MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowe Szczęście wrote:
Jeśli chodzi o wagę to zaczynałam z 51,7 a teraz mam 60,5. Mam wrażenie, że po tym żelazie zaczęłam przybierać więcej, myślicie że to możliwe? Czy sobie ubzdurałam?
Makowe Szczęście, to absolutnie możliwe z tego co wiem. Mój synek zaczął lepiej przybierać na wadze po rozpoczęciu suplementacji żelaza i jego pediatra twierdzi, że się tak często dzieje. Co więcej, kiepskie przyrosty wagi u dziecka są według niej wskazaniem do sprawdzenia poziomu żelaza. Więc skoro działa tak to u małych dzieci, pewnie jest to możliwe u dorosłych.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
patuniek86 wrote:Pieluchy za 1 grosz
Właśnie znalazłam promocję w rossman z kartą rossnę
Po 34 tygodniu, a przed ukończeniem przez dziecko 1 miesiąca, dostanie się paczkę pampers Premium Care 1, 22 szt za 1 grosz
Promocja kończy się w tym roku, więc się załapiemyA część z Was już za chwilę może nam potwierdzić, że promocja działa
Oooo dzięki PatuniekNiby akcja trwa już od kilku miesięcy a w ogóle się o niej nie słyszy. Wprawdzie planowałam unikać pampersów ale jak już dają
Hashimoto, Letrox -
kehlana_miyu wrote:Makowe Szczęście, to absolutnie możliwe z tego co wiem. Mój synek zaczął lepiej przybierać na wadze po rozpoczęciu suplementacji żelaza i jego pediatra twierdzi, że się tak często dzieje. Co więcej, kiepskie przyrosty wagi u dziecka są według niej wskazaniem do sprawdzenia poziomu żelaza. Więc skoro działa tak to u małych dzieci, pewnie jest to możliwe u dorosłych.
Mam nadzieję, że Cornelka będzie nadal ładnie przybierała. Lekarz zawsze pokazuje nam ten wykres, normy i naszą linię, pod normami. Rosnącą i mówi, że jak zacznie spadać to szybkie cc.
Tyle Dziewczyn obawia się, o duże Dzieci a ja modlę się o każdy gram
Dziś zrobiłam 6 kmjestem z siebie dumna, po dwóch tygodniach obijania się trzeba wrócić do przyzwyczajeń.
Kupiłam sobie czarne dresy do szpitala. Ostatnio kupiłam białe... nie wiem co mi przyszło do głowy... białe do szpitala hhahahahlkc, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
. -
Cześć dziewczyny
witam się i ja w Nowym Roku
nie mogę w to uwierzyć że zostało nam tak niewiele by mieć swoje maleństwa całe i zdrowe przy sobie
U nas przygotowania ruszyły pełną parąwczoraj kupilismy kosmetyki potrzebne dla synka i cena w aptece zawaliła mnie z nóg 350 zł ;-/ niby same potrzebne rzeczy a tak drogo...
Zazdroszczę Wam szykowania pokojów czy kącików dla maleństw, my narazie się wstrzymujemy bo liczę że uda nam się skończyć remont naszego mieszkania i ze szpitala wrócimy już do naszego domu
My mamy wizytę 8.01 o 17stej u gin (Inso87 jak będziesz robiła listę- proszę wpisz mnie)
I 17.01 mam wizytę w poradni neurochirurgicznej w Warszawie. Tak się jej obawiam...ciekawe czy nie będą robić mi problemów z zaświadczeniem o cciNso87, india lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
nick nieaktualnyMelduje się po wizycie, wszystko dobrze
to było usg III trymestru. Szyjke miałam badana i też ok. Mała waży 1750gram, lekarz powiedział że średnia waga i to mi bardzo odpowiada
a i jest ułożona główka w dół.
Sana, patuniek86, enka90, patkaaxx90, Pikcia, iNso87, bbeczka91, Elcia89, Makowe Szczęście, 83xxx, Reniferra, Ankakaranka87, Kleopatra, Izziee, lkc, Butterfly 83, kehlana_miyu, Anet85, india, Marza89 lubią tę wiadomość
-
patuniek, jak tam po wizycie u alergologa?
