja dzis mialam z Mama po zakupy pojechac. Poprosila mnie,zebym autem z Nia skoczyla,bo Tata w pracy. A tu tyle sniegu nawalilo :o ja nie wiem czy z garazu wyjade.... ;/ pod gorke musze wyjezdzac no kurde ;/ a moj Malz tez do 15 w pracy. I wez i wezButterfly 83 lubi tę wiadomość
-
U mnie w brzuszku 98 cm
Butterfly daj znać jak lot
Dziś spałam jak kamień. Wczoraj miałam bardzo aktywny dzień i zasnęłam o 22 i obudziłam się o 6, Cornelka trochę pokicała I zasnełyśmy do 8.30 nie słyszałam nawet kiedy Mąż zrobił kawęButterfly 83 lubi tę wiadomość
. -
Ja też polecialam po metr i się zmierzylam... Mam tak jak patuniek, 1 metr! O mamo
a na wadze 7.5 kg do przodu... Ciekawe ile jeszcze
Zaczęłam dzisiaj przygotowywać pomału rzeczy to torby do szpitala, kupiłam parę drobiazgów, ale wciąż czegoś brakuje no i najważniejsze, torby brak :p -
Katia wczoraj się. Brakuje mi szamponu, odżywki i jakiegoś żelu pod prysznic. Muszę poszukać tych mini buteleczek w domu
niby jeszcze tyle czasu, ale wrzucę torbę do bagażnika i będzie czekała. Rzeczy chce spakować w takie 6 litrowe torby z ilea
. -
Hej dziewczyny :-*
Oczywiście lot opóźniony około godziny. Tym samym jestem dopiero w drodze do domu. Jeszcze trochę mi zejdzie żeby dotrzeć do domu...
Tak bolą mnie 4litery od siedzenia, że masakra. Nie udało mi się pospać zupełnie nic. Zosia cały lot fikala, teraz też , ale to super, bo się nie martwiłam tak bardzo o nią...
Siostra już dzwoni co zrobić mi jeść,mama to samo. Teraz to ja przytyje dziewczyny
Fajnie być znowu w Polsce,mimo,że dużo zimniej niż u mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 10:52
Makowe Szczęście, Reniferra, patuniek86, Sana, kehlana_miyu, Camilla1983, Kleopatra, bbeczka91, iNso87 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Butterfly 83 wrote:Hej dziewczyny :-*
Oczywiście lot opóźniony około godziny. Tym samym jestem dopiero w drodze do domu. Jeszcze trochę mi zejdzie żeby dotrzeć do domu...
Tak bolą mnie 4litery od siedzenia, że masakra. Nie udało mi się pospać zupełnie nic. Zosia cały lot fikala, teraz też , ale to super, bo się nie martwiłam tak bardzo o nią...
Siostra już dzwoni co zrobić mi jeść,mama to samo. Teraz to ja przytyje dziewczyny
Fajnie być znowu w Polsce,mimo,że dużo zimniej niż u mnie
Cieszę się, że już jesteś w Polsce. Już zaraz odpocznieszDzielne z Was Dziewczyny
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
. -
Katia89 wrote:Makowe Szczęście , a co to za torby z Ikea?
Takie zwykłe strunowe. Rzeczy zajmą mniej miejsca, bo można powietrze wyciągnąć. Wszystko mogę podpisać co ile czego jest. I mam wrażenie, że będzie bardziej higieniczne, bo w szpitalu tyle bakterii.
https://m2.ikea.com/pl/pl/p/istad-woreczek-z-bioplastiku-turkusowy-jasnoturkusowy-80339281/Katia89 lubi tę wiadomość
. -
zrobiłam coś takiego:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3605516126cc.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4bb5b2cba87.jpg
Dziewczyny, mają większe doświadczenie w pakowaniuale na taki pomysł wpadłam, lubię mieć wszystko poukładane. A jak będę potrzebowała poprosić o coś Męża (chociaż już mu mówiłam co będzie) ale wiecie jak to jest w stresie, to łatwiej mu będzie poszukać jak będzie napisane
Butterfly 83, patuniek86, Katia89, iNso87, india lubią tę wiadomość
. -
Dziewczyny dla nas to pierwsza ciąża i czasami mam wrażenie że w tych wszystkich rzeczach poruszam się jak dziecko we mgle...;-/ mam do Was pytanie, czy pralyscie i prasowalyscie tylko ubranka i pieluchy tetrowe czy np kocyk i otulacz też?
Edit: Makowe Szczęście, pomysł super z tymi torebkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 12:46
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Dzień dobry
Ostatecznie zasnęłam, zgasilam światło o 2 o trochę się pokręciłam w łóżku... Mój organizm robi mnie w bambuko. Pobudka oczywiście o 11
Butterfly-witaj w domu, Kochana :-* Spokojnej i bezpiecznej podróży do celuAle jesteś już w Polsce
Makowe, bardzo fajny pomysłJa aż taka dokładna nie jestem
Chociaż z przygotowań do już mnie ręce świeżbią, żeby zacząć wszystko prać
Ale nie, czekam
No i muszę jeszcze tyle rzeczy kupić...
Malutka, ja rzeczy, których prasować się nie da, prasować nie zamierzamWłaśnie kocyki, rożki... Ubranka, otulacz z Terry i same pieluchy tetrowe oraz prześcieradła- to na początku jak najbardziej, potem będę odpuszczać
Makowe Szczęście, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Malutka, kocyków nie prasowałam, rożków i śpiworków też.
Ubranka, prześcieradła, pieluchy flanelowe i tetrowe - tak
Butterfly najważniejsze że lot ok i już jesteście w Polsceteraz sobie odpoczniecie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2019, 12:46
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Dzięki dziewczyny
bo niby nowe rzeczy takie jak kocyk ale mają różne bakterie dla takiego maleństwa ;-/
A co do kosmetyków do kąpieli to wystarczy tylko emulsja do wanienki i krem na odparzenia czy używacie potem jeszcze kremów do ciałka czy oliwki?
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