MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyinspeMama wrote:Książka widzę,że mamy ten sam czas u mnie też 6t1d:) I też pobolewa mnie co jakiś czas jajnik na dole tam gdzie miałam owulacje. Raz mniej raz więcej, ból generalnie lekki, ale też czasem się boje...
inspeMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Dziewczyny bede uwazac na siebie z tym cisnieniem jak tylko sie da Ksiazka kiedys mialam,mozeliwe,ze teraz tez troche poleciala w dol morfologia. Zobacze juz jak skierowanie na badania mi da.
Marzenka przyko mi wierzylam,ze sie uda Daj znac koniecznie w poniedzialek po wizycie czy z Toba wszystko ok.
Bonda piekna Kropunia
Nadzieja u mnie tez bedzie 3 dzieciatko
Chasia witaj. Wpisalam Ciebie z terminem na 15tego na pierwszej stronie
Bribrami spokojnie. jak nie plamisz to czym On Ciebie straszy? trzymam kciuki za wyniki!
Smile czytalam wlasnie,ze to normalne w ciazy i uwaga grozniejsze jest nadcisnienie..Lekarze biora takie widelki za norme 140/90 - 90/60 czyli jestem w dolnej granicy. Do polowy II trymestru tak moze sie dziac z powodu ukladu sercowo-naczyniowego bo ulega zmianie. juz ja dzis tyle artykulow przewertowalam
A co do Twojej wizyty to lekarz porazka no zabilabym chyba go za tak wiele informacji..masakra
Kaaarolynaaa witaj, dopisac Ciebie teraz na nasza liste? z jakim terminem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 20:08
-
Elcia89 wrote:Patkaaxx90 to znak ze chyba bedzie chlopiec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 20:31
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnyKsiążka i ja dokładnie tak miałam myślałam że to wielki plus, a tu się okazało mnie brzuch wogole nie bolał przed ale stało sie coś na 2 godz przed plamieniem coś we mnie pękło to było bardzo bolesne i nawet chyba to słyszałam, a po 2 godzinach odkryłam krew.... wiecie wczoraj na wizycie nie było zarodka to mnie trzyma przy życiu że go tam nie było ze nie było serca... to jakiś pozytyw w tym wszystkim. Mój lekarz powiedział mi tylko że to brutalne ale niestety takich ciąż sie nie podtrzymuje... nie chciał dac mi.leku no ale dał... wzięłam wczoraj jeszcze.miałam nadzieję... dziś już nie brałam. 4t achhh a już zdążyłam sie przyzwyczaić do tej ciąży no ale oczywiście nie ma tego złego... nic na darmo się nie dzieje .... na szczęście to nie 20 któryś tydzień... takim mamusiom bardzo współczuję to dopiero ból ! teraz 3majcie kciuki oby w poniedziałek okazało sie że sie ładnie oczyscilam... bo nie znioslabym żadnego łyżecz.. no wiecie brrr nawet nie chce myśleć czy będzie nastepne czas pokaże... narazie o tym nie myślę żyjemy dalej. Cieszę się że tu byłam :* trzymam za was bardzo ale to bardzo mocno kciuki. Jeszcze nieraz tu zagladne
-
Dziewczyny ja już po wizycie. Jest zarodek i serduszko bije, maleństwo ma 4,1 mm i z usg ciąża jest młodsza bo 6t1d. Ulga ogromna a radość jeszcze większa. Następna wizyta za 2 tygodnie
Reniferra, Bribrami, inspeMama, ksiazka, an1315, M@linka, iNso87, Anet85, Marza89, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Laura
-
Ja przy pierwszym synku miałam nadciśnienie od 36 tc i stan przedrzucawkowy 2 dni po terminie, przy młodszym nadciśnienie od 32 tc ale już bez większych sensacji.
No właśnie nie wiem po co mnie nastraszył bo dziś beta 2581:)))))))
Ładny przyrost z 637 z soboty.
Rety ile stresów dziś przez ta wizytę miałam. Już chrzanię to i się nie zamierzam przejmować
Aniołek 03.2013 (6tc)
Aniołek 02.2015 (6tc)
Aniołek 01.2017 (10tc)
-
nick nieaktualnyksiazka wrote:A tak mamy ten sam czas:) Kiedy miałaś @? 28maj ? Ja mam do poprawy termin porodu, ale to po wizycie, źle obliczylam na początku. A ja dla odmiany z tego bólu się cieszę, dla mnie to oznacza że coś tam się dzieje pamiętam że przy ciąży, która poronilam mówiłam, że nie czuje nic, jakbym nie była w ciąży to teraz się ciesze ze coś czuje wiadomo ze też mam obawy i stach przed wizytą, ale to nieuniknione.
Tak, dokładnie 28.05 miałam @ No ja poza bólem jajnika i ciągnącego brzucha to w zasadzie zero objawów... w piątek mam usg i czekam w napięciu. U mnie też pewnie termin będzie do zmiany bo na pierwszym usg wyszła ciąża młodsza o ok tydzień.ksiazka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:Dziewczyny robiłam jeszcze jedna bete i żałuję bo stresuje się znowu.. 18 dp miałam 2770.. A dzisiaj 23 dp 14 852 przyrost zaledwie 96 %
patkaaxx pow. 1000 beta już zwalnia z przyrostem, masz dobry wynik Dziewczyno:) spokojnie!ksiazka lubi tę wiadomość