MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
india wrote:U mnie waga też szybuje i już praktycznie 6 zamienia sie w 7 z przodu :o a þym samym juz zblizam sie do 12 na plusie.
Ale co tam dziewczyny, później wrzucimy
Patuniek jakie zachcianki
Inso takie dojazdy to nie maly klopot
Znowu cmi mnie podbrzusze i lekko promieniuje na ledzwia. Niby nie jest intensywny ten bol ale bardzo nieprzyjemny.
Mała w koncu sie obudziła. Zawsze taka aktywne a dzis tyle kazala na siebie czekacZobaczymy moze za 4 lata cos sie zmieni w moim miescie.. choc watpie.
-
Reniferra wrote:Inso, Butterfly, ja z podobną wagą startowałam (66kg przy 171cm). Obecnie 76,5kg. Modlę się o to, aby 80 się nigdy nie pokazało. Te przyrosty póki co mamy w normie, więc luzik
a my konusy 160..haha ja wiem,ze napewno z 8 pojde z przodu.. z poprz3dnimi tez z 8 szlam no coz, moja tendencja
Zjadlam wlasnie dwie kostki czekolady (ciekawe czemu waga leci do gory? Hmm..?:p ) i Mala tak wariuje na wszystkie strony. Wczesniej z Lena rosolek zjadlysmy to jakas Ja to nie zainteresowalo haha a czekolada prosze bardzo;DWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 12:47
india, Butterfly 83, Reniferra, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
Ja też przytylam ok 12 kg
kurcze coś mi nie idzie ta dieta cukrzycowa. Tzn po posiłkach jest ok ale na czczo zawsze za wysoko. Codziennie kombinuje z kolacja ale jak narazie bez efektu.
Do mnie wczoraj przyszedł wózek i fotelik. Fajny ten kiddy, taki masywny, wydaje się bezpieczny
Moi chłopcy starsi jechali z tatą do kina więc jestem sama z młodym. To będzie długi dzień ;p -
Reniferra chyba Ty cos pisalas o pilce aniball. Z jakiej strony kupujesz? Gdzie jest najtaniej?
Wiesz od ktorego tygodnia ją używac?
A co do szyjki to moj lekarz mi jej nie mierzyl na ostatniej wizycie bo powiedzial ze po 30 tygodniu to szyjka sie juz naturalnie skraca. Chyba ze odczuwam jakies regularne albo czeste skurcze to wtedy trzeba zmierzyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 13:04
india lubi tę wiadomość
-
india wrote:Znowu mnóstwo nadrabiania przede mna
Marza ładnie rośnie córeczka, a po kim taka czuprynka?
U mnie z wizyty podobne wieści. Szyjka sjrocona, a mała ukryta i wyszlam bez zdjecia
Dziewczyny ja za rada poloznej ze szkoly rodzenia juz bkiskich poinformowałam, zeby sobie odpuscili odwiedziny w szpitalu. Poki co chyba zrozumieli
Kochana ja mam gęste, bardzo gęste włosy po tacie więc możliwe, że to po mojej rodzinie i wzrost w sumie też bo tata prawie 1.90 m bracia to samo a Mąż 1.82 m więc będzie modelka haha
Ja chciałam podusie i kolderke do łóżeczka ale teraz się wacham... Ogólnie chciałam żeby spała w kolysce przy nas w sypialni przez pierwsze miesiące a później do łóżeczka do jej pokoiku...
Ja mam 1.68 m i przed ciążą ważyłam 62,4 kg teraz ważę 67.2 kg tylko ja prawie 3 kg schudłam przez pierwsze miesiące ciąży przez wymioty...
Laura znowu jest strasznie aktywna, czasami się boję, że już chce wyjść! Stuka, wygina się i jeździ po tym brzuchu hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 14:05
Butterfly 83, Reniferra, india lubią tę wiadomość
-
Reniferra wrote:Inso, Butterfly, ja z podobną wagą startowałam (66kg przy 171cm). Obecnie 76,5kg. Modlę się o to, aby 80 się nigdy nie pokazało. Te przyrosty póki co mamy w normie, więc luzik
No właśnie Reniferra, Ty jesteś dużo wyższa ode mnie i od Inso.
