MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Renifera zakupy bez Internetu? No wa7y!
Patuniek ja bardzo czesto zamawiam z Gemini, ceny mi odpowidaja. Ale zamawiam hurtem. Jakbym kazdy produkt miala szukac w innym miejscu to trwaloby yo wszystko 5× dluzej. Nie na moje nerwy
W nocy dwukrotnie wybudzil mnie bolesny skurcz. Czy to normalne na tym etapie? -
Makowe mam nadzieje, ze mezowi jednak te delegacje odpuszcza! Trzymam kciuki.
Na Fb podczytuje marcowki. Tam juz sie urodzila 3 dzieciaczkowszok! Dziewczyny to juz coraz blizej
ze wszytkimi maluchami wszystko oki - 30, 32 i 33 tydzien
Reniferra, Makowe Szczęście, patuniek86, Sana, 83xxx, Izziee, Butterfly 83, enka90 lubią tę wiadomość
-
A ja się pochwalę
Młoda dostała od babci tofifie. Wiem, najgorsze świństwo, ale taaaakie dobreMiała wziąć do szkoły, ale od razu przyleciała się podzielić. Zjadłam 3 i podziękowałam.
Dzisiaj rano w kuchni taka niespodzianka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c4af7ebd7f.jpg
I jak tu nie wielbić swojego dziecka?Reniferra, Malutka_27, lkc, Katia89, 83xxx, iNso87, kehlana_miyu, Kleopatra, Butterfly 83, enka90, bbeczka91, Ksiazka1 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Patuniek, ale słodko!
Powiem Wam, że ja też taka byłam dla swojej mamy, ciekawe czy moja córcia taka będzie. Póki co jak na mnie czasami krzyknie to się zastanawiam, gdzie popełniamy błąd, że ona aż taka emocjonalna jest. Ma dobre serce, jest empatyczna, bardzo mądra, ale czasami ma takie ataki szału, że mi już ręce opadają.
patuniek86 lubi tę wiadomość
Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Hejka dziewczyny.
U mnie ok, wczoraj przyjechała mama, pomogła mi szafę zagospodarować dla dziecka, mam problemy ze starszakiem jest złośliwy, nie chce odrabiać zadań, pakuje i jest bardzo roszczeniowy...
Jakoś niemam siły stymulować z tym karkiem, szczwrze to jestem zmęczona tym wszystkim co się dzieje, 4 ciąża, 3 dzieci w domu które są raczej niegrzeczne, mąż ktory wykańcza nam dom po pracy bysmy e kwietniu się przeprowadzili, więc jestem z dziećmi sama, walka z zusem, nieprzespane nocy itd
Więc szczerze to potrzebuje spokój już haha -
Cześć dziewczyny
próbuje Was nadrobić ale na telefonie trochę ciężko ;-/
Dzięki Wam i ja wzięłam się za pranie, prasowanie, segregowane rzeczy dla Oliwierkauszykowalam też rzeczy do szpitala i zastanawiam się w co ja się spakuje. Chyba wybiorę się do Lidla zobaczyć te torby
Nigdy nie spodziewałam się że tak wygląda połóg.. .mało się o nim mówi i myślałam że oczyszczanie się macicy wygląda jak obfity okres a tu takie rzeczy jak chlustanie !
Jak zawsze dziewczyny jesteście nieocenione ! Tyle się przy Was uczę !
Patuniek86 piękna niespodzianka od córki
India, już trójka maluszków?dobrze że wszystko z nimi w porządku. O matko! Dziewczyny u nas też się za niedługo zacznie
Lwie Serce 34 dni do planowanego cc? Szok! Kiedy to zleciało?
Makowe ale fajnie, że masz już dzisiaj sesję brzuszkowąmy mamy dopiero 26stycznia i też nie mogę się doczekać
pochwalisz się potem efektem pracy?
My jutro jedziemy do Warszawy na wizytę w poradni neurochirurgicznej po zaświadczenie do cc. Tak bardzo się stresuje że mi go nie wystawia i powiedzą żeby rodziła naturalnie ! Nie chce narażać maleństwa żeby potem zostało bez mamy gdyby coś się nie udało podczas porodu ;-( zwłaszcza że nie będę rodzić w Warszawie a u siebie w mieście;-(
Dziś malujemy pokój dla synkaindia, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
Dzień dobry
Jeśli chodzi o szumisia to ja też się zdecydowałam, miałam dylemat czy kupować ale tyle pozytywnych opinii przeczytałam że pomyślałam że warto, oby małej się spodobało
India, ja też wybrałam Lene
Patuniek, córka na medal, kochanamusisz dać wskazówki jak wychować taka kochana córeczkę
I też poproszę link do karuzeli, nie wiem jaka wybrać, chciałam żeby miała delikatne melodie a nie jakieś szarpidruty :pindia, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Malutka trzymam kciuki żeby Ci wydali to zaświadczenie bez problemu!
Powiem Wam dziewczyny że i ja chyba się wybiorę po torbę do Lidlaobejrzałam w gazetce i prezentują się fajnie. Akurat będą też ubrania dla starszaków, to córkę w legginsy zaopatrzę - fajne są te lidlowskie
A od dwóch dni w Lidlu ubrania dla maluszków w fajnych cenach - nie wiem czy widziałyście.
U mnie na szczęście białka w moczu już nie ma, wyniki prawidłowe - ufftętno małej też w porządku. Także teraz tylko czekać na piątek
lkc, Ksiazka1, Kleopatra, Izziee, india, patuniek86 lubią tę wiadomość
Julia07.2015
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f04a4aa0b5a4.jpg
Ja wybrałam z cry sensorem i z tym pokrowcem na serduszko żebym mogła sobie przypiąć np do wózka czy fotelika nie zabierając całego misiaSana, Reniferra, Marza89, kehlana_miyu, iNso87, Butterfly 83, india, patuniek86, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
-
A z mądrych rzeczy: MUSTELA Bebe Enfant Liniment, z pompką, emulsja oczyszczająca do okolicy pieluszkowej, 400ml na gemini za 27 zl.
Sroka poleca.Marza89, Makowe Szczęście lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Cześć dziewczyny ❤️
Katia widziałam tego szumisia chyba w Smyku, też nam się bardzo podobał i na pewno go kupimy
Lwie i iNso tak niewiele dni zostało ❤️ ja mam jeszcze 56 dni
Patuniek jak słodko ❤️ ach dzieci to skarb ❤️Katia89, iNso87, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
Kurde ale sie rozpisalyscie. Ide nadrabiac.
Dostalam 2 paczkekoszule do karmienia i stanik. Czekam dzis na 2 nastepne,mam nadzieje,ze dojda
A co do Szumisia to ja chcialam starego poczciwego Whisberanie chcialam tych nowych,badz tych wielkich miskow. Chcialam taki,ktory zaczepie na wozek,lozeczko a nie bede zmuszona wsadzic do srodka tam gdzie dziecko lezy.
Ja mam z crysensorem i jest ok. Zobaczymy jak sie sprawdzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 11:06
-
Malutka 27, fakt, nie jest to tani zakup, kilka miesięcy się zastanawiałam nad tym. Wzięłam szumisia bez aplikacji na telefon bo wydaje mi się to zbędne, zawsze mozna podejść i wyłączyć szum. Bez aplikacji koszt to 199 zł a z aplikacją to aż 299! Także to już trochę za dużo i niepotrzebne dla mnie