MARCOWE DZIECIACZKI 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet85 wrote:Macy - poproszę o przepis na te pączki - moja córcia bardzo lubi i czasami kupuję jej w cukierni, nawet dzisiaj jej kupiłam , bo pojechała przed chwilą z mężem do teściów, ja zostałam sama.
Szczerze mowiac to wzielam pierwszy lepszy przepis z internetu:)
https://www.mojewypieki.com/post/paczki-na-serku-homogenizowanym
Składniki na pełny duży talerz:
300 g serka homogenizowanego waniliowego
3 jajka
1,5 szklanki mąki pszennej
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
szczypta soli
olej do głębokiego smażenia
Dodatkowo:
drobny cukier do wypieków wymieszany ze zmielonym cynamonem (na 100 g cukru 2 łyżeczki cynamonu)
Ale jeszcze podpatrzylam na youtube jaka konsystencja i jak wrzucac na olej bo robilam pierwszy raz. W sumie pol godziny roboty.
Smacznego!Ulv15, Anet85 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj miałam wreszcie ostatni normalny dzień w pracy! W poniedziałek na wizycie biorę zwolnienie
Muszę jeszcze parę rzeczy zdalnie dokończyć, ale to już na spokojnie i na własnych warunkach
Przyszła paczka z Gemini, więc w weekend pakuję torbę do szpitalaPrzymierzałam wstępnie rzeczy i wydaje mi się, że zmieszczę się w torbę z Lidla
Makowe Szczęście, wszystkiego najlepszego!
Dziewczyny, nie mogę uwierzyć, że niektórym z nas zostało już tylko kilka tygodni do porodu!lkc, Reniferra, Izziee, Makowe Szczęście, Marza89 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
iNso87 wrote:Dziewczyny sliczne fotki
Butterfly wygladasz na tym zdjeciu na wysoka osobe
Ja dopiero teraz spojrzalam,ze belly zmienil mi wczoraj miesiac na 9 miesiac ciazywow!:p
INSO, złudzenie optyczne he he
Ja taka wysoka jak i Ty
EDIT: ja mam wizytę 08.02 ( piątek) o 15.15Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:58
iNso87 lubi tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Aniołek(7tc)- luty 2016 *
Lilianka(19tc)- 10.01.2018 * -
INSO
Ja zanim zapisze cotygodniowe zdjęcie to robię ich sto ha ha ha
Dziś mam jakieś skoki tętna, skacze ze 105 ma 135, przy czym czuje się masakrycznie- chodzi mi klatka cała i słabo mi się robi. Więc odpoczywam pół dnia, ale strasznie mnie to nudziiNso87, Ulv15 lubią tę wiadomość
Norbi- 16.08.2003
Dziewczyny, ale macie śliczne te brzuszki
Ja muszę najpierw umyć głowę i wysuszyć włosy-ostatnio mam z tym straszne problemy
Trzymanie rąk w górze przez czas mycia, czy właśnie suszenia nie ma na mnie dobrego wpływu... Ale jak tylko się ogarnę, to zrobię i wrzucę zdjęcie
Na pewno w przyszłym tygodniu, muszę jechać do firmy ogarnąć papierki przed porodemA nie pokażę się nikomu w obecnym stanie
Butterfly, no niestety-takie akcje z sercem należą do norm na tym etapieWspółczuję Ci strasznie, bo ja to doskonale znam
I nie mam żadnej rady, jak sobie z tym poradzić. Ale na pocieszenie, po porodzie to podobno mija
Kehlana, ja przed Tobą chylę czoła, że tyle wytrzymałaś w pracy... Zacznij odpoczywać!kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Jeny PATUNIEK86 ta pikawka, jak tak wali to masakra. Uczucie okropne! I najgorsze, że Leżysz, pełen relaks A tu zaczyna się. Mam nadzieję, że to minie. Bo taka niemoc, która mnie przy tym dopada jest okropna.
Czekamy na Twoje foto Patuniek86 :-*
Norbi- 16.08.2003
Butterfly 83 wrote:Jeny PATUNIEK86 ta pikawka, jak tak wali to masakra. Uczucie okropne! I najgorsze, że Leżysz, pełen relaks A tu zaczyna się. Mam nadzieję, że to minie. Bo taka niemoc, która mnie przy tym dopada jest okropna.
Czekamy na Twoje foto Patuniek86 :-*
No właśnie tak to wygląda, plus ja mam dodatkowe skurcze przedsionków. Przy czym to akurat jest chwilowe uczucie, bo te dodatkowe pobudzenia idą u mnie w parach, na szczęście nie w trójkach.
Ale przy nagłym przyspieszeniu tętna faktycznie robi się słabo, głównie w rękach.
Nie masz przy okazji skurczy macicy? U mnie ostatnio nasiliło się kołatanie przy okazji właśnie skurczów. Kardiolog wykluczył skurcze spowodowane arytmią, więc może u mnie arytmię dodatkowo wywołują skurcze. A Ty jak?Pola Róża
-
India jak to slicznie wyglada!
U mnie w porownaniu z Twoja szafa to spartanskie warunki panuja
Mam tylko jedna nieduza komode z 4 szufladkami na ubranka, do tego fotel w ktorym planuje karmic i lozeczko ktore jest caly czas nie zlozone i nic do niego nie mam- tlumacze sie tym ze planujemy na poczatek kosz mojzesza. I w sumie to tyle w tym malutkim pokoiku.
Izziee Butterfly chyba tak jak wy tez zrobie zdjecie brzuszka jutro z okazji otwarcia nowego tygodnia
Izziee, Butterfly 83 lubią tę wiadomość
-
My dzis po wizycie 2400g Szczęscia
Wszystko jest ok
Dziewczyny o co chodzi z tymi pamtersami z rossmana??patuniek86, 83xxx, patkaaxx90, Ulv15, Izziee, Marza89, Anet85, Ksiazka1, Malutka_27, Kleopatra, Reniferra, iNso87, Salsefia, kehlana_miyu, Pikcia, Sana, india lubią tę wiadomość
-
Chasia, zakładasz kartę rossmann i dołączysz do klubu rossnę "jestem rodzicem". Po 34 tc możesz odebrać paczkę pieluch pampers premium care 22 szt za 1 grosz. Bez żadnych obwarowań dot. zakupów
Tak po prostu
Pola Róża