Inso zawaliscie to ujelaś,mu to konusy
Żeby mieć 171cm to musiałybyśmy założyć porządne szpile i kapelusz hi hi
Także Inso ja też pójdę do porodu z 8 z przodu. Tylko Ty pewnie i tak mniej będziesz miała, bo masz termin przede mną jednak.
Ja to będę jak słoniątkoiNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
nick nieaktualnyDziewczyny ładnie przybieracie na wadze, wszystko w normie. Ja się przyznam że ostatnio nie mam apetytu a przez to słabo się odzywiam, ostatnie 2 tygodnie to tragedia. Lepiej nie wchodze na wagę. Jak dosiadlam się do mojej ulubionej czekolady to nie dwie kostki ale dwie tabliczki na raz zjadłam... Ehhh co zrobić kiedy taka dobra. No i zgaga wróciła przez gorsze odżywianie.
-
Dziewczyny... ja chcę czekoladę, pragnę jej... a teraz nie mogę iść do sklepu, więc jestem zdana na łaskę męża, a on mi zabrania bo zgaga. Taka tragedia :p.
Elcia, nie zamówiłam, bo no nie będę mogła i tak korzystać ze względu na szyjkę i skurcze. Z tego co kojarzę, to chyba po 35 tygodniu się zaczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 14:48
-
Ja leze i wcinam ciastka korzenne z corka. Moja waga jeszcze nie dobila do tej z początku ciąży, ale mysle,ze ostatnie dwa miesiące przede mna i wrócę do wyjściowej wagi, albo Nawet przekrocze. Żadne zmartwienie, potem się schudnie.
A dzisiaj bylam z corka na próbie bo jutro tańczy na wielkiej orkiestrze i gadalam z inna mama dzieciaków co chodzą z Ola do przedszkola, to byla zdziwiona zr ja w ciazy jestem, nie zauważyła
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Kurczę, ja mam zachcianki na słodkie tylko wtedy, gdy jest grzybek
A tak, to spokojnie daję radę bez
W sumie 5 prań zrobionych, dzisiaj 2-kolory i pieluchy flanelowe, a wszystko białe z wczoraj już poprasowane
Układaniem rodzajami i rozmiarami zajmę się, jak wszystko będzie już wyprasowaneindia, Butterfly 83, lkc lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Mój synek całą noc wymiotował, teraz jest lepiej, ale wciąż narzeka, że boli go brzuszek
Więc u mnie też pranie, ale niestety zamiast ciuszków dwie zmiany zabrudzonej pościeli
Ja na razie przytyłam 11kg. Tyle przytyłam poprzednio przez całą ciążęAle z drugiej strony startowałam teraz z wagą niższą o 5 kg niż poprzednio, więc mam cichą nadzieję, że do porodu pójdę z taką samą i że znowu w miarę szybko zrzucę.
Butterfly 83, patuniek86, Reniferra lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Reniferra wrote:Patuniek odpocznij trochę! Masz się oszczędzać!
Ależ ja się oszczędzamTylko nie leżąc
Nic nie dźwigam, nic nie podnoszę- od tego mam męża i MłodąJa tylko nastawiam pranie i je rozwieszam, zresztą z największą przyjemnością
Reniferra lubi tę wiadomość
Pola Róża
-
Reniferra wrote:No już dobrze dobrze. Szyja się trzyma, więc możesz.
Mi niestety jak tylko wstanę i chwilę pochodzę to napina się brzuch taką salwą kilka razy, a już mnie nosi strasznie.
Miałam zacytować, a polubiłam...
U mnie nieco odwrotnie-jak dużo leżę, to mnie często skurcze łapią, brzuch co chwila twardy i boli. Jak się chwilę pokręcę, to tak często mnie nie biorą. I nie, te skurcze/bóle to nie jest wypinająca się Pola
Chociaż pierwsze skurcze najmocniej faktycznie odczuwałam wstając, tak teraz leżącWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 16:37
Pola Róża
-
nick nieaktualny
-
Zamowilam sobie na aledrogo troche rzeczy dla Malej
i jestem taka szczesliwa,ze wydalam kase haha od poniedzialku czekam na 3 paczki
Zostaly mi adaptery choc nie wiem czy napewno chce je kupic. Szumis i torba do wozka jakas fajna. Widzialam duzo jest szytych do greentoma.
Nadrabiampatuniek86 lubi tę wiadomość