MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Napiszcie mi proszę jaki rozmiar woreczków z Ikei macie, żeby spakować komplety ubrań do szpitala?Listopad 2013 - Aniołek 7 tc; Październik 2014 - ziemski cud - córka; Marzec 2017 - Aniołek 10 tc
niedoczynność, homocysteina 13,5, ANA1 1:320, mutacje: MTHFR 1298A-C homozygota, PAI-1 - heterozygota.
-
Dzień dobry! Zostało mi 27 dni do cesarki!
Jeśli będziecie zamawiać pieluchy tetrowe to bardzo polecam z gemini gramature 140, firma chyba weber. Są sto razy fajniejsze niż te 110, bardziej miękkie. Po pierwszym praniu w 90 stopniach dalej są miłe.
A ja mam dziś jakiś przypływ energii i wzięłam się za porządki. Instynkt wicia gniazda się załączyłButterfly 83, Katia89, Sana, Makowe Szczęście, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja jak co tydzien prosze o date wizyty w tym przyszlym tygodniu,jak Ktoras chce wpisac na 1 strone
Czy Ktos wogole ma w lutym badz pod koniec stycznia USG III trymestru? Bo zostaly 2 dziewczyny w tym tygodniu i Enka90 konczy? Ktos jeszcze potem ma?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 11:13
-
Inso,ja mam normalna wizytę 25.01 o godz. 15.15
Reniferra, dzięki za link do szczotki, muszę kupić I wypróbować, bo dotychczas korzystam bardzo długi czas tej Tangle Teezer.
Katia, jak tylko do ulewania to myślę , że spokojnie wystarczy.
No A z tymi ruchami to jakaś magia, od przylotu do PL, Zosia była jakby wrecz nadpobudliwa,miałam wrażenie, że ona wgl nie śpi. Dziś z kolei, kilka razy się przeciągnęła i to wszystko. Także po aktywnych tygodniach taka zmiana troszkę martwi.
A co do liczenia ruchów, to co lekarz to inna praktyka. Położna która jest u mojego ginekologa , dała mi kartę i kazała liczyć i zapisywać
Także ooo...
Mam nadzieję ,że się dziewczę ogarnie i znowu się będzie tam kotłować
Mieszkanie prawie ogarnięte, czekam na gościa od anteny,ma być między 12-13. Mam nadzieję, że ogarnie mi temat. Idę wieszać kolejne pranie. Jeszczetak z 4-5 pralek i prasowanie. o_O
A jak właśnie z tymi woreczka i strunowymi? Jakie rozmiary, żeby porobić komplety do szpitala? Fajnie byłoby mieć gotowe ,bo jak mój mąż albo dziadki coś wybiorą cos sami i przywioza,to pewnie bym padła tam
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Ja też mam około 20 pieluszek i wydaje mi się, że starczy.
Butterfly, też korzystałam z tangle teezera, ale ta wydaje mi się o wiele lepsza. Co prawda nie jest tak poręczna, ale i tak teraz w domu siedzę i nie zabieram jej nigdzie. -
Ayleen 27 dni wow, to już tuż tuż
ja mam nadzieję, że moja mała posiedzi w brzuszku trochę dłużej niż synek, bo z przygotowaniami jestem jeszcze daleko w lesie
Co do pieluch tetrowych ja dla synka miałam 10 i szczerze mówiąc niewiele ich używałam, więc teraz nic nie dokupuje. Ale on też praktycznie wcale nie ulewał, więc nie były mi potrzebne do niczego...
-
LwieSerce, prawdopodobnie 22.02 idę do szpitala na obserwacje, a cięcie koniec lutego/początek marca.
Pochwalę się moim dziełemnie ukrywam, wczoraj kręgosłup dokuczał mi cały wieczór i noc, ale efekt(przynajmniej wizualny) jest tego wart
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca6a8a88c795.jpgKatia89, Kleopatra, Sana, patuniek86, Butterfly 83, 83xxx, Pikcia, Izziee, Makowe Szczęście, kehlana_miyu, mimoza, iNso87, Marza89, india, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Ja mam woreczki 30 na 40 cm.
Pieluch moim zdaniem spokojnie wystarczy. Zresztą to zawsze można dokupić. Moi chłopcy wszyscy 3 uwielbiają pieluchy tetrowe i śpią z nimi do ok 3 r życia
U mnie dziś rajd po babcia g. Młody teraz śpi a jak wstanie to ruszamy -
Katia89, Ayleen - dzięki dziewczyny, to też zamówię te z Gemini
akurat tam robię całą kosmetyczno-apteczną wyprawkę, więc fajnie wyszło
Ayleen uuu, jak już bliskosuper!
bbeczka91, wow, jaki cudny! Ale masz talent dziewczynorewelacja
bbeczka91 lubi tę wiadomość
Julia07.2015
-
Dzięki
U nas też pieluch tetrowych nigdy dość, Emilka do dziś śpi z pieluszką. Ostatnio odłożyłam jej 5 ulubionych, a reszta przeszła na bliźniaki, dokupilam 10 nowych i łącznie mam że 40(na dwójkę). -
LwieSerce użyłam tego zestawu 4.5 + 6l
Butterfly 83 moja też ma czasem spokojniejsze dni, ale czuję ją codziennie. Zjedz coś słodkiego, połóż się na boku i poczekaj. Jak nic nie będzie się nadal ruszała, ja bym pojechała na IP.
Nam ostatnio Położna powiedziała, że trzeba jechać na IP, jak dziecko się nie rusza, jak masz mokrą wkładkę, zmieniasz i po paru godzinach znów jest mokra (żeby sprawdzić czy wody nie odchodzą) pytaliśmy o te paski z apteki ale powiedziała, żeby tym nie sprawdzać tylko jechać na IP, w razie krwawień i w razie wypadku drogowego zawsze.
bbeczka91 jeju nie mogę! jakie cudo!
My już zrobiliśmy wielkie sprzątanieKoniec świątecznych dekoracji, trochę mi smutno, bo uwielbiam Święta i pusto bez choinki. W przyszłym roku będziemy ubierać choinkę z Cornelką
Kupiłam hiacynty i prymulki żeby nie było smutno
Kusicie tymi słodkościami, ale ja już nie dam rady nic upiecza to kupiliśmy faworki
i nie zawaham się ich zjeść
Wczoraj powiedzieliśmy Teściom, że przyjeżdżamy i zrobimy obiadkupiliśmy składniki i zrobimy fondue serowe
sery jadą tak, że aż się odechciewa otwierać lodówkę hahahah dobry patent dla łakomczuchów
po ugotowaniu smakują wyśmienicie mniam
I przyjechała paczka z Polski od mojej Mamy, nie mogę się doczekać, żeby ją otworzyćpatuniek86, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
. -
Mam 2wayfix
Pola do 4 roku będzie jeździć tyłem
Rybka się piecze, bo dopiero wróciliśmy z zakupówWcześniej montowaliśmy półkę i zegar nad komodą
Więc kącik Poli technicznie jest gotowy
W praktyce jeszcze parę rzeczy
kehlana_miyu, Makowe Szczęście, 83xxx, iNso87, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm