MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam eksperyment odnośnie mojej zgagi, nie brałam tabl wczoraj i dziś , by sprawdzić, czy może zgaga ustąpiła. No i wczoraj było ok, a dziś dupa, zgaga ma wielki come back
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
Podczytuje trochę lutowki i aż mam ciarki jak czytam że kolejna dziewczyna urodziła
jeszcze 2 tygodnie i u nas otworzy się worek
Butterfly Ty to jesteś biedna kochana z tą zgaga ;-( współczuję ;-*Butterfly 83 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwier 💗 04.03.2019 💗 -
O widzę, że Was wir weekendu wciągnął dziewczyny.
Ja wstawilam pranie, część wyprasowanych Zosinych ubranek złożyłam. Robię trochę księgowości bo koniec miesiąca. Ale generalnie nuuudy
Zgaga oczywiście nie daje żyć
EDIT: dzięki Malutka :-***
To fakt, w tej ciąży zgaga to moja zmora!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 13:16
Norbi- 16.08.2003
Wstawiacie te swoje piekne brzuszki, to pomyslalam, ze tez sie pochwale moja bambarylka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cefb0a51e9d6.jpgButterfly 83, patuniek86, kehlana_miyu, Izziee, iNso87, Reniferra, Kleopatra, Anet85, bbeczka91, Makowe Szczęście, Macy, Sana, Ulv15, india, Marza89, Salsefia, 83xxx lubią tę wiadomość
-
Alisssa wrote:Wstawiacie te swoje piekne brzuszki, to pomyslalam, ze tez sie pochwale moja bambarylka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cefb0a51e9d6.jpg
Ale pięknie I Zgrabnie wyglądasz o_O
Ślicznie Alisssa!Alisssa lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Ja się wzięłam za sprzątanie, ale synek domagał się wspólnej zabawy, więc ostatnie 1,5h spędziłam z autkami i książkami
Teraz się tulimy na kanapie, może będzie drzemka
Pytanie tylko czy zamiast wstać i sprzątać nie usnę razem z nim
Butterfly 83 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Ja też dziś bez siły. Brzuch mnie pobolewanie okresowo. Dzieci niewyraźne, mąż z grypa i najchętniej spędziłabym ten dzień w łóżku. A roboty dużo bo po tygodniu z małym w domu się nazbierało.
Alissa super wygladasz, tylko brzuszek maszWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 13:54
Alisssa lubi tę wiadomość
-
U mnie po sprzątaniu... ale z racji nie spania w nocy oczy się zamykają.. dodatkowo złapał mnie taki ból w dole pleców rozpierający i promieniujący na podbrzusze... wzięłam nospe trochę ustało mam nadzieje ze jak poleze to w ogóle przejdzie... pierwszy raz cos takiego mnie dopadło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 14:04
Miłosz
Honoratka
-
Ja tez dzis jakas bez sil. Do tego zjadlam pare kostek czekolady i po mam taki dziwny posmak,ze az mi niedobrze.. Rodzice zabrali mi Mloda do siebie. Spakowala plecak i odrazu w poniedzialek moja Mama zaprowadzi Ja do szkoly. Od nich mozna isc spacerkiem a ja od siebie musze autem jechac do Jej szkoly. Wkurza mnie ten kawalek do przejechania. Zeby miala pare metrow sama by chodzila i wracala do domu. A tak trzeba sie wozic jeszcze. I tak moj Malz w pn nie moze Jej zawiezc,moj Tato akurat tez a ja jestem bez auta,bo jeden idzie na zlom.. a drugiego jeszcze nie kupilismy. I takie koleczko. Dobrze,ze moja Mama nie pracuje i to ogarnie.
Ogladam teraz Discovery life i program Jestem w ciazy i... i akurat o bezdomnej a za pol h o wiezniarcemakabra.
-
To i ja mam dziś jakiś niewyraźny dzień. Byłam rano na ostatnim masażu limfatycznym i pani powitała mnie słowami „o jak brzuszek się obniżył!”. Hmmm, ja tego nie widzę w lustrze ale rzeczywiście kiedy stoję/chodzę to ciągle chce ni się siku, nie miałam tego wcześniej. Uroki zaawansowanej ciąży
-
Dziewczyny dla Wszystkich Chorowitków dużo zdrowia.
Już wszystkie czujemy nasze zaawansowane ciąże.
Macy czy twoje nowe profilowe to zdjęcie z sesji? Minęło mnie coś?
Też zauważyłam te skurcze, brzuch mam taki bardziej płaski i pępek mi się chowa, śmiesznie to wygląda. Nie czuję żadnego bólu ale czuję, że brzuch mi twardnieje.
Jak siedzę wiele godzin w tej samej pozycji to brzuch mnie boli i kręgosłup.
U nas mini zmian w domu ciąg dalszy. Rano wymyśliliśmy, że zamontujemy w sypialni zamiast firanek zasłonek. Wybraliśmy takie, które nie przepuszczają światła. Mamy zewnętrzne rolety, ale przepuszczają światło. Nie przeszkadzało mi to, ale pomyślałam, że może Cornelka będzie się budziła jak będzie widziała światło. (próbuję ograniczyć zależne od nas czynniki).