Kleopatra, u nas będzie niecałe 2 lata różnicy. Planowałam kupić dostawkę do wózka, ewentualnie chusta/nosidło i spacerówkaA jak to nie zda egzaminu, to będziemy wychodzić do ogródka - Maluch będzie leżał w wózku a ja z Manią na tarasie albo na trawie się będziemy bawić
-
patuniek86 wrote:Inso, a jak przygotowania do Świąt?
Wszystko już gotowe?
Trochę Ci zazdroszczę, ja już zapomniałam o naszych, Twoje przed Tobą
Ja jak co roku,nie musze jakos specjalnie sie przygotowywac. Mama i Tesciowa nie daja mi szans nawet,zeby Wigilie w domu zrobicpoki zyja one robia. Takze troche u jednej,troche u drugiej. Na szczescie mieszkaja na jednym osiedlu. Spacerkiem ok. 15min od siebie takze autem w 5min u drugiej jestesmy jadac miedzy blokami
I Dzien jak zwykle u Tesciowej II u mojej Mamy takze ten.. jedyne co robie to zawsze jakies salatki. W tym roku po dwie jednej i drugiej. No i prezenty oczywiscie ale to juz dawno popakowane.
Postaram sie skubnac nowa liste. Dzieci u siebie w lozku leza juz po kolacji. Ja z Malzem tez juz w swoim. Malz zasna takze nawet nie mam do kogo buzi otworzyc ;p to mam czas na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 19:59
Makowe Szczęście lubi tę wiadomość
-
Malutka_27 wrote:Cześć dziewczyny
witam się i ja w Nowym Roku
nie mogę w to uwierzyć że zostało nam tak niewiele by mieć swoje maleństwa całe i zdrowe przy sobie
U nas przygotowania ruszyły pełną parąwczoraj kupilismy kosmetyki potrzebne dla synka i cena w aptece zawaliła mnie z nóg 350 zł ;-/ niby same potrzebne rzeczy a tak drogo...
Zazdroszczę Wam szykowania pokojów czy kącików dla maleństw, my narazie się wstrzymujemy bo liczę że uda nam się skończyć remont naszego mieszkania i ze szpitala wrócimy już do naszego domu
My mamy wizytę 8.01 o 17stej u gin (Inso87 jak będziesz robiła listę- proszę wpisz mnie)
I 17.01 mam wizytę w poradni neurochirurgicznej w Warszawie. Tak się jej obawiam...ciekawe czy nie będą robić mi problemów z zaświadczeniem o cc -
Pikcia wrote:patuniek, jak tam po wizycie u alergologa?
Kleopatra, u nas będzie niecałe 2 lata różnicy. Planowałam kupić dostawkę do wózka, ewentualnie chusta/nosidło i spacerówkaA jak to nie zda egzaminu, to będziemy wychodzić do ogródka - Maluch będzie leżał w wózku a ja z Manią na tarasie albo na trawie się będziemy bawić
A dziękuję, jest okMusimy zrobić znowu spirometrię bez leków. Jeśli się poprawi, to znaczy, że możemy zmniejszyć dawkę leków. Jeśli nadal wykaże obturację, to zostajemy przy obecnej, skutecznej dawce leku
Receptę mamy na obie dawki, więc luz
Ale dziękuję, że pytasz :-*
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Pikcia wrote:patuniek, jak tam po wizycie u alergologa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 22:28
-
Dziewczyny, pamiętacie naszą akcję "ile mam w obwodzie"?
Kiedy to było? Tak mniej więcej, może któraś z Was pamięta
Właśnie się zmierzyłam i mam równo 1 metrWięc jestem strasznie ciekawa, od kiedy przybrałam tych kilka centymetrów
BTW-znowu nie chce mi się spać, a wstałam o 8 ranoBez drzemki
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